Přeskočit na obsah

Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

upraveno 20. May 2012 v 2. řada
Theon na Zimohradu přijímá návštěvu. Arya si žádá splacení posledního dluhu Jaqena a její žádost ho nepotěší. Robb je zrazen.

Tyrion a...

Číst celý článek zde
«13456714

Komentáře

• upraveno 20. May 2012
    Kdo si myslíte že bude poslední jmenovaný??? Už ani nevím kdo to byl v knížce ale stejně pochybuju, že to nebude totožná osoba...
    A docela by mě zajímalo co bude tím společným zájmem.
  • upraveno 20. May 2012
    U toho společného zájmu se trochu bojím, jestli jsem to správně přeložil. Tak prosím s rezervou...
    Tyrion and Varys find common ground.
  • upraveno 20. May 2012
    Ne, ne a ne! Třetí smrt musí zůstat! Takový roztomilý fígl nám přece nemůžou sebrat! A chci vidět Jaqena, jak se bude tvářit. :D
  • upraveno 20. May 2012
    Alek napsal(a):

U toho společného zájmu se trochu bojím, jestli jsem to správně přeložil. Tak prosím s rezervou...

Tyrion and Varys find common ground.
    Ja čo som to videl na jednej stránke som to tiež bral ako spoločný záujem, respektíve spoločnú pôdu :D
  • upraveno 20. May 2012
    V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)
  • upraveno 20. May 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Ne, ne a ne! Třetí smrt musí zůstat! Takový roztomilý fígl nám přece nemůžou sebrat! A chci vidět Jaqena, jak se bude tvářit. :D

Nepoteší ho to, takže je takmer jasné, že to nezmenia :))) A tiež sa teším na ten výraz
  • upraveno 20. May 2012

V knižke to bol Jaquen sám a keďže ho to nepoteší, toto predpokladám nezmenia :)

Fakt??? To si vůbec nevybavuju ale myslím, že to bude Tywin a Jaquena to nepotěší, protože nebude způsob jak to udělat...
  • upraveno 20. May 2012
    Durexxx napsal(a):

Fakt??? To si vůbec nevybavuju ale myslím, že to bude Tywin a Jaquena to nepotěší, protože nebude způsob jak to udělat...
    Vždycky je způsob, sám Jaqen to říkal- za týden, za měsíc, za rok... Tywin by "dar" dostal.
  • upraveno 20. May 2012

Durexxx napsal(a):

Jasný já to ale bral tak, že to není možné v danou chvíly...
    Vždycky je způsob, sám Jaqen to říkal- za týden, za měsíc, za rok... Tywin by "dar" dostal.
  • upraveno 20. May 2012
    Vím, že budu pičovat, ale... v češtině je to Princ ze Zimohradu ;)
  • upraveno 20. May 2012
    Arya povedala Jaquenovi jeho meno a on jej potom pomohol oslobodiť severanov radšej, než by mal zabiť sám seba - a MUSEL by to spraviť. Potom sa ho spýta, či má ešte to tretie meno a on jej ukáže mŕtvoly strážnych - Tam je trětí... A tam čtvrtý... A páty, šestý, sedmý... A potom sa zmení sa odíde. Myslím si, že to zmenia len mierne, pretože tu je pár dosť kľúčových momentov a myslím s, že by to riadne pokazili, ak by tretí dept zmenili...
  • upraveno 20. May 2012
    náhodou dobře ty, já to hledal, ale jen zběžně a nenašel...
  • upraveno 20. May 2012
    svoa00 napsal(a):

Vím, že budu pičovat, ale... v češtině je to Princ ze Zimohradu ;)

Prince OF Winterfell...

