@Tyrion Lannister Tak očekávala bych, že vysvětlí, proč přesně má pozůstatek Impéria zájem o nadané Silou. Není to rekrutování, ale lékařský výzkum - a dál? Tohle by neměli jenom naznačovat. Vzhledem k datu by už taky mohli zmínit formující se První řád a pár informací o něm. Nic světoborného, ale není důvod si tohle nechávat jenom do knížek a komiksů.
@svoa00 Já ti rozumím a popravdě řečeno, když představili pravděpodobně nejsilnějšího uživatele Síly v době po impériu, tak by to mělo mít nějakou váhu, ale jak řekl sfik tenhle seriál bude pravděpodobně na úrovni Clone Wars a Rebels a baby Yoda má naději na objevení v nějakém dalším filmu seriálu asi zhruba stejně velkou šanci, jako ten kluk z epilogu the last jedi (i když by mi baby yoda trilogie vůbec nevadila :-D) Jinak pro zajímavost ten doktor měl na své uniformně insignie Kamina, takže někteří spekulují, že chtěli baby Yodu naklonovat.
Tyrion Lannister Tá špekulácia s klonovaním znie dosť zaujímavo,lenže v tejto veci sú legendy a kánon úplne rozdielne... Podľa legiend sa zrejme nechal naklonovať aj imperátor Palpatine, lenže podľa kánonu je klonovanie bytostí citlivých na Silu dosť problematické,ak nie rovno nemožné... :-k Ospravedlňujem sa za prípadné chyby... Do preďalekej galaxie som zablúdila len nedávno.
Mně se víc líbí teorie, že Baby Yoda již klonem je.
baby Yoda má naději na objevení v nějakém dalším filmu seriálu asi zhruba stejně velkou šanci, jako ten kluk z epilogu the last jedi
Předpokládám, že takovou postavu nevytvořili pro srandu králíkům, jakkoliv je současná situace S(J)W k smíchu, nemyslím si, že to bude jednorázovka. Už jen kvůli popularitě a taky kvůli faktu, že Mandalorian pravděpodobně neskončí po jedné sérii.
Kluk z Last Jedi se už samozřejmě neobjeví, to mi ale nijak nevadí, už jenom proto, že nesloužil jako cliffhanger, ale prostě aby ukázal, že jedinců HIV na midichloriany pozitivních je více.
Tyrion Lannister Tá špekulácia s klonovaním znie dosť zaujímavo,lenže v tejto veci sú legendy a kánon úplne rozdielne... Podľa legiend sa zrejme nechal naklonovať aj imperátor Palpatine, lenže podľa kánonu je klonovanie bytostí citlivých na Silu dosť problematické,ak nie rovno nemožné... :-k Ospravedlňujem sa za prípadné chyby... Do preďalekej galaxie som zablúdila len nedávno.
No v pořádku ono to s klonováním uživatelů Síly bylo problematické v EU, protože reakce generála Koty na klon Starkillera bylo, že to není možné a pak našli na Kaminu celou armádu . To, že to není možné v současném kánonu oficiálně neznamená, že se to jako ve starém kánonu nemůže změnit. Ale já na klonový teorie moc nedám. U Rey se tvrdilo, že je klon, u Palpatina se tvrdilo, že je klon a víme všichni jak to dopadlo. Necháme se překvapit.
Mně se víc líbí teorie, že Baby Yoda již klonem je.
Tuhle teorii moc rád nemám, ale možné to samozřejmě je protože
To je důvod btw, proč neutíkate z bitev, které by jste měli mít nulový problém vyhrát :-D Ale spíš doufám, že baby Yoda je prostě další jedinec, kterého objevilo Impérium náhodou a dozvěděli bychom se víc věcí o tomto druhu jako jejich jméno, domovský svět, kolik jich je a jestli se líhnou z vejce :-D
Předpokládám, že takovou postavu nevytvořili pro srandu králíkům, jakkoliv je současná situace S(J)W k smíchu, nemyslím si, že to bude jednorázovka. Už jen kvůli popularitě a taky kvůli faktu, že Mandalorian pravděpodobně neskončí po jedné sérii.
