Přeskočit na obsah

Kinomaraton Hry o trůny v Praze

167891012»

Komentáře

• JayJay
    upraveno 2. April 2012
    No, kinomaraton naprosto bezva - jediné co asi naštve je vědět, že nekteří to zabalili po prvních dvou dílech - zrovna na vedlejších sedačkách byla taková trojice... no, ale alespoň jsem se pak nemačkal :o)...
    Takže z organizačního hlediska bych navrhoval pro příště uvažovat rezervní účastníky... místo tam bylo. Ano, navrhoval bych i jiné časování (třeba 18.00-6.00), ale to je na nich, každopádně by to mohli dát k diskuzi.
    Ale jde o detaily a návrhy k vylepšení, takže celkové vyznění má být "výborná akce a HBO velký dík".

Staré díly fajn, všiml jsem si detailů, které mi dříve unikly (např. Unsullied rozestavění za magistrem při zásnubách a svatbě Danny), překvapily mě titulky, všiml jsem si tam pár chyb(hodím to do "chyb v seriálu") a velikost plátna mě uchvátila (z druhé řady bomba)...
    Co se nových dvou dílů týká, já si nemůžu pomoct, ale líbily se mi... až na tu neprosto zbytečnou a nesmyslnou scénku s Mel a Stannisem - a tam pořád žiji v naivním přesvědčení, že se jednalo o scénu v aprílovém vydání druhého dílu a ve finálním sestřihu to nebude...
    A zlovlčátka nám vyrostla do velikosti matinky z prvního dílu... mooooc hezký.

Jinak na afterparty jsem jednoho člověka z icefire našel, leč spíše náhodou... (to já se snad podle avatara dal najít lépe)

A hlavně Alekovi ještě jednou díky za místo.
  • upraveno 2. April 2012
    Alek napsal(a):

Bohužel to probíhalo v hodně velké rychlosti a pauzy mezi díly byly minimální, takže se svolání vazalů až na pár letmých setkání nestihlo. A na afterparty už pak nebyla asi nálada, já tam každopádně byl až skoro do 5. Díky za společnost Andremu a Chroustovi za hudební podkres :-)

Hehe, není zač, myslím, že píseň "Možná přijde kouzelník" v 5 ráno bylo to nejlepší z celého večera )))). Apropo - dohadovali jsme se na nějaké té deskovce - Agot (verze 1 aspoň teda já bych rád), nebo HIS příkladně u mě doma, když vykopu spolubydlu )) a nebo klasiku - Arkham atd, ale to je asi diskuze na jiném foru..ale ja jen abychom nezapoměnli ))
  • upraveno 3. April 2012
    Jsem zvědavá, jestli první sérii v zápalu budoucí popularity někdo vykostí ještě víc a někdy v roce 2020 z ní udělá celovečerák... To by pak šel cca v roce 2030 maraton sedmi tříhodinových filmů za sebou. To by byl teprve nářez :)
  • upraveno 3. April 2012
    No to já jsem téměř přesvědčenej, že tohle není poslední adaptace, ovšem počítám, že nějaká další bude tentokrát skutečně až po Mistrově skonu.
  • upraveno 3. April 2012
    No, nevíme jak jsou postavená práva na adaptaci. Pochybuju, že by je Martin prodal HBO s tím, že si můžou dělat co chtějí.
  • upraveno 3. April 2012
    Tím jsem myslel, že další souhlas s adpatací dá až nějakej martinův dědic.
  • upraveno 3. April 2012
    PC hra snad bude poslední adaptace, než všichni začnou nadávat, že neotevřou ani konzervu, aby z ní nevyskočil Skřet. :-)
  • Někteří z vás se mě v nedávné minulosti začali ptát, jestli bude letos maraton HBO. Tak prý bude, nejsou zcela jasné detaily, ale HBO potvrdilo jeho konání. Mělo by jít jen o druhou řadu a doufejme, že s nějakým tím bonusem.

Půjdete? Těšíte se? Jak se vám to minule líbilo? Změnili byste něco? Napište, HBO bude rádo za feedback a návrhy na vylepšení.
  • Když HBO bude promítat i v Brně, tak pujdu. V Praze bych neměl kde složit hlavu... =)
  • @Maliky Couchsurfing nepoznas? My sme tak zlozili hlavu na intraku v Utrechte :)
  • @Maliky Je to maraton a předpokládám, že proběhne přes noc, takže hlavu budeš skládat leda na opěradlo sedadla v kině :-)
  • Časově by to letos mělo být lepší, konec někdy ráno, takže akorát rovnou tak složit hlavu někde v autobuse a doufat, že to bude dlouhá cesta :-)
  • Skvelé, teším sa. :-)
  • Paráda, pokud se bude končit "později" než vloni, budu jen ráda. :)
  • cez víkend som dal maratón druhej série a je to miestami únavné pozeranie, veľa radosti vyprchalo, čo to zostalo, ale málo....
  • Pokud by na konci promítali jeden, dva díly ze třetí řady, tak půjdu. Ale nemusím v tom sále sedět celých 10 hodin, že ne? Během některých epizod bych radši seděla na baru. :)
    Ale Blackwater v kině by mohla být super!
  • sarven napsal(a):

cez víkend som dal maratón druhej série a je to miestami únavné pozeranie, veľa radosti vyprchalo, čo to zostalo, ale málo....

Já jsem minulý týden začal. Ale maratonu se taky trochu bojím, už ten první na mě byl místy trochu moc...
  • Tak to je výborná zpráva, jen doufám, že se tam dostanu, minule byl pekelnej zájem.
    :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.