To by bola Hra z trónov .D :)

EDIT: Jáj oficiálny názov, sory beriem späť som nepochopil ja blb .)
  • upraveno 20. May 2012
    "Robb je zrazen". Muze mi to nekdo pripomenout? Nejak si nevybavuju jak ma byt zrazen. Jestli se tim nebere Theon.
  • upraveno 20. May 2012
    Možno myslia Rooseho... Neviem teraz :/ A možno sa teraz naštvú Freyovia, čo bolo až v tretej knihe... Alebo Jaimeho útek ?!
  • upraveno 20. May 2012
    Catelyn a její propuštění Jaimeho, imho
  • upraveno 20. May 2012
    No, já myslim, že tou zradou je míněno Jaimeho propuštění od Catelyn
    Nebo taky starej Karstark sejme pár zajatců, jako v knize, případně uraženě odpochoduje doprčic..
  • upraveno 20. May 2012
    Martas napsal(a):

"Robb je zrazen". Muze mi to nekdo pripomenout? Nejak si nevybavuju jak ma byt zrazen. Jestli se tim nebere Theon.

Já myslím, že tím „Robb bude zrazen“ se blížíme k brutální scéně z knížky, kdy došlo k mému emocionálnímu vypjetí, jelikož Robbovy jsem fandil. Tady musím říci, že jsem Martina nenáviděl a až do konce série jsem čekal, zda-li se Robb nevrátí Každopádně se na to moc těším. je to jeden ze strhujících okamžiků série. :-)
  • upraveno 20. May 2012
    pavel k napsal(a):

Martas napsal(a):

Já myslím, že tím „Robb bude zrazen“ se blížíme k brutální scéně z knížky, kdy došlo k mému emocionálnímu vypjetí, jelikož Robbovy jsem fandil. Tady musím říci, že jsem Martina nenáviděl a až do konce série jsem čekal, zda-li se Robb nevrátí Každopádně se na to moc těším. je to jeden ze strhujících okamžiků série. :-)
    A nebo to bylo až ve třetí sérii? Já teď nevím.
  • upraveno 20. May 2012
    Jestli myslíš Rudou svatbu, tak ta je až ve třetí knize a pravděpodobně tím bude končit třetí série.
  • upraveno 20. May 2012
    Aha, tak jsem si to spletl, sorry za zbytečný příspěvek. :-)
  • upraveno 20. May 2012
    No, tak se nejspis nechame prekvapit, co tam vymysli :-)
  • upraveno 20. May 2012
    Ohledně názvu epizody - Theon se v překladu tituluje tak, jak jsem to napsala, jestli to v českej HBO přeložili jinak, tak se omlouvám.

Robb je zrazen - zvedám taky ruku pro to, že je tím myšlená akce Catelyn. Nebo se nějak projeví ta úplně cizí ženská :p
  • upraveno 20. May 2012
    svoa00: S ňou sa ešte ani nevyspal a už ho zradí :D. Ale tak, ako sme si mohli všimnúť - producenti vždy vymyslia niečo, čím nás prekvapia :D Podľa mňa ho zradí Stará chůva :D
  • upraveno 20. May 2012
    HBO překlad neznám (na webu nemají aktualizované epizody už od té minulé), takže je mi to vcelku jedno :-)
  • upraveno 20. May 2012

svoa00: S ňou sa ešte ani nevyspal a už ho zradí :D. Ale tak, ako sme si mohli všimnúť - producenti vždy vymyslia niečo, čím nás prekvapia :D Podľa mňa ho zradí Stará chůva :D

Vyleze z hrobu a představí se jako Velký Jiný! :D
  • upraveno 20. May 2012

Vyleze z hrobu a představí se jako Velký Jiný! :D
    Áno! Veď toto tu hovorím už neviemod kedy, že ona bude VJ a AA bude Hodor :D Všetko to do seba zapadá ako Bran z veže :D
  • upraveno 20. May 2012
    K tomu Robbovi...myslím si taky, že se jedná o to že zjistí, že Talisa je Jeyne...
  • upraveno 20. May 2012
    Durexxx napsal(a):

K tomu Robbovi...myslím si taky, že se jedná o to že zjistí, že Talisa je Jeyne...

Řekne mu "Pojď na mou hruď, ty můj chudáčku" a pak ráno "Hej, šlechtična, co ty na to?" Ups :D
  • upraveno 20. May 2012
    Co se zrady týče, řekl bych že se jedná o Boltony a další dění kolem Zimohradu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.