Tak já už jsem tu napsal, že potenciál baby Yody je v tom, že dospělý bude až někdy plus mínus 150 let po epizodě IX, takže být ve středu další trilogie. Mne nejvíce s*re že mají perfektní možnost, jak mít přirozenou diverzitu v SW a nevyužívají už tri trilogie jsou hlavní postavy jenom samé lidi a já tento takzvaný alienismus považuje za naprosto neakceptovatelný :twisted: Navíc si myslím, že by bylo hezké "uzavření kruhu" kdyby baby Yoda znovuvybudoval řád jediů. Tahle trilogie se nese v poselství relativizace Síly a že jediové přidali problémům, ale stopadesát let je dost času na to, aby začala být po organizaci typu Jediové znovu poptávka.
Na jednu stranu chápu, že publikum mělo dříve problém se ztotožnit s protagonisty, co nevypadají jako lidé, ale v době kdy Thanos má na internetu obrovskou fanouškovskou základnu a existuje něco jako Strážci galaxie tak pořádný mimozemskou partu bych ve Star Wars uvítal.
Ale spíš doufám, že baby Yoda je prostě další jedinec, kterého objevilo Impérium náhodou a dozvěděli bychom se víc věcí o tomto druhu jako jejich jméno, domovský svět, kolik jich je a jestli se líhnou z vejce
Toto je ještě něco co může být delší dobu zahaleno rouškou tajemství
ale stopadesát let je dost času na to, aby začala být po organizaci typu Jediové znovu poptávka.
No more Jedi :O
já tento takzvaný alienismus považuje za naprosto neakceptovatelný
Gungan trilogy, please
Jinak ale ano, pravdu díš, sere. Bohužel ale američtí aktivisté za práva emzáků nijak nebojují, tak snad se dočkáme alespoň nějakých výjimek. Ocenil bych Darth Maul trilogy/series (když jej tak teasnuli v Solovi), ale to je tak jediné reálné co mě napadá (protože gangsterky s Hutty v hlavní roli se pravděpodobně nedočkám). Ale rád bych byl i za nějaký nový mimozemský druh pro rozšíření diverzity a lore Jinak je to jedno, dokonce i lidé mohou mít dobré příběhy, netřeba aby šlo o Twi'leka
Star Wars bez jediů je jako Harry Potter bez kouzelníků nebo Píseň ledu a ohně bez šlechty. Na konec pokud to nebudou jediové, tak se stejně nějaká obdoba toho obje ví stejně jako místo Impéria přišlo First Order atd. Což imho si uvědomuje současné vedení, proto i filmy, které se Sílou neměli nic společného, tak tam mají takové elementy (Rogue One (Vader) Solo (Maul) a Mandalorian (Baby Yoda) I have spoken!
Jinak ale ano, pravdu díš, sere. Bohužel ale američtí aktivisté za práva emzáků nijak nebojují, tak snad se dočkáme alespoň nějakých výjimek. Ocenil bych Darth Maul trilogy/series (když jej tak teasnuli v Solovi), ale to je tak jediné reálné co mě napadá (protože gangsterky s Hutty v hlavní roli se pravděpodobně nedočkám). Ale rád bych byl i za nějaký nový mimozemský druh pro rozšíření diverzity a lore Jinak je to jedno, dokonce i lidé mohou mít dobré příběhy, netřeba aby šlo o Twi'leka
Darth Maul nebude, protože jeho příběh je dokončen, pokud neplanují masivní retcon. Co se týč rozšíření universa pravdu díš stejně tak s dobrými příběhy souhlasím
@Sagart V rámci jakési spin- offové série Star Wars Story, do níž patří Rogue One a Solo, se gangsterka s Hutty vážně chystala, také něco s Yodou a jeho dodnes neznámou rasou, film Joshe Tranka o Bobu Fettovi a námezdních lovcích (který byl z těchto námětů produkčně nejdál a měl se původně realizovat jako první místo Rogue One), pochopitelně Obi- Wan, nesmím zapomenout ani na zvažovanou filmovou adaptaci knihy SW: Lost Stars a celkově těch projektů v různých fázích příprav bylo víc, Disney také chtělo oživit Lucasův námět na seriál z Coruscantského podsvětí SW: Underworld, jenž byl zrušen kvůli astronomickým nákladům na tehdejší dobu atd., bohužel tohle všechno skončilo s neúspěchem TLJ a Sola. Důležitý je teď Mandalorian, jenž má pod palcem trio Jon Favreau, Dave Filoni a Michelle Rejwan a který zároveň naznačuje budoucnost univerza, protože právě tato trojice od příštího roku bude řídit celé budoucí směřování značky.
