4. CP - Tales from the Red Keep
ktom se podělil o obsah tohoto CP, který byl dostupný na GenConu :-)
4.9 přidány dva obrázky, které ffg zvřejnilo
F61 (x1) Sansa Stark
Unique Stark character
Cost = 2
STR = 2
Icons = I, P
Traits = Lady
If there are no cards in Shadows, Sansa Stark gets +2 STR, a NOBLE crest, and gains Renown.
F62 (x1) Ser Dontos Hollard
Unique Stark character
Cost = 3
STR = 1
Icons = M, P
Traits = Knight, Fool
No attachments except Weapon
Response: Stand Ser Dontos Hollard...
Číst celý článek zde
4.9 přidány dva obrázky, které ffg zvřejnilo
F61 (x1) Sansa Stark
Unique Stark character
Cost = 2
STR = 2
Icons = I, P
Traits = Lady
If there are no cards in Shadows, Sansa Stark gets +2 STR, a NOBLE crest, and gains Renown.
F62 (x1) Ser Dontos Hollard
Unique Stark character
Cost = 3
STR = 1
Icons = M, P
Traits = Knight, Fool
No attachments except Weapon
Response: Stand Ser Dontos Hollard...
Číst celý článek zde
0
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak Starkové zimní shadows se taky jenom nabízí. Teď už určitě.
A další City plot, už dělá pěkné kombo v plotech.
Dále mě rozhodně zaujal provedením Dontos, Syrio, Malleon’s Tome (kdepak byl ten reset? ;-) ) a samozřejmě svojí silou Blackfyre. Red Keep se skvěle udrží na stole, ale využijou jí jen heavy influence decky, otázka je, jak moc tedy bude nutná...
Jinak osobní zkušenost měl jsem v Shadows aji 5 karet dostal je tam přes Plot a setupu a v prvním kole letěl Tunnels of the Red Keep a soupeřům se to moc nelíbilo. No zatím problem s High Tidem, ale to jde ošetřit Targové mají v shadows věc na ničení attachmentů.
Jinak karty se shadows crestem jsou stejně drahé jako karty vykladané z ruky, jsou podle stejného klíče nastavené například Gold Cloak jsou prostě fajnovní. Však se mrkneš, jak mi dojde KoS tak to dokompletuju a budu ladit.
Tady teď už vůbec nejde o srovnání s CCG, ale o to, že mi to prostě nepřijde tak silné. Je to jistě příjemný bonus, ale... Podle mě toho prostě paní umí málo a za kolo ti dá tak jeden power, v nejlepším případě dva... Mohla k tomu mít ještě renown, pak by to bylo super
Hmm... Gold Cloaks jsou třeba podle mě zrovna příklad drahé karty
Hele, tak plot City of Lies (jestli je to ten, co "put into shadows dvě karty") se líbí i mně :-) Sice jsem ještě nevymyslela deck, do kterého by se mi hodil, ale myslím, že je dost dobrý - tedy pokud máš dost shadows karet - pak se ti rázem staty vyhoupnou na virtuálních 7-6-1 a to je více než slušné nejen na LCG, ale i na CCG :-)))
Zvrátit hru bych neřekla, ale ovlivnit jistě ano :-) Počkej, já nemám obecně proti shadows nic. Mě se to naopak líbí... jen jsem se ještě nedostala k tomu to aplikovat... Tedy - líbí se mi ta myšlenka, ta mechanika, ostatní věci posoudím až z praxe - například to, jak velkou výhodu má hráč, který shadows má oproti tomu, který na něj kašle...
Třeba Starci teď ještě mají možnost kombinovat shadows a zimu, ale to už je podle mě dost těžké hrát dvě mechaniky a ještě s tak malonaběrovým rodem jak na karty tak na peníze. Něco jsme zkoušel, ale moc mi to nešlo vznikaly z toho paskvily. Což samozřejmě neznamená, že takový balík někdo nedokáže poskládat.