No ne, ale přišlo mi, že Martin si trochu pohrál s psychologií.Zatímco Rudá svatba, pro většinu čtenářů věc negativní, byla, co se týče stylu vyprávění popisována relativně neutrálně, tak tu Joffovu, událost, co se týká významu tentokrát opravdu neutrální, spíše kladnou, popisoval, vtělen do Tyriona, již od začátku agresivně s cílem čtenáře naštvat a poté téměř okamžitě poskytnout zaslouženou odplatu.A na závěr si neodpustil takovou větu, která alespoň ve mně vyvolala smíšené pocity a připomněla mi, že Cersei není o tolik horší než Joff. A právě to agresivní vnucování již předtím známého faktu mi na tom asi tolik vadilo.
ajaj..bran v koši na zádech Hodora??? takže už jsou na cestě na sever????jsem zvědavá, jak se s tím vypořádali..celé to drama kolem Zimohradu byl jeden z mých nej příběhů:((( jinak jsou fotky úžasné...jupííííííí
Já chci vidět Boltona Jinak Arye ty krátký vlasy nijak neublížili, a co se týká Davose splnili se má předpokládání že Liam Cunningham bude perfektní. A Stannis také nevipadá tak špatně jak se zdálo. Ale Mellisandra by potřebovala malinko zesvětlit vlasy.
to je ten adrenalin:))) ale všichni vypadají fakt skvěle...u Mel jsem si vlasy též trochu víc ,,ohnivé" ale čert to vem...hlavně ať to rychle uteče a je tu duben.....
Komentáře
Na FB se mi to blbě prohlíží :-)