@AviaRa šokující může být provedení :twisted: Lyanna bude znásilně všemi členy královské gardy (tomu bude věnována zhruba půlka epizody), následně porodí a vykrvácí, Ned ji pomstí a všechny jako osamělý mstitel povraždí. Osamělý protože nové ksichty nepřidáváme, maximálně se k němu přidá mladá verze Roberta, který je všechny stáhne z kůže a zařve si z plna hrdla při tklivé scéně, kde drží mrtvou Lyannu v náručí. A Roberta si samozřejmě střihne představitel Gendryho, protože beztak už všichni zapomněli, kdo to je. Joo, protože tohle je show, kterou si lidi žádají, originální a šokující a kontroverzní 8-)
@Dreamer Nebudme pesimisti třeba konečně výjdou vichry, ačkoliv pochubuji, že to bude mít vliv na scénář, když se tedkom natáčí, ale zrovna ta věž radosti byla v v knihách, takže na tom snad není co pokazit. Jen mi teda vrtá hlavou jak ji Ned zboural to musela být fuška
@AviaRa Dostatečně explicitní smrt Lyanny Stark na zakrváceném loži s malým kudrnatým miminkem v náručí by šokovat mohla Shireen při upalování prozřetelně neukázali, nechali si totiž záměrně rezervu, aby v nastávající sezóně mohli ukázat opět top-hnus-smrt, aneb pozvánku na jihočeskou zabijačku
Video, obrázky z natáčení scény "Tower of Joy" Klik
Choreo zase divočejší než v Kill Billu, ale jinak celkem dobré. Uvidíme jestli Ned dá Arthura sám nebo ho naposlední chvíli zachrání Howland Reed. Jinak tolik k tomu, že ten leaknutý scénář je totální blbost. Předpokládám, že tohle také ven poslali Dan s Danielem :-D. Pro čtenář to může být celkem jedno, ale pro seriálové diváky spoiler jako prase. Třetí část z prokletého proroctví o leaknutém scénář naplněná, co bude dál :twisted:
To, že bude flashback z téhle události bylo skoro jasné únikem nějakého scénáře :-P
Pro někoho, bez znalosti knihy určitě :-P A teď po tomhle videu toho vypluje do světa mnohe víc. Přiznej si to, nic co zatím víme o natáčení tomu scénáři neodporuje a všechny 7věci ho potvrzujou. Neříkám, že je stoprocentně pravdivý, ale tak ze 70% bude.
Což mi připomíná, že když ho uvidíme v minulosti, tak by nám ho mohli ukázat i v budoucnosti. Že by se bažináři také vydali na pochod k Zimohradu? :twisted:
Ten luk si spíš šetří pro Neda, který s ním zboří tu věž odstřelením jednoho kamínku a bude odcházet s dítětem v náručí, zatímco za ním bude "Michael Bay" exploze věže
Ten luk si spíš šetří pro Neda, který s ním zboří tu věž odstřelením jednoho kamínku a bude odcházet s dítětem v náručí, zatímco za ním bude "Michael Bay" exploze věže
Třeba si cestou z Králova přístaviště vezli soudek divokého ohně
8-)
Já si myslím, že ve srovnání s ostatníma pí*ovinama, kterýma budeme zase vystaveni příští sérii, bude odpalovaní hradů ten nejmenší průser. Pusť si Exodus: Bohové a králové, tam zjistíš, že bombové útoky měly už ve starověku :-D
@Tyrion Lannister já se jen snažím říct, že podobné scénáře si může vycucat z prstu téměř kdokoliv, kdo projel pár fanouškovských fór a načerpal dostatek informací a teorií ;-) netvrdím, že se nemohl trefit, zvlášť některých pravděpodobných událostech.
@Tyrion Lannister já se jen snažím říct, že podobné scénáře si může vycucat z prstu téměř kdokoliv, kdo projel pár fanouškovských fór a načerpal dostatek informací a teorií ;-) netvrdím, že se nemohl trefit, zvlášť některých pravděpodobných událostech.
