Asi budu objednávat, tak kdyby někdo z pražských chtěl, může se přifařit, předal bych pak na nějakém tom hraní.
Zrovna nedávno jsem na něj koukala, a říkala jsem si, že bych si ho objednala. Kdyby se to vyřešilo nějakou hromadnou objednávkou, tak by to bylo super. Já jsem tedy rozhodně vážný zájemce... :-)
Jo to jo. Ty dva obrázky (Bran a Dany) nejsou z Tance. Ale očekávám, že většina obrázků z Tance bude. Ale možná něco z Hostiny :-) A z Bouře Jon s Ygritte ]-)
Asi budu objednávat, tak kdyby někdo z pražských chtěl, může se přifařit, předal bych pak na nějakém tom hraní.
To vyzerá skvelo
Mám otázočku. Ak som správne pochopil, ku každej ilustrácií prislúcha nejaký názov a pod ním je aj kniha, v ktorej sa to vyjavilo. Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
... Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
To bude Branovo lezení. Jak přeskakoval ze střechy na střechu a krmil vrány ve věži a padal na malá zlovlčata. Prostě úplný začátek.
Jo ahá, na Amazone tam nebol ten obrázok, iba titulka, kde bol pajác s mierovou zástavou Sedmi v bažinách...
... Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
To bude Branovo lezení. Jak přeskakoval ze střechy na střechu a krmil vrány ve věži a padal na malá zlovlčata. Prostě úplný začátek.
Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
Na obrázku je Bran skákající po střechách a o několik (desítek) metrů výš krouží vrány kolem věže. (Ilustrační foto.
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně: Hra o trůny – 1 Střet králů – 2 Bouře mečů – 2 Hostina pro vrány – 2 Tanec s draky – 5
Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
Na obrázku je Bran skákající po střechách a o několik (desítek) metrů výš krouží vrány kolem věže. (Ilustrační foto.
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně: Hra o trůny – 1 Střet králů – 2 Bouře mečů – 2 Hostina pro vrány – 2 Tanec s draky – 5
Sansa tam není. A ten jeden hodnotitel na Amazonu je popisuje takto: January - "Among the Crows" (AGOT): Bran Stark is jumping from building to building February - "The Kingsmoot" (AFFC): Asha Greyjoy doing her Queensmoot thing March - "In the House of Dust" (ACOK): Daenerys Targaryen in the House of the Undying April - "The Three-Eyed Crow" (ADWD): Bran Stark and the Three-Eyed Crow May - "In the Sorrows" (ADWD) June - "Atonement" (ADWD): Cersei Lannister's "Walk of Shame." Yikes. July - "The Bear Pit" (ASOS): My favorite! Jaime Lannister and Brienne Tarth in the bear pit. August - "Mother and Son" (ADWD): Daenerys Targaryen with Drogon in Daznak's Pit. September - "Lady Stoneheart" (AFFC): A quite ominous one of "Lady Stoneheart." October - "A New Face" (ADWD): Arya Stark checking out the different faces in the House of Black and White November - "The Ghost of Harrenhal" (ACOK): Just a picture of the creepy Harrenhal December - "Broken Vows" (ASOS)
Tú Walk of Shame by som rád videl (znie to divne, ale nie je to tak, ako to znie, myslím to prostredie ako bude vystihnuté...) a tiež Aryu ako si mení tváre a Lady Stoneheart(h )
Mnahá... Keďže nie som prasa som veril, že sa to stále týka Brienne a že to na tom meči je lev... Nu, musím uznať, že by to bl divný lev Teraz sa cítim ako pako...
Loňský stál přes 400, to se skoro vyplatí koupit na Amazonu. :-)
Přesně takhle jsem taky uvažoval – z Amazonu 412 s poštovným hned (bez spolčování s kamarády), z Talpressu 399 (?) bez poštovného o něco později. Ale už mlčím, mlhavě tuším, že ho Talpress nejspíš prodávat bude.
Komentáře
Mám otázočku. Ak som správne pochopil, ku každej ilustrácií prislúcha nejaký názov a pod ním je aj kniha, v ktorej sa to vyjavilo. Prvé je Among the Crows, teda Medzi vranami. Má to byť vraj z Hry o tróny a pochopil som to tak, že je to tá obálková ilustrácia. Ja si ale nič také nepamätám. Vy áno?
Prostě úplný začátek.
edit: Teda beru to podle toho DA.
Kalendář mi včera přišel, s knihami je to následovně:
Hra o trůny – 1
Střet králů – 2
Bouře mečů – 2
Hostina pro vrány – 2
Tanec s draky – 5
January - "Among the Crows" (AGOT): Bran Stark is jumping from building to building
February - "The Kingsmoot" (AFFC): Asha Greyjoy doing her Queensmoot thing
March - "In the House of Dust" (ACOK): Daenerys Targaryen in the House of the Undying
April - "The Three-Eyed Crow" (ADWD): Bran Stark and the Three-Eyed Crow
May - "In the Sorrows" (ADWD)
June - "Atonement" (ADWD): Cersei Lannister's "Walk of Shame." Yikes.
July - "The Bear Pit" (ASOS): My favorite! Jaime Lannister and Brienne Tarth in the bear pit.
August - "Mother and Son" (ADWD): Daenerys Targaryen with Drogon in Daznak's Pit.
September - "Lady Stoneheart" (AFFC): A quite ominous one of "Lady Stoneheart."
October - "A New Face" (ADWD): Arya Stark checking out the different faces in the House of Black and White
November - "The Ghost of Harrenhal" (ACOK): Just a picture of the creepy Harrenhal
December - "Broken Vows" (ASOS)
http://goo.gl/XVcql
Ale aspoň že moje oblíbená scéna s Ygritte tam je :-)
A na dvou obrázcích je stejná stavba, hi :-P