Přeskočit na obsah

Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

145791020

Komentáře

• upraveno 6. May 2012
    A bez Gabriely... :)
  • upraveno 6. May 2012
    A bez šporky... :D
  • upraveno 6. May 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

Ale zase Dany si nehovela v teple krbu, ona bola v dosť drsných podmienkach, takže sa dá aj chápať prečo by tak vyzerala :D

Jestli těmi drsnými podmínkami myslíš, že jednou přešla poušť, tak by spíš vypadala jako fremeni z Duny - tj. vychrtlá a šlachovitá. Tělo na sobě nedrží maso, které ho i v klidu stojí energii, pokud tu sílu pravidelně nevyužívá. Daenerys nikdy nevykonávala náročnou fyzickou práci ani netrénovala boj nebo něco podobného.

Bohužel autoři fantasy vylézají na světlo boží asi jen opravdu příležitostně a fantazii tak mají poněkud rozjitřenou - viz. flankerem již jednou zmiňovaná pasáž o Herreně z Pratchettova Lehkého fantastična (str. 95 a dál).

EDIT: osobně se mi stylizované obálky jako ty paperbackové zde líbí mnohem víc než různé fantasy paskvily s hrdiny na steroidech a fantaskní architekturou hradů - viz. skoro cokoliv linkovaného zde i z jiných topiců.
  • upraveno 6. May 2012
    Dany na drakovi v nějaké aréně. To je podruhé co vidím tento výjev na obálce. A na té české bude asi to samé. To bude asi nějaká moc důležitá scéna :-)
  • upraveno 6. May 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Dany na drakovi v nějaké aréně. To je podruhé co vidím tento výjev na obálce. A na té české bude asi to samé. To bude asi nějaká moc důležitá scéna :-)

Vynikající dedukce, drahý Watsone. ;)
  • upraveno 6. May 2012
    Ovšem aby se někteří nebáli spoilerů, ono v knížce to probíhá poněkud jinak.
  • upraveno 7. May 2012
    Možná se mýlím, ale nebyli draci v čase Tance už kapičku větší, než na té obálce Barbar Daeneronan?
  • upraveno 7. May 2012
    v prvej kapitole uz zjedli dieta tak podla toho si treba predstavit aky velky boli
  • upraveno 10. May 2012
    Tanec Jde vám to otevřít? Je to z FB Talpressu.
  • upraveno 10. May 2012
    Bohužel jde.
  • upraveno 10. May 2012
    Nevím jestli to mají pořád ještě pro nepřihlášené uzavřené nebo ne, takže i pro nefacebookáře.

• upraveno 10. May 2012
    Super! Nemůžu se dočkat!
  • upraveno 10. May 2012
    Nevada: Mi to nešlo vůbec otevřít (zobrazit obráze), rovnou se mi to chtělo ukládat...tomu říkám vtíravá reklama :D
  • upraveno 10. May 2012
    Ať žijou paperbacky :)
  • upraveno 10. May 2012
    Ať žije vázané vydání :)
  • upraveno 10. May 2012
    Danny vypadá jak takový ten skřítek - figurka s dlouhými vlasy nahoru :)
  • upraveno 10. May 2012
    Ohniváček!

A já pořád přemýšlela, koho mi to připomíná?! :D
  • upraveno 10. May 2012
    Rozhodně si koupím paperback....
  • upraveno 10. May 2012
    Já myslím takovýho toho malinkýho skřítka, co měl různobarevné vlasy a byly nahoru do špičky (modré, zelené, růžové...). Nevím, jak se to jmenovalo, tak nemůžu najít fotku...
  • upraveno 10. May 2012
    Troll, ty jsem milovala
    dneska už je neseženeš, majitel práv se s někým soudí

http://javaura.com/wp-content/uploads/2010/04/troll-bank-all.jpg
  • upraveno 10. May 2012
    Ten drak vypadá docela dobře, ale teda tu Dany - svíčku, to jsem moc nepobral... ;)
  • upraveno 10. May 2012
    My jim říkali Ohniváčci. Ještě je mám někde doma.
  • upraveno 10. May 2012
    Myslím ale, že se shodneme, že je to lepší než beznosá Cersei a bezďák Jaime. :)
  • upraveno 10. May 2012
    Tyna: Jo, to je on!
    Přijde mi vtipný posed Danny - tomu říkáme, že má "v zadku pravítko". Vypadá to, jako by se netrefila mezi dračí ostny :D
    Hořící vlasy chápu, když letíš dopředu na drakovi, který plive oheň (dopředu a nahoru), tak je logické, že ti oheň opálí natupírované vlasy :D
  • upraveno 10. May 2012
    Což o to já taky chápu, že by ji teoreticky mohli hořet, ale jak je to nakreslené tak to vypadá hrozně podivně.
  • upraveno 10. May 2012
    Ta obálla je skvělá :O :) Nemůžu se dočkat, až ji budu držet v rukou :)
  • upraveno 10. May 2012
    Ä obálka pro paperback už je?
  • upraveno 10. May 2012
    Jo, je Tanec
  • upraveno 10. May 2012
    Everett Young napsal(a):

Ä obálka pro paperback už je?

Máš jí nahoře.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.