@Sagart nikdo jiný než lidi z Brna a okolí slovo šalina nepoužívá :-P Ve zbytku republiky je to tramvaj. Věř mi, tohle nechceš číst. Opravdu, opravdu nechceš, a já si nejsem jistý, jestli chci, aby se něco takového dostalo na veřejnost.
@Everett_Young To pochopitelně vím, přesto konkrétně v Brně, jakožto městě nebydlím. Nicméně, si nemyslím, že bych to nechtěl číst. Za poslední týdny čtu stále stejný texty a to už je trochu nuda Nestyď se :P
@svoa00 Po všech těchto obrázcích nezbývá nic jiného než, že Kylo Rena v prvních deseti minutách epizody VIII navštíví Benicio del Toro a řekne @Everett_Young Byl zlobivý chlapec, alespoň do chvíle než mu holku doslova opíchal Darth Maul, který se po finále rebelů pravděpodobně stane spojovacím článkem všech animovaných seriálů a nové trilogie a bude útočit se speciálním invalidním vozíkem místo nohou =D Když už ho jednou chtěl Del Toro hrát, tak se možná dočká Ale celkově zajímavé, co všechno člověk na internetu nenajde, jdu se podívat, zda jsou nějaké fanarty Snokea a rytířů z Renu
@Everett_Young Toto už má takú reklamu, že by som rád bol toho súčasťou. (Brňák, ako iste vieš, už som. ) So zásahom time lorda by iste zakomponovanie nových charakterov nebol problém.
@Sagart nikdo jiný než lidi z Brna a okolí slovo šalina nepoužívá :-P Ve zbytku republiky je to tramvaj. Věř mi, tohle nechceš číst. Opravdu, opravdu nechceš, a já si nejsem jistý, jestli chci, aby se něco takového dostalo na veřejnost.
You do understand that such dissuading is actually the best advertising, don't you?
Rytíři řádu Jouda nesmí mít děti? To je snad horší, než být členem Noční hlídky. K čemu je dobrý mít svítící klacek, když na něj nemůžeš v baru balit buchty.
@svoa00 U Peruna! Kdo je to tam s tím Obi-wanem? Na vteřinu jsem si myslel, že je to Cersei a Jaime =D
@Everett_Young Cože? Tam bude mít cameo jen ten, kdo je z Brna? XD
Rytíři řádu Jouda nesmí mít děti? To je snad horší, než být členem Noční hlídky. K čemu je dobrý mít svítící klacek, když na něj nemůžeš v baru balit buchty.
Upřímně, líbilo by se ti, kdyby se množili lidé, kteří ti mohou jediným svítícím klackem rozrubat celou tvoji dokonale vycvičenou armádu. Zavřít do kláštera, chrámu, či někam, aby nedělali bordel a zakázat jim se pářit. Klasický postup
@Everett_Young Ja by som bol mega moc za Brnensku stretavku. Od slovenskych hranic je to ledva 80-90 km, cize vela clenov fora by malo moznost Urcite by som sa rad stretol s kazdym jednym tunajsim clenom.
@Dreamer Ta teorie je, že Rey je Obi-Wanova vnučka. A jestli si myslíte, že by nedokázali "pošpinit" Bena Kenobiho tím, že měl milenku/manželku, tak upozorňuju, že tvůrci neměli problém tak nějak deprimovat fanoušky tím, že nejenom Anakin selhal v tom udržet klid a mír v galaxii, ale selhal i Luke. Abych chvíli mluvila vážně, tak ve skutečnosti nevěřím, že by byla Obi-Wanův potomek - spárování rytíře Jedi se ženou už ve Hvězdných válkách jednou použité bylo. Ale je to pořád přijatelnější než Rey jako Lukova dcera, což je teorie jenom na základě toho, že meč, který Rey použivá, patřil Lukovi a před ním Anakinovi.
Google tvrdí sloveso značiace zasvietenie svetla, je to ono?
cha cha chá, tomu říkám vítězství
Nuž tak akurát ten výsledok v Googli práve rieši rozdiel Rožni nebo rozsviť . Inak v slovenčine sa dá, pokiaľ viem, spisovne použiť aj zažni aj zasvieť.
Komentáře
@Everett_Young Byl zlobivý chlapec, alespoň do chvíle než mu holku doslova opíchal Darth Maul, který se po finále rebelů pravděpodobně stane spojovacím článkem všech animovaných seriálů a nové trilogie a bude útočit se speciálním invalidním vozíkem místo nohou =D Když už ho jednou chtěl Del Toro hrát, tak se možná dočká
Ale celkově zajímavé, co všechno člověk na internetu nenajde, jdu se podívat, zda jsou nějaké fanarty Snokea a rytířů z Renu
@svoa00 U Peruna! Kdo je to tam s tím Obi-wanem? Na vteřinu jsem si myslel, že je to Cersei a Jaime =D
@Everett_Young Cože? Tam bude mít cameo jen ten, kdo je z Brna? XD Dovolím si nesouhlasit, a to mám do Brna hodně daleko.
Čímž jsem si asi odpověděl na další otázku. Kdo ten zákaz na chov Jediů vydal :twisted:
Jinak, Rey není Obi-Wanova dcera, ne, ne, ne a ne!
....můžu se zeptat, odkud jsi?
Google tvrdí sloveso značiace zasvietenie svetla, je to ono?
@Gepeto je to ono