Renly má dobrej look, jestli byl záměr od počátku mít ho v první sérii jako ucho a ukázat rychlý přerod v krále, tak klobouk dolu. Docela se povedlo, aspoň podle vzhledu.
No pro mě je Malisandra teda výrazná hodně, až mě to překvapilo, jakou bleduli z ní udělali.
Nakopávání Theona - to mi připomnělo výrok GRRM z aktuální SFX magazínu, kde vyzdvihl 3 herce a říká, že napsal představiteli Joffreyho dopis, v kterém mu vzdal hold: „Skvělá práce, dokázal jsi, že tu postavu teď celý svět nenávidí.“ :-)
Jinak když už jsem ten SFX magazín načal - je tam velký rozhovor s GRRM a taky recenze toho DVD setu (a taky velký materiál k Hobitovi) - tak jsem udělal výjimku a koupil si iPad vydání.
Co se týče IF, zajímavá je zmínka GRRM, že bitvu na Černovodě uvidíme z části z pohledu Stannise. A taky prý GRRM už započal práce na Vichrech zimy, přičemž tam teda plácá něco o tom, že doufá, že ho HBO nedožene a počítá, že bude mít aspoň 4 roky (2 série Bouře, Hostina, Tanec) - no jo, ale to chce poslední díl napsat za rok, srandista? :-)
Stannis mi na pohled přijde mnohem sympatičtější než jsem si ho představovala, ale to mi vůbec nevadí. Nějak se nemůžu popasovat s Melisandrou, koukám na její fotku každou chvíli, ale nic. Snad to přijde až se seriálem... U mě vede Brienne-ta se nesmírně povedla, Davos a Renly..
2 otázky: Kdo je na obrázku 12? Bude hrát Brana stejný herec jako v první sérii? Tady mi přijde nějaký jiný, ale to může být jen fotkou...
Pozn. jak jsem poprvé najela na fotku s Aryou, tak jsem se lekla, že se tu zatoulala fotka z Pottera, protože tam vypadá jako Ron, nemůžu si pomoct, sorry Aryo
V tom video to Jackovi sluší mnohem víc než v roli Joffa, hlavně díky teda těm delším vlasům. Ale díky bohům za to, že hraje Joffreyho právě on, hraje ho dobře, tak, že ho prostě nejde mít rád
fotka 12 je Balon, tatík Theona ( musím říct, že martin vykreslil podle mého rod greyjoyu jako šupáky, kteří žijí na vlhkém a smradlavém místě, no když se kouknu jak vypadá "král" tohoto místa:D:D) škoda, že není fotka jeho sestry, při jejich "seznamování" jsem byl lehce nabuzen:D V druhém díle jsem měl jednoznačně nejradši Tyriona a pak Davose(vyběr herce chválím na 150%) nedávno jsem viděl nějaký rozhovor sním o této roli, a dlouho jsem se tak u normálního rozhovoru nezasmal:D
Mellisandra by měla mít červenější vlasy, až by to tlouklo do očí. Vypadá dosti obyčejně. Ale je to kočka a jelikož si tu ještě nikdo pubertálně nezaslintal, udělám to já a doufám že jí dají pořádnej honorář ) A Jaquen pořád nikde, panchart.
Červené vlasy bude mít možná Ygritte, tak aby se to pak divákům nepletlo (když už se jim plete Aša a Oša). U Melissandrina odstínu věřím, že ve slunečním svitu (v plamenech hranice) budou její vlasy krásně zářit.
A to je škoda.. jinak hodně povedená Brienne a Davos. Jinak k Joffreymu - ještě jednu serii tak a nejaký fantatický fanoušek ho ubodá cestou na natáčení
Cunningham mi připadá typologicky na Davose moc drsnej. Přeci jen tento herec má spíš vzhled válečníka než skromného a nenápadného pašeráka. To však těm co nečetli knihy logicky nevadí a já se s tím taky smířím. Jako herce ho neznám, takže jsem zvědavej. Jelikož představitelé Renlyho i Roberta jsou úplně out, tak mi Dillane připadá jako Stannis relativně OK. Dany a Arya jsou na fotkách moc sladké. Každá ale trochu jinak:-)
Chudák Hodor teď je Branovi cca 11 let ,až budou točit Tanec s draky tak mu bude mít min. 15 roků( cca 60kg hmotnost) možná víc, to se pod ním Hodor pěkně prohne .
Jinak z postav bych rád viděl i Lady Mormont a její dcery, uvidíme jestli budou v dalších sériích.
Komentáře
Balon Greyjoy se taky vyvedl
A Theona mám pořád chuť nakopnout pokaždé, když ho vidím. Hajzl jeden.
Melisandra mi taky přijde málo "výrazná" (jo, vím, že to pro seriál není důležité).
Nakopávání Theona - to mi připomnělo výrok GRRM z aktuální SFX magazínu, kde vyzdvihl 3 herce a říká, že napsal představiteli Joffreyho dopis, v kterém mu vzdal hold: „Skvělá práce, dokázal jsi, že tu postavu teď celý svět nenávidí.“ :-)
Co se týče IF, zajímavá je zmínka GRRM, že bitvu na Černovodě uvidíme z části z pohledu Stannise. A taky prý GRRM už započal práce na Vichrech zimy, přičemž tam teda plácá něco o tom, že doufá, že ho HBO nedožene a počítá, že bude mít aspoň 4 roky (2 série Bouře, Hostina, Tanec) - no jo, ale to chce poslední díl napsat za rok, srandista? :-)
U mě vede Brienne-ta se nesmírně povedla, Davos a Renly..
2 otázky: Kdo je na obrázku 12? Bude hrát Brana stejný herec jako v první sérii? Tady mi přijde nějaký jiný, ale to může být jen fotkou...
Pozn. jak jsem poprvé najela na fotku s Aryou, tak jsem se lekla, že se tu zatoulala fotka z Pottera, protože tam vypadá jako Ron, nemůžu si pomoct, sorry Aryo
A ano, Brana hraje stejný kluk.
V druhém díle jsem měl jednoznačně nejradši Tyriona a pak Davose(vyběr herce chválím na 150%) nedávno jsem viděl nějaký rozhovor sním o této roli, a dlouho jsem se tak u normálního rozhovoru nezasmal:D
A Jaquen pořád nikde, panchart.
U Melissandrina odstínu věřím, že ve slunečním svitu (v plamenech hranice) budou její vlasy krásně zářit.
Jelikož představitelé Renlyho i Roberta jsou úplně out, tak mi Dillane připadá jako Stannis relativně OK.
Dany a Arya jsou na fotkách moc sladké. Každá ale trochu jinak:-)
Jinak z postav bych rád viděl i Lady Mormont a její dcery, uvidíme jestli budou v dalších sériích.