Zásadní problém bych viděl kdyby to bylo půlroční zpoždění... pokud je to v rámci max jednoho měsíce, tak už mě to neposere. Čekací svaly mám díky Martinovi dost namakaný, takže naprosto beze stresu. Navíc pokud to je tím že budou potřebovat víc času na postprodukci.. Proč ne
@reek Jo, mluvilo se o posunutí premiéry řady, ale nevěřím tomu že by HBO vyjelo ze zajetých kolejí. Maximálně o týden to posunou. Navíc poster je oficiální, takže prostě duben.
Tak ono je tam můžou nechat. Kevan a Pycelle nás budou srát, protože to v podstatě krom dvojčat jsou poslední postavy ze starý garnitury, který jsou ještě k dispozici (a možná Jaime bude na návštěvě u Tullyů a nebude teda ani on). Zkrátka ti dva tam zůstanou do té doby, než se královnička ze zámoří nerozhodne přeplout úzké moře a zapomenutý Varys znalý místních chodbiček vynoří a zasadí poslední údery starému režimu. Otázkou je co v té době bude dělat Cersei.../div>
Příliš si lámete hlavu s tím, že je někdo "moc daleko", na to, aby to mohl provést. Myslím, že DnD klidně umožní použití Malíčkova teleportu komukoli...
Nevim, zda to tu jiz nekdo nenadhodil (pak sorry) .. takova moje spekulace : Jon v saze pokracuje, nebot ho Melissandra ozivi, ale to ma jeden logicky nasledek .. prisaha NH trva az .. ano .. az do smrti. Tudiz po "obnove" bude Jon volny ... svoji prisahu si splnil a nemyslim si, ze potom co v NH zazil bude chtit ve funkci pokracovat (ze by prisahu obnovil) ... takze odejde a pojede si vlastni linii .. jakou presne pochopitelne nevim .. ale ja ho na zaver tipuju docela vysoko - treba jako manzela Daenerys - ostatne vzdyt je to mozna Targaryen, ze ? :-)
@atman Samozřejmě, to je asi nejčastěji citovaná teorie. Nicméně , abych Tě podpořila, tak já si to také tak myslím. Dokonce už od vydání Tance s draky přemýšlím nad tím, kdy ho Melissandra oživí, když "now his watch has ended" se říká když mrtvolu pohlcují plameny... Jak ho z nich jako vytáhne, aby ho mohla oživit zbaveného přísahy...
@Phoebea No tady mne na oživení jsem zvědav tuším že to nebudu jako to udělal Thoros. Jon je měnič, takže jeho duše zůstává po smrti součástí zvířete navíc jak bude vypadat ta situace když oni ho vraždí do toho hrad plný divokých tam by mohla být pěkná bitka na závěr
Komentáře
SPOILER!!!!!
http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/den-89-dalsi-informace-z-bitvy-na-severu-ktere-obsahuji-velky-spoiler/
A v seriálu bude oživena nějaká postavy, kdo by to byl řekl
A rozhovor s Olennou
doufám, že neopakuji příspěvek, ale konečně něco zajímavéhe co říkáte
Už som kdesi čítal že až v máji.
Jon v saze pokracuje, nebot ho Melissandra ozivi, ale to ma jeden logicky nasledek .. prisaha NH trva az .. ano .. az do smrti. Tudiz po "obnove" bude Jon volny ... svoji prisahu si splnil a nemyslim si, ze potom co v NH zazil bude chtit ve funkci pokracovat (ze by prisahu obnovil) ... takze odejde a pojede si vlastni linii .. jakou presne pochopitelne nevim .. ale ja ho na zaver tipuju docela vysoko - treba jako manzela Daenerys - ostatne vzdyt je to mozna Targaryen, ze ? :-)