Star Wars bez jediů je jako Harry Potter bez kouzelníků nebo Píseň ledu a ohně bez šlechty. Na konec pokud to nebudou jediové, tak se stejně nějaká obdoba toho objeví stejně jako místo Impéria přišlo First Order atd.
Harry Potter by bez světa kouzelníků jistě fungovat nemohl. Ale Hra o Trůny bez šlechty hádám ano. Je to rozsáhlý a pestrý svět, kde bych se neurazil ani za dobrodružný výpravný příběh z prostředí za zdí, či třeba dojemné vyprávění chudého sirotka z Pentosu, zde jsou možnosti nekonečné a nemyslím si, že tam vždy musí být prvek jako je šlechta. Podobně jsou na tom i SW. Můžeme zde vyprávět příběhy námezdních lovců, politická dramata Galaktického senátu, či rodinný život Huttů. Nemusí to stát na Jediích či na ně hrubě odkazovat. Musíme si ale uvědomit, že vývoj SW světa je částečně na Jediích a ve větší míře i na Síle založen. Stejně jako například šlechta v Písni tvoří významnou část nejen příběhů, ale i vývoje světa. To znamená, že v dojemném příběhu chudého sirotka z Pentosu může být zmíněn nějaký vyhoštěný rytíř ze Sedmi království, stejně jako mají SW filmy zmínit třeba nějakou planetu Jedha, kde se těží cyber krystaly pro Jedie.
Nějaká obdoba je jistě lepší varianta. Ne jako First order, který je přesnou kopírkou impéria, jakkoliv se v doprovodných materiálech snaží obkecat, že jde o zcela něco jiného, inspirace je až nechutně znatelná. Nemyslím si, že noví Jediové by nutně museli následovat tu samou cestu, kdy dospělý Baby Yoda na konci epické Johnsonovi trilogie X.-XII. založí řád rytířů Skywalkers (originální změna z Jedi na jiné náhodné slovíčko), který bude žít v celibátu, nosit bílé a hnědé róby a spolupracovat s nově vzniklou Třetí říší Galaktickou republikou. Tudíž, co chci říct, chce to nějaký progres, ne jen tupé kopírování jako v případě Prvního řádu a impéria. Proto jsem byl před ep VII. rád za nějaké ty Rytíře z Renu, tedy uctívače Dartha Vadera - protože z toho šel příslib něčeho nového... Což jsme nakonec nedostali, ale stále můžeme doufat
Harry Potter by bez světa kouzelníků jistě fungovat nemohl. Ale Hra o Trůny bez šlechty hádám ano. Je to rozsáhlý a pestrý svět, kde bych se neurazil ani za dobrodružný výpravný příběh z prostředí za zdí, či třeba dojemné vyprávění chudého sirotka z Pentosu, zde jsou možnosti nekonečné a nemyslím si, že tam vždy musí být prvek jako je šlechta. Podobně jsou na tom i SW. Můžeme zde vyprávět příběhy námezdních lovců, politická dramata Galaktického senátu, či rodinný život Huttů.
Tak nemyslím si, že by lidé nějak toužili po galaktickém senátu vzhledem k prequelům :twisted: A to říkám zrovna já Pointa byla v tom, že vymaž ze Star Wars Sílu, Sithy a Jedie a máš obyčejný scifi, který se nijak neliší od Star Treku.
Nějaká obdoba je jistě lepší varianta. Ne jako First order, který je přesnou kopírkou impéria, jakkoliv se v doprovodných materiálech snaží obkecat, že jde o zcela něco jiného, inspirace je až nechutně znatelná. Nemyslím si, že noví Jediové by nutně museli následovat tu samou cestu, kdy dospělý Baby Yoda na konci epické Johnsonovi trilogie X.-XII. založí řád rytířů Skywalkers (originální změna z Jedi na jiné náhodné slovíčko), který bude žít v celibátu, nosit bílé a hnědé róby a spolupracovat s nově vzniklou Třetí říší Galaktickou republikou.
Buď a nebo původní DD trilogie, která změní tvůrce. Co se Johnsonovi trilogie týče kolem té je poslední dobou podezřelé ticho.