Na kolik bylo pravděpodobný, že Jon shromáždí Seveřany pro svou věc a potáhne ze Zdi (kde se mimochodem nachází uskupení, toužící potom ho zavraždit) na Zimohrad s Jinými v zádech a na kolik bylo pravděpodobné, že se Theon vrátí na Železné ostrovy? To dokonce nebylo ani v knize, těžko to mohl někdo předpovědět. I když je pravda, že DD jsou už trošku předvídatelní, ale přesto to s tím Theonem...
Každopádně doufám, že to má co nejméně společného s dějem ve Vichrech, protože se mi to ani trochu nelíbí, kéž by výsledek byl přeci jen o trochu jiný, pořád jsou to spekulace, dokud nebylo nic odvysíláno nebo potvrzeno od scénáristů a pár rozmazaných záběrů neberu jako důkaz ničeho
Mě hlavně dostává, že tam jsou dva. Dva proti třem. Má to být sedm proti třem. Takhle to bude vypadat že Ned s Howlandem vymlátili nejlepší rytíře západozemí ani se u toho nezapotili.
Mě hlavně dostává, že tam jsou dva. Dva proti třem. Má to být sedm proti třem. Takhle to bude vypadat že Ned s Howlandem vymlátili nejlepší rytíře západozemí ani se u toho nezapotili.
Seriálový Ned nám byl představen jako velice zručný šermíř a o Howlandovi se také říkalo, že je celkem borec. Navíc úroveň královské gardy už dávno není to, co bývala Už tak jsou ty souboje imbecilní, dovedeš si představit, jak s jejich choreografií by ten souboj vypadal. Dva proti třem jsou uvěřitelnější. Ano je to v rozporu s knihou, ale chvála bohu tentokrát aspoň nepopírají sami sebe
Každopádně doufám, že to má co nejméně společného s dějem ve Vichrech, protože se mi to ani trochu nelíbí, kéž by výsledek byl přeci jen o trochu jiný, pořád jsou to spekulace, dokud nebylo nic odvysíláno nebo potvrzeno od scénáristů a pár rozmazaných záběrů neberu jako důkaz ničeho
V tom případě, je Jon vlastně pořád mrtvý. Jeho oživení přece také nepotvrdili. Nevím, co jiného by se dalo vykoumat na te společné fotce na tweetu Yary a Theona. S knihou to nemá nic společného. V knize Stannis na 99% vyhrál a pravděpodobně povede ten nesourodý tým proti Jiným on a zdrží je, než z Meerenu přiletí posily. Pro ně to byl přece hrozný fanatik, co upaluje děti, toho nemohou nechat vyhrát, tak tam pošlou svého miláčka Jona Sněha, aby vykopal ošklivé Boltony ze Zimohradu (nebo, aby skončil pod ostřím sera Twentyho Goodmana) A já se ptám, když byli schopní změnit výsledek Stannisovi války na Severu, co ještě změnili. Krom toho pořád se něco mění. Oni teď zvyšovali počet sérií ze šesti na sedm a možná ho ještě navýší. George bude možná potřebovat osm knih. Pochybuji, že si vzájemně píšou, aby ty změny sladily. Tudíž se v knihách může lišit úplně všechno, dokonce i to, kdo získá to hnusný železný křeslo.
