Krisa: Asi tak . No, jako... řekla bych, že nebýt té dvojice Darren/Chris, tak je to opravdu odpad . Ještěže Darrena znám jako muzikálového Harryho Pottera a né zpívajícího studenta... sakra .
Nevím, jestli to sem vůbec mám psát (:-D), ale v prvním dílu čtvrté série nejmenovaného seriálu, byla zmínka a GoT:-) Situace ve škole byla přirovnána ke Hře o trůny a nakonec byla zhodnocena tak, že " se zima blíží":-)
2 Broke Girls 2x01 V kavárně kojí matka notně odrostlé dítě. Když si chce objednat, tak jedna servírka to odmítne: "Já nemůžu. Nic proti tomu nemám, ale pozvracela bych se." Druhá se obětuje: "Já jdu. Nemám na HBO, tak aspoň uvidím něco vzdáleně podobného Hře o trůny."
Nevím, jestli to sem vůbec mám psát (:-D), ale v prvním dílu čtvrté série nejmenovaného seriálu, byla zmínka a GoT:-) Situace ve škole byla přirovnána ke Hře o trůny a nakonec byla zhodnocena tak, že " se zima blíží":-)
Robin: Jestli je to pravda a jsme...však víš. Není to až takový problém. Víme přece, že nebudeme mít děti. Barney: A i kdyby ano, rodiče krále Joffreye byli sourozenci a byl to spravedlivý a moudrý vůdce.
V southspark vysla trojepisoda s motivem GoT a soubojen Ps x XBox nova gen., objevis se tam i ''GRRM'' a obsahuje par spoileru deje co se odehraje az ve ctvrte serii.
@Hildegarda minule som to pozeral ale po 3 častiach som to vzdal nebolo to zlé ale niečo mi na tom chýbalo. Kvalita sa po častiach zlepšuje zhoršuje alebo ostáva rovnaká?
Suits 3x14 Louis píše osobní vyznání a jmenuje přitom osudové dvojice: "Romeo a Julie. Marcus Antonius a Kleopatra." Jeho partnerka: "Vyškrtl jsi Jaime a Cersei Lannisterovi."
Komentáře
V kavárně kojí matka notně odrostlé dítě. Když si chce objednat, tak jedna servírka to odmítne: "Já nemůžu. Nic proti tomu nemám, ale pozvracela bych se."
Druhá se obětuje: "Já jdu. Nemám na HBO, tak aspoň uvidím něco vzdáleně podobného Hře o trůny."
Robin: Jestli je to pravda a jsme...však víš. Není to až takový problém. Víme přece, že nebudeme mít děti.
Barney: A i kdyby ano, rodiče krále Joffreye byli sourozenci a byl to spravedlivý a moudrý vůdce.
nebo youtu.be/7Z_b_ywVCfk a youtu.be/f_diGuNEPx8
Louis píše osobní vyznání a jmenuje přitom osudové dvojice: "Romeo a Julie. Marcus Antonius a Kleopatra."
Jeho partnerka: "Vyškrtl jsi Jaime a Cersei Lannisterovi."
... Shower sex, that's complicated. Hell ain't complicated."
(Ta Louisova chráněnka, jejíž jméno si nezapamatuju ani kdybych chtěla: )
Louis, winter is coming.
Louis:
I know, and I'm the night's watch.
Je tam bezpečnostná služba na trezory s bohatým obsahom zvaná Casterly Rock Security.