Tudíž, co chci říct, chce to nějaký progres, ne jen tupé kopírování jako v případě Prvního řádu a impéria. Proto jsem byl před ep VII. rád za nějaké ty Rytíře z Renu, tedy uctívače Dartha Vadera - protože z toho šel příslib něčeho nového... Což jsme nakonec nedostali, ale stále můžeme doufat
Reni nebudou vůbec nic. Budou tam aby umřeli, předpokládám. Jejich role nebude ani taková jaká byla role Phasmy.
Naprosto souhlasím, naneštěstí Palpatine je ukázkový příklad současného tvoření Star Wars, kdy tvůrci za každou cenu odmítají přijít s něčím novým, protože já bych raději viděl někoho z Rytířů v roli, kterou pro sebe uzurpuje Císař v epizodě IX. Ale holt tak je to se vším
Uh, JJ říkal, že by klidně rád natočil film jenom o Renech, to nezní, jako bych se jich chtěl co nejdřív zbavit. Já teda taky pochybuju, že EIX přežijou, ale upřímně řečeno - v prvních dvou filmech o nich bylo tak malo, že klidně mohli skončit jenom jako udička ke komiksům nebo ke knížce. Budu předpokládat, že když už v EIX konečně budou, tak to má svůj důvod. Ten důvod by němel být dát jim pět minut screen timu a pak je odkráglovat, když můžou daleko líp posloužit v příbězích v doplňkových materiálech. Vidím docela rozdíl mezi potenciálem Renů a Phasmy/glorifikovaného stormtroopera. Jsou hned dvě role, které můžou v EIX sehrát - buď se jejich prostřednictvím dozvíme, co Palpy dělal celou tu dobu, nebo taky můžou doplnit něco o Kylově historii. Každopádně ale budou mít menší roli, než bych si přála, jinak by do těch rolí obsadili regulérní herce.
Velké plus za to, že nová ženská postava Mandaloriana absolutně nezničila a rvačka působila díky tomu, že madam není žádné parátko uvěřitelně, což je v dnešní době opravdu vzácnost. Jednoduchá klasická zápletka s tankem pobavila stejně jako Mandův konflikt. Těším se na další díly.
@Tyrion Lannister Mě zarazilo že Mandalorian není Mandalorian.. Říkal že mu zabili rodiče a že byl rád že ho vzali mezi sebe... Zajímavé. Nebo už to bylo řečeno nebo jsem to nepochopil dobře?
Jinak co se týká epizody tak mi šlo na nervy zkratkovité trénování těch buráků (a la Robin Hood) v elitní bojovníky proti nájezdníkům. Imperiální mech byl fajn, ale co si budeme povídat, mohl tam ty jurty a proutěné barikády rozstřílet během chvilinky. Přesně tahle ublbanost mi začala jít na nervy u animovaných seriálů, Mando bude asi v mnoha ohledech podobný...
Jinak mě mrzí stále že cestujou jen ve dvou. BabyYoda by si zasloužil kompletní rodinu a ta ženská (myslím tu žoldačku nikoliv vdovu/Mulan) by byla vhodným doplňkem do crew. Sice tvůrcům žeru to jak nám odpírají Mandův obličej ale vidět alespoň něčí face bylo fajn.
Závěrem bych řekl že jsem tomu dítěti záviděl že si mohl pomazlit babyyodu.
Ta akce je tam čím dál blbější, wtz. Začínám být zvědavá, kam až v tomhle směru zajdou Ale je kouzelné, jak postupně brnkají na nostalgické struny fanoušků původní trilogie. Z chodícího tanku jsou nadšení skoro všichni. Počítám, že v posledním díle se mihne aspoň jeden Ewok Ale tohle by mělo úspěch, i kdyby zbytek dílů Mando jen stál opřený o tu chatrč a dumal, zda sundat helmu, zatímco baby by broukalo na žáby u rybníčku (to není výčitka, taky u jeho scén vždycky vyměknu). Scéna, kde malý sleduje rvačku a pochutnává si u toho na polévce, nemá chybu. Epizoda jako celek slabší, ale i tak mě ta etuda sedmi statečných ve variaci pro dva bavila. Škoda, že ta ranařka neletěla s nimi. Mohlo to být prima oživení.
