Přeskočit na obsah

Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

178101213109

Komentáře

• @svoa00 to jsem...vidět...nepotřebovala...
    image
  • Well, she certainly made a point.
  • @Dreamer @Aviv Tohle ještě není zdaleka to nejhorší, co ukrývají hlubiny internetu :evil:
  • Everett_Young napsal(a):

@Dreamer @Aviv Tohle ještě není zdaleka to nejhorší, co ukrývají hlubiny internetu :evil:

It is known. The internet is dark and full of... THINGS. :3eyed:
  • upraveno 3. March 2016
    Napríklad je známe, že svoje si užili i Legolas a Bolg. Čo myslíte, prečo za ním ten elf potom bežal? :twisted:

image
  • To mi zrovna uniklo, ale aktuálně je pro mě jenom jeden nejvtipnější a správný ship - Ben Solo a Rey Kenobi :hand:

image
    image
  • Mě by zajímalo jestli to ty lidi malujou ze srandy a nebo je to jejich fetiš .. :D
  • Já bych řekla, že ta sranda je jejch fetiš, případně je ten fetiš hrozně srandovní.
  • @DanielSvatoš boží trailer :D fanboy hlas mi mluví z duše
  • jsem si to teď konečně sehnal bluray a musím říct že tam je pár věcí co mi vadí a v kině jsem si nevšiml
    jinak mám radost že to moc nepotopili :D
  • Cože? Rey Kenobi? No že mě to nenapadlo dřív. :wall:
  • @Monte Karstark Dost známá a celkem infaltilní teorie, která podkopává celý Obi-wanův charakter.
  • Tak hele, docela dobře muže být Kenobi po jeho sestře, bratrovi, sestřnici, bratranci...
  • No, když nebudeme ignorovat děj v knihách které DIsney odmítlo, tak docela dobře může být Obiho dcera / vnučka :-D
  • Aviv napsal(a):

Tak hele, docela dobře muže být Kenobi po jeho sestře, bratrovi, sestřnici, bratranci...

Tato verze je na Disney příliš komplikovaná.
    Everett_Young napsal(a):

No, když nebudeme ignorovat děj v knihách které DIsney odmítlo, tak docela dobře může být Obiho dcera / vnučka :-D

Dcera rozhodně ne :D Nicméně když je Obi-wan po Yodovi nejtypičtější přiklad Jedie, tak přece najednou nemůže porušit pravidla (či co to je) řádu a zbouchnout nějakou ženskou. Má to být muž, který ctí tento řád i po letech. Vemte si nějaký typický příklad. Je třeba nemyslitelné, aby si čestný Ned někde udělal bastarda. To se naprosto příčí jeho povaze.
    Monte Karstark napsal(a):

Jon je bastard Neda Starka

Tak nic, no... :wall:
  • Pokiaľ by sme zaujali prístup ala "búranie falošných idolov" a pustili sa do odhaľovania čo sa tak mohlo skrývať za fasádou dokonalosti a že nikto nie je čsto biely ani čisto čierny, s chudákom Obi-wanom aj Yodom by sa mohli diať veci.
  • Obi-wan byl zlobivý chlapec :-P
  • Moc, moc zlobivý. Je třeba jej potrestat... Ja by som bola asi najradšej, keby Rey nebola príbuzná nikoho zo starej gardy. Jej família by mala interesantný príbeh ale ani kvapku Skywalkerovskej či Kenobiovsej krvi. Tak.

Obi-wan byl zlobivý chlapec :-P

:twisted:

image
  • @svoa00 No tak to mě po***
  • @Sagart já říkal, že byl zlobivý chlapec :-D

@Aviv a nebo se dozvíme zdrcující zprávu - Leia vždycky byla na zlý kluky a teď když víme, že Obi nebyl žádný Mirek Dušín.... :twisted: (vystřižená scéna epizody IV)

@Sagart já říkal, že byl zlobivý chlapec :-D

@Aviv a nebo se dozvíme zdrcující zprávu - Leia vždycky byla na zlý kluky a teď když víme, že Obi nebyl žádný Mirek Dušín.... :twisted: (vystřižená scéna epizody IV)

Na tyhle řeči máš Wattpad, tam můžeš psát povídky nejzvrhlejšího možného typu :roll:
  • @Sagart kde bereš tu jistotu, že už se tak neděje? :-D
  • @Everett_Young Když mi dáš odkaz, uvěřím :D Jen do toho. Pochlub se...
  • @Sagart Zatím ne, nicméně po různých jiných serverech se válí různé jiné věci. Ale většina toho je zamčená u mě, aby k tomu pokud možno nikdo neměl přístup.
  • upraveno 5. April 2016
    Never mu, nemá čas na také písanie. Maká na Myrande s našimi cameami. :D
  • Aviv napsal(a):

Never mu, nemá čas na také písanie. Maká na Myrande s našimi cameami. :D

Co víš, třeba před Myrandou vytvořil i něco Jiného. Co já vím, třeba Renlyho a Lorase, proč ne :P
  • @Sagart Tohle opravdu není můj šálek čehokoli. Ale ano, vytvořil, a také je to poschovávané na příslušných serverech popřípadě u mě v soukromých složkách. Nicméně tematika je poněkud odlišná :-) Stejně tak tu mám několik povídek ve starých kolech (ale v těch nic takového nenajdeš)
  • @Everett_Young Tak mi něco pošli, ať si počtu v šalině :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.