Vázanou.. Normálně jiné shopy, když si něco předobědnáte, tak vám to přijde buď v den vydání, případně o den, nebo dva dříve, tak proč to nejde tady ? Chápu, že museli čekat, než jim to přijde na sklad z tiskárny, ale taky kdo ne, že ?
Vázanou.. Normálně jiné shopy, když si něco předobědnáte, tak vám to přijde buď v den vydání, případně o den, nebo dva dříve, tak proč to nejde tady ? Chápu, že museli čekat, než jim to přijde na sklad z tiskárny, ale taky kdo ne, že ?
Balit něco můžeš začít, až Ti to příjde z tiskárny. A pak odvézt na poštu. A než ta to doručí... Myslíte, že najali další lidi ? Jestli těch objednávek bylo moc, zpoždění bude větší.
http://www.youtube.com/watch?v=oMpiddkXb44 Už se těším, až my ty knížky dorazí. Oba draci budou vypadat jako origami. A protože jsem platil předem, je kvalita zaručena. ;-)
No já mám stále čekáme na zboží. Tak snad mi dojde e-mail ráno. Akorát jsem se těšil,že mi to poštou dojde během pátku nejpozději v pondělí, jinak si budu muset počkat ještě 3 týdny než zase budu doma v UH. Jinak doufám že to bude brzy, nebot jsem si zaráz objedanal i vázanou hostinu, abych ušetřil, no a v tu dobu ještě byla hostina skladem, i když poslední kusy.
Cestou necestou, ale pořád rychleji než zásilkovou službou
Jak kde. V našem okresním městě třeba reedici Hostiny měli až za víc než týden po vydání. A to jen vázanou. Nepochybuji, že by paperbacky na požádání objednali, ale i tak bych čekala. V Brně jsem v jednom knihkupectví (kam chodím, když se do Brna dostanu) paperbacky taky měli až o něco později. A jako bonus to s poštovným od Talpressu pořád vychází levněji než na krámě.
hudra: Tak už víš, kde vzali Martinovi čtenáři čas na vymýšlení těch nejšílenějších teorií
důrazně se ohrazuji vůči tomuto napadení komunity IF. Zejména na mé teorie vždy došlo, případně jistě dojde! :-)
Ale ne, tady je to v pohodě, to jenom v angličtině jsem četla pár teorií (většinou se týkaj Jaquena), který by naznačovali, že Martin měl všechno promyšlený čtyři pět knížek dopředu
tak to máš pravdu, na teorie bude určitě dost času. Taky občas přemýšlím, jestli má Martin nějaký ucelený koncept postav a celkového příběhu nebo jestli to vymýšlí podle toho "jak se vyspí"
Komentáře
Normálně jiné shopy, když si něco předobědnáte, tak vám to přijde buď v den vydání, případně o den, nebo dva dříve, tak proč to nejde tady ? Chápu, že museli čekat, než jim to přijde na sklad z tiskárny, ale taky kdo ne, že ?
Myslíte, že najali další lidi ? Jestli těch objednávek bylo moc, zpoždění bude větší.
Už se těším, až my ty knížky dorazí. Oba draci budou vypadat jako origami. A protože jsem platil předem, je kvalita zaručena. ;-)
Vazeny zakazniku,
Vase objednavka byla vyrizena (zbozi bylo odeslano/prevzato).
Otázkou je, jestli to dnes poslali a se zpožděním rozeslali maily, nebo to pošlou až zítra
Však já chápu, jen jsem si dloubnul
Krabice sice neměla díry ale oba draci jsou v pořádku a jsou i pěkně vypasení. :-)
Bohužel jsou knihy po bocích (na bocích stránek) špinavé
A za zmínku asi stojí, že v úvodní chronologické poznámce použili pro překlad názvu 6. dílu termín Vichry zimy.
dnes si jdu do Talpressu pro Tanec