Přeskočit na obsah

Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

12829303133

Komentáře

• @Everett_Young: Ja nejsem holka a neznaš mě osobně
  • Gardien napsal(a):

@Krisa: Bylo to mysleno obrazně Krisičko... nezlob se

Však já to taky nemyslím smrtelně vážně ;)
  • @Everett_Young Jojo, zákony evoluce, mršky jedny..u Vás, logických a racionálních pánů tvorstva, to prostě nemůžou být nízké pudy, alébrž "zákony " a navíc "evoluce" k tomu ;-)
  • @Chmur
    To byla narážka na "průměrování" MV při kontole podpisů peticí prezidentských kandidátů. Popojedem.
  • @Isca No, mysli si co chceš, jak říkám, mám úplně jiný vkus než většina lidí, a navíc mi jde hlavně o inteligenci (jo je to stejně pokrytecký jako když jde o vzhled já vím a je mi to celkem jedno), a pak taky o to mít co nejvíce společných zájmů ( = možnost založení vztahu především na pevném přátelství = větší pravděpodobnost výdže). Vzhled je třetí kritérium v pořadí a v případě vysoké schody v předchozích dvou bodech může být snadno zanedbán. Dále, úplný ultra racionalista nejsem.... bohužel, je to škoda. A moc bych chtěl vidět tebe jak se lísáš k takovému Tyrionovi se slovy: "na vzhledu přece nezáleží."
  • Úpím!!!
  • @krisa: Taky sem se nad tím docela zasmála. Každý chce krasavici inteligentní a sám je většinou...:D
  • upraveno 6. December 2012
    @Everett Young: máš tam snad milion chyb :). Mohu se zeptat, čemu říkáš inteligence? Jde opravdu jen o výšku IQ?
    Nechci být hnusná, nebo grammar nazi, protože existují různé poruchy (dis-cokoli apod.) a jiné důvody. ALE neustálé popisování se jako proklatě inteligentní jedinec, který nebaží po kráse, ale po inteligenci, protože je prostě nehorázně chytrej a následné napsání "vysoké schody", mi přináší fyzické utrpení.

Taky mám často problém, že nevím, jestli se píše s/z, ě/ně...ale existují online slovníky spisovné češtiny, kam se není problém podívat.
  • @Krisa
    protože existují různé poruchy (dis-cokoli apod.)
    Nerad to přiznávám ale i já jsem touto poruchou postižen.
  • @Kajoush Ne, jde také o celkové znalosti, logické uvažování a schopnost úspěšně používat své znalosti v praxi.
  • Nemám ráda, když se na fórech zbytečně upozorňuje na pravopisné chyby druhých. Ale v kombinaci se zmínkou podmínky extrémní inteligence u své drahé polovičky to působí tak trošku jako chvástání se. :)
  • Znám jednu opravdu opravdu opravdu opravdu hrozně inteligentní holku, ale zdravý selský rozum jí nic neříká, hlavně že byla první v matematické olympiádě. Věřte mi pánové (adolescenti), že tu byste potkat vážně nechtěli. Jinak si dovolím použít slova svého bratříčka: Hlavně abysme se měli rádi a to mi stačí. Řekla bych, že je to asi nejchytřejší řešení.
  • @Everett Young: můžeš mluvit trochu konkrétněji? Dát příklad?
  • Everett_Young napsal(a):

Nerad to přiznávám ale i já jsem touto poruchou postižen.

Já jsem si to myslela, proto jsem to nechtěla původně psát. Ale v tomhle kontextu je to prostě hrozivé. Normálně mi to nevadí, ale ty doslova lynčuješ "hloupější" spolužačky a naflákáš u toho hrozné hrubky, to vypadá fakt blbě. Já taky neumím grmatiku tak dobře, jak bych si přála, ale jak jsem dodávala, když nevím, raději se někam podívám.

• Everett_Young napsal(a):

@Kajoush Ne, jde také o celkové znalosti, logické uvažování a schopnost úspěšně používat své znalosti v praxi.

....což dokáže pochopit a uznat pouze děvče s vysokým IQ - a u jsme u jádra věci :-)))
  • Kajoush napsal(a):

Nemám ráda, když se na fórech zbytečně upozorňuje na pravopisné chyby druhých. Ale v kombinaci se zmínkou podmínky extrémní inteligence u své drahé polovičky to působí tak trošku jako chvástání se. :)

To mám přesně na mysli. Normálně taktně neupozorňuji, maximálně soukromě pozdvihnu obočí, ale u tohoto tématu mi to nedalo.
  • Musí se to zase řešit u Sansy? :-?
  • @Everett_Young No ty vážně nevybíráš, taková je přece každá druhá, za tenhle týden jsou já už objevila dva nové chemické prvky :-)
  • @Isca Z mého každodenního pozorování zatím opravdu vyplynul tento výsledek. Pokud máš nějaké argumenty svědčící o jeho nesprávnosti, sem s nimi, samozřejmě je přečtu a vezmu v úvahu.
  • MissUtahraptor napsal(a):

Musí se to zase řešit u Sansy? :-?

Promiň, to se nedalo vydržet :(
    Aha, musí... :roll:

edit: Posláno před Krisou.