Kým byste chtěli být? - 2
Druhý díl!
Můžete prožít jeden den v kůži vaší oblíbené postavy, od ranního kuropění, až po půlnoční hodokvas. Čí postavení, moc, radosti a strasti byste si chtěli vyzkoušet? Nabídka je široká:
Duncan Vysoký
Jinak též Dunk z Blešího zadku. Můžete se volně a svobodně potulovat po Sedmi královstvích, panoše vám dělá korunní princ vládnoucí dynastie a vaše výška a síla je pověstná.
Ramsay Bolton
Bez morálky, bez ohledů, bez citů. Jen tak si někoho umučit, stáhnout z kůže a donutit jíst si vlastní prsty. Proč ne? Jeden den by to mohla být zábava, nebo snad nemáte žaludek?
Saladhor Saan
Oj, ty starý piráte! Pohoda, šumění moře a vybraná vína z exotických zemí na jazyka. Zmiňoval jsem se o pestrobarevných perech za čepicí? Bez nich nelze žít, přátelé! Oj!
Alleras/Sarella
Odhalovat tajemství Citadely a hrát vzrušující hru jakožto dcera jednoho z nejvšestrannějších a nejnebezpečnějších válečníků v Říši? Jen směle do toho! Jako bonus sestřelování jablek levou rukou a se zavázanýma očima.
Komentáře
Ten Ramsay je pěkně humusná možnost:)) Volím Saladhora, protože moře mě lákalo vždycky a jeho pozice (Saladhorova) je taková docela fajnová, takže bych se neplácal někde v marastu života:))
Taky jsem nakonec po důkladném zvážení hlasoval pro starého Saladhora. V Západozemí už jsme toho viděli hodně, zatímco prožít jeden sluncem prozářený den na východě by nemuselo být vůbec od věci.
Ramsay mě nějakým morbidním způsobem zajímá, ale abych si zkoušel pobývat v jeho kůži, na to bych asi vážně neměl...
No, ten Ramsay je fakt humus, to je poměrně nechutný si i jen představit, že bys měl něco takovýho dělat...
Proč je ta nabídka - ač prezentována jako široká - tak úzká?

Já bych chtěl být například jeden den pohledným mladým miliardářem na nějaké riviéře.
chvíľu som uvažoval nad Allarasovou citadelou - nebral som do uvahy obojpohlavnosť :-)
ale vyhrali piráti. Možno by som stretol aj Sandokana, alebo Čiernu bradu :-)