Přeskočit na obsah

Top 7 uživatelů

2»

Komentáře

• upraveno 20. October 2012
    Benji Stark: Nikam jsem odnesena nebyla, sem stále na svém místě, na žebřík vystoupím, z žebříku sestoupím a zase pevnýma nohama na zemi... :-)
    Gardiene jé, děkuji, jen doufám že to není vybrečený, to jsem fakt nechtěla.
    A můj žebřík?

1. flanker.27
    2. Tyna
    3. svoa00
    4. Ugla/Benji Stark
    5. Chmur
    6. MissU
    7. Gardien

Beru to podle toho kýho názory jsou kompatilbilní s mými. :-) Čtvrté místo je děleno bo Ugla i Benji se mi zdají svým smyslem pro humor podobní, ale můžu se mejlit.
    sem prvni od konce.. jupí (ne važně mam naladu že i kdyby mi řekli že mam rakovinu byl bych Šťastný)
    Gardien napsal(a):

sem prvni od konce.. jupí (ne važně mam naladu že i kdyby mi řekli že mam rakovinu byl bych Šťastný)

Gardiene já bych ty co jsem napsala nejradši seřadila vedle sebe a ne pod sebe. Nejsou to body plus ani body mínus. :-)
    Je mi líto jestli máš splín, třeba ti ho tu rozeženem. Ještě dnes, ještě dnes!
    Gardien napsal(a):

Keď už to spomínaš - Space for Conspiracy:
    http://www.voxvictims.com/2012/09/30/david-icke-rakovina-je-huba-a-je-liecitelna/
    V inom svete bez Iluminátov by si sa z nej možno dostal rýchlejšie :)
  • upraveno 21. October 2012
    Bóže to čo som včera pisal za sr**Čky.... no jo no vyšiel mi jeden experiment a v praci(vbrigade mi pride divne) som zistil že vďaka par veciam mam iste premie :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.