Ale Hra o Trůny bez šlechty hádám ano. Je to rozsáhlý a pestrý svět, kde bych se neurazil ani za dobrodružný výpravný příběh z prostředí za zdí, či třeba dojemné vyprávění chudého sirotka z Pentosu, zde jsou možnosti nekonečné a nemyslím si, že tam vždy musí být prvek jako je šlechta.
Jenomže v takovém případě už to pak není Píseň Podobně jako v případě Star Wars je Síla, Sithové a Jediové jsou všechno, co to odlišuje od podobných sci-fi jako Star Gate a Star Trek, tak jsou šlechtické rody to hlavní, co Píseň odlišuje od ostatních fantasy jako Zaklínač, Pan prstenů a nebo i První zákon či Malaz. Jmenovitě proto, že Píseň je víc politické drama a fantasy opravdu jen tak mimochodem. A v žádném jiném fantasy šlechtické rody nejsou tak dopodrobna rozpracovány jako právě v díle GRRM. Ostatně v takovém případě můžeš mít příběh sirotků z Nilfgaardu a čert ví, že zombíci na sever též nejsou exkluzivní záležitostí (zdravím Arthase a spol. :twisted:)
@Tyrion Lannister Mě zarazilo že Mandalorian není Mandalorian.. Říkal že mu zabili rodiče a že byl rád že ho vzali mezi sebe... Zajímavé. Nebo už to bylo řečeno nebo jsem to nepochopil dobře?
Je pravda, že nás to nicméně mohlo napadnout, protože kdyby to Mandaloriané byli, tak by je separatisti nezabili tak sndano, navíc během Clone Wars Separatisti na Mandalore nezaútočili, takže je to překvapivé zjištění, lae ne nelogické.
Jenomže v takovém případě už to pak není Píseň Podobně jako v případě Star Wars je Síla, Sithové a Jediové jsou všechno, co to odlišuje od podobných sci-fi jako Star Gate a Star Trek, tak jsou šlechtické rody to hlavní, co Píseň odlišuje od ostatních fantasy jako Zaklínač, Pan prstenů a nebo i První zákon či Malaz.
Jistěže je Píseň definována především rozsáhlostí popisu šlechtických rodů a spory mezi nimi, to by ale autora nemělo omezovat v rozvíjení svého světa úplně jiným směrem, kdyby chtěl To je hádám tvůrčí svoboda a v případě rozsáhlých světů by nemělo být nutné držet se striktně jedné věci, když je možnost rozvíjet universum i jinými směry. Tedy, ovšem že je Píseň primárně o sporech šlechtických rodů, vadilo by ovšem kdyby Martin napsal epickou fantasy legendu o Věku hrdinů a Jiných? Stejně tak je Star Wars o střetu Temné a Světlé strany síly, vadilo by pak ale, kdyby v seriálu o námezdním lovci nebylo nic o síle? Nemyslím si, zvlášť kdyby byl snímek skutečně kvalitní
Jenomže v takovém případě už to pak není Píseň Podobně jako v případě Star Wars je Síla, Sithové a Jediové jsou všechno, co to odlišuje od podobných sci-fi jako Star Gate a Star Trek, tak jsou šlechtické rody to hlavní, co Píseň odlišuje od ostatních fantasy jako Zaklínač, Pan prstenů a nebo i První zákon či Malaz.
Jistěže je Píseň definována především rozsáhlostí popisu šlechtických rodů a spory mezi nimi, to by ale autora nemělo omezovat v rozvíjení svého světa úplně jiným směrem, kdyby chtěl To je hádám tvůrčí svoboda a v případě rozsáhlých světů by nemělo být nutné držet se striktně jedné věci, když je možnost rozvíjet universum i jinými směry. Tedy, ovšem že je Píseň primárně o sporech šlechtických rodů, vadilo by ovšem kdyby Martin napsal epickou fantasy legendu o Věku hrdinů a Jiných? Stejně tak je Star Wars o střetu Temné a Světlé strany síly, vadilo by pak ale, kdyby v seriálu o námezdním lovci nebylo nic o síle? Nemyslím si, zvlášť kdyby byl snímek skutečně kvalitní
No nevadilo, ale samozřejmě za předpokladu, že by to bylo dobře natočené a za předpokladu, že by to bylo opravdu dobře napsané :-D Koneckonců smetiště dějin se množí sériemi, které šly do kopru právě proto, že se příliš vzdálili tomu, co je dělalo dobrým úplně na prvním místě
Komentáře
Kluk z Last Jedi se už samozřejmě neobjeví, to mi ale nijak nevadí, už jenom proto, že nesloužil jako cliffhanger, ale prostě aby ukázal, že jedinců
HIVna midichloriany pozitivních je více.Ale já na klonový teorie moc nedám. U Rey se tvrdilo, že je klon, u Palpatina se tvrdilo, že je klon a víme všichni jak to dopadlo. Necháme se překvapit.