Nuž stavím sa, že keby tam boli siedmi, tak tých zvyšných by v prvej minúte boja zabili štýlom Juj, zakopol som, ach, som mŕtvy; a zvyšný boj by bol aj tak 2v3. Tak sa to robí všade a DD nevyzerajú, že by mali náladu na vyhýbanie sa nejakému klišé
hele lidi tady brbláte, ale vtipné bude, že až to budou vysílat nebude s čím srovnávat tento výsledek, neb nebudete mít stále tu knihu . Já se původně koukat chtěl až po tom co bude venku kniha, ale to bych nemohl jít ani jednou na facebook, takže okolí mne přinutí tak jako tak sledovat . Inak zatím vymýšlíme díky pár fotkám či záběrům, které toho zas tolik neříkají k tomu jsem skeptický. Jenom ne zaujalo, že obsazují rodinu Tarlyu k čemu tam potřebujeme Samovu sestru a matku teda pokud se nepodívá do jejich sídla
hele lidi tady brbláte, ale vtipné bude, že až to budou vysílat nebude s čím srovnávat tento výsledek, neb nebudete mít stále tu knihu . Já se původně koukat chtěl až po tom co bude venku kniha, ale to bych nemohl jít ani jednou na facebook, takže okolí mne přinutí tak jako tak sledovat . Inak zatím vymýšlíme díky pár fotkám či záběrům, které toho zas tolik neříkají k tomu jsem skeptický. Jenom ne zaujalo, že obsazují rodinu Tarlyu k čemu tam potřebujeme Samovu sestru a matku teda pokud se nepodívá do jejich sídla
Seriál ukazuje hlavně věci, které v knze nebudou a to můžu říct s čistým svědomím, i když jsem ji nečetl. George tam stoprocentně nedá nějaké trapné šestákové scénky, ale neříkám, že Stannis nemůže upálit svou dceru, že Daenerys se nezačne chovat jako Hitler Ale on to podá smysluplnou formou, kde i když si postav uprdne, tak to v příběhu bude mít své místo, v té složité stavebnici, kdy každá kostička padne na své místo.
Co se týče Tarlyů, byli vůbec zmíněni v seriálu Hightowerové? Protože Tarlyové by klidně nemuseli sídlit na Parožnatém vrchu, ale zaujmout místo Hightowerů, popřípadě mít v držení Staré město a Paržnatý vrch a nebo stejně jako Mopatis i Hightowerové budou takovou paní Colombovou... Všichni o ní mluví, ale nikde není vidět
Já se spoilery problém nemám, první dvě knihy jsem přečetl až po shlédnutí prvních dvou řad, třetí už jsem znal (Rudá svatba mne dostala i v seriálu, poměrně emocionální dopad, Djawadiho hudba vynikající ). Ale protože George permanetně stávkuje, nezbude nám nic jiného, než se apoň pokoušet rozluštit budoucí obraz knih, v té čmáranice, co na jaře uvidíme. A Tyrion s Varysem, aspoň ti budou tím stálým světlem na konci tunelu . Chápu, že to GRRM nechce dopsat, ale proč konec svěřil těmhle trotlům a fanouškům, kteří dvacet let žerou celou sérii i s navijákem neprozradí skoro ani n?
@Everett_Young Ned je v seriálu stejně dobrý jako Jaime (což znamená jeden z nejlepších šermířů Západozemí) a Howland taky asi nebude žádné ořezávátko...
Komentáře
,,Och... To bolo emocionálne... Také smutné... Aká nešťastná smrť... Nuže... Kto to vlastne bol?"
Klik
:twisted:
Což mi připomíná, že když ho uvidíme v minulosti, tak by nám ho mohli ukázat i v budoucnosti. Že by se bažináři také vydali na pochod k Zimohradu? :twisted:
:twisted:
:-D
Ale on to podá smysluplnou formou, kde i když si postav uprdne, tak to v příběhu bude mít své místo, v té složité stavebnici, kdy každá kostička padne na své místo.
Co se týče Tarlyů, byli vůbec zmíněni v seriálu Hightowerové? Protože Tarlyové by klidně nemuseli sídlit na Parožnatém vrchu, ale zaujmout místo Hightowerů, popřípadě mít v držení Staré město a Paržnatý vrch a nebo stejně jako Mopatis i Hightowerové budou takovou paní Colombovou... Všichni o ní mluví, ale nikde není vidět
Já se spoilery problém nemám, první dvě knihy jsem přečetl až po shlédnutí prvních dvou řad, třetí už jsem znal (Rudá svatba mne dostala i v seriálu, poměrně emocionální dopad, Djawadiho hudba vynikající ). Ale protože George permanetně stávkuje, nezbude nám nic jiného, než se apoň pokoušet rozluštit budoucí obraz knih, v té čmáranice, co na jaře uvidíme. A Tyrion s Varysem, aspoň ti budou tím stálým světlem na konci tunelu