To je důvod btw, proč neutíkate z bitev, které by jste měli mít nulový problém vyhrát
:-D
Ale spíš doufám, že baby Yoda je prostě další jedinec, kterého objevilo Impérium náhodou a dozvěděli bychom se víc věcí o tomto druhu jako jejich jméno, domovský svět, kolik jich je a jestli se líhnou z vejce :-D Tak já už jsem tu napsal, že potenciál baby Yody je v tom, že dospělý bude až někdy plus mínus 150 let po epizodě IX, takže být ve středu další trilogie. Mne nejvíce s*re že mají perfektní možnost, jak mít přirozenou diverzitu v SW a nevyužívají už tri trilogie jsou hlavní postavy jenom samé lidi a já tento takzvaný alienismus považuje za naprosto neakceptovatelný
:twisted:
Navíc si myslím, že by bylo hezké "uzavření kruhu" kdyby baby Yoda znovuvybudoval řád jediů. Tahle trilogie se nese v poselství relativizace Síly a že jediové přidali problémům, ale stopadesát let je dost času na to, aby začala být po organizaci typu Jediové znovu poptávka.
Na jednu stranu chápu, že publikum mělo dříve problém se ztotožnit s protagonisty, co nevypadají jako lidé, ale v době kdy Thanos má na internetu obrovskou fanouškovskou základnu a existuje něco jako Strážci galaxie tak pořádný mimozemskou partu bych ve Star Wars uvítal.
=D =D
Jinak ale ano, pravdu díš, sere. Bohužel ale američtí aktivisté za práva emzáků nijak nebojují, tak snad se dočkáme alespoň nějakých výjimek. Ocenil bych Darth Maul trilogy/series (když jej tak teasnuli v Solovi), ale to je tak jediné reálné co mě napadá (protože gangsterky s Hutty v hlavní roli se pravděpodobně nedočkám). Ale rád bych byl i za nějaký nový mimozemský druh pro rozšíření diverzity a lore
:-D
Na druhou stranu toto
a toto
bych si líbit nechal.
Darth Maul nebude, protože jeho příběh je dokončen, pokud neplanují masivní retcon. Co se týč rozšíření universa pravdu díš stejně tak s dobrými příběhy souhlasím
Ale Hra o Trůny bez šlechty hádám ano. Je to rozsáhlý a pestrý svět, kde bych se neurazil ani za dobrodružný výpravný příběh z prostředí za zdí, či třeba dojemné vyprávění chudého sirotka z Pentosu, zde jsou možnosti nekonečné a nemyslím si, že tam vždy musí být prvek jako je šlechta.
Podobně jsou na tom i SW. Můžeme zde vyprávět příběhy námezdních lovců, politická dramata Galaktického senátu, či rodinný život Huttů.
Nemusí to stát na Jediích či na ně hrubě odkazovat.
Musíme si ale uvědomit, že vývoj SW světa je částečně na Jediích a ve větší míře i na Síle založen. Stejně jako například šlechta v Písni tvoří významnou část nejen příběhů, ale i vývoje světa. To znamená, že v dojemném příběhu chudého sirotka z Pentosu může být zmíněn nějaký vyhoštěný rytíř ze Sedmi království, stejně jako mají SW filmy zmínit třeba nějakou planetu Jedha, kde se těží cyber krystaly pro Jedie.
Nějaká obdoba je jistě lepší varianta. Ne jako First order, který je přesnou kopírkou impéria, jakkoliv se v doprovodných materiálech snaží obkecat, že jde o zcela něco jiného, inspirace je až nechutně znatelná.
Nemyslím si, že noví Jediové by nutně museli následovat tu samou cestu, kdy dospělý Baby Yoda na konci epické Johnsonovi trilogie X.-XII. založí řád rytířů Skywalkers (originální změna z Jedi na jiné náhodné slovíčko), který bude žít v celibátu, nosit bílé a hnědé róby a spolupracovat s nově vzniklou Třetí
říšíGalaktickou republikou.Tudíž, co chci říct, chce to nějaký progres, ne jen tupé kopírování jako v případě Prvního řádu a impéria. Proto jsem byl před ep VII. rád za nějaké ty Rytíře z Renu, tedy uctívače Dartha Vadera - protože z toho šel příslib něčeho nového...
Což jsme nakonec nedostali, ale stále můžeme doufat
@Joser A co Kevin Feige?
https://www.cbr.com/lucasfilm-star-wars-comic-book-adaptation/
To jenom až tady zase někdo bude chtít vykládat, že Kennedyová je přehnaně démonizovaná :twisted:
Reni nebudou vůbec nic. Budou tam aby umřeli, předpokládám. Jejich role nebude ani taková jaká byla role Phasmy.
Velké plus za to, že nová ženská postava Mandaloriana absolutně nezničila a rvačka působila díky tomu, že madam není žádné parátko uvěřitelně, což je v dnešní době opravdu vzácnost. Jednoduchá klasická zápletka s tankem pobavila stejně jako Mandův konflikt. Těším se na další díly.
Jinak mě mrzí stále že cestujou jen ve dvou. BabyYoda by si zasloužil kompletní rodinu a ta ženská (myslím tu žoldačku nikoliv vdovu/Mulan) by byla vhodným doplňkem do crew. Sice tvůrcům žeru to jak nám odpírají Mandův obličej ale vidět alespoň něčí face bylo fajn.
Závěrem bych řekl že jsem tomu dítěti záviděl že si mohl pomazlit babyyodu.
Ta akce je tam čím dál blbější, wtz. Začínám být zvědavá, kam až v tomhle směru zajdou
Ale je kouzelné, jak postupně brnkají na nostalgické struny fanoušků původní trilogie. Z chodícího tanku jsou nadšení skoro všichni. Počítám, že v posledním díle se mihne aspoň jeden Ewok
Ale tohle by mělo úspěch, i kdyby zbytek dílů Mando jen stál opřený o tu chatrč a dumal, zda sundat helmu, zatímco baby by broukalo na žáby u rybníčku (to není výčitka, taky u jeho scén vždycky vyměknu). Scéna, kde malý sleduje rvačku a pochutnává si u toho na polévce, nemá chybu. Epizoda jako celek slabší, ale i tak mě ta etuda sedmi statečných ve variaci pro dva bavila.
Škoda, že ta ranařka neletěla s nimi. Mohlo to být prima oživení.
A končí to inspirací japonským filmem
To je hádám tvůrčí svoboda a v případě rozsáhlých světů by nemělo být nutné držet se striktně jedné věci, když je možnost rozvíjet universum i jinými směry.
Tedy, ovšem že je Píseň primárně o sporech šlechtických rodů, vadilo by ovšem kdyby Martin napsal epickou fantasy legendu o Věku hrdinů a Jiných?
Stejně tak je Star Wars o střetu Temné a Světlé strany síly, vadilo by pak ale, kdyby v seriálu o námezdním lovci nebylo nic o síle?
Nemyslím si, zvlášť kdyby byl snímek skutečně kvalitní
To je hádám tvůrčí svoboda a v případě rozsáhlých světů by nemělo být nutné držet se striktně jedné věci, když je možnost rozvíjet universum i jinými směry.
Tedy, ovšem že je Píseň primárně o sporech šlechtických rodů, vadilo by ovšem kdyby Martin napsal epickou fantasy legendu o Věku hrdinů a Jiných?
Stejně tak je Star Wars o střetu Temné a Světlé strany síly, vadilo by pak ale, kdyby v seriálu o námezdním lovci nebylo nic o síle?
Nemyslím si, zvlášť kdyby byl snímek skutečně kvalitní
No nevadilo, ale samozřejmě za předpokladu, že by to bylo dobře natočené a za předpokladu, že by to bylo opravdu dobře napsané :-D Koneckonců smetiště dějin se množí sériemi, které šly do kopru právě proto, že se příliš vzdálili tomu, co je dělalo dobrým úplně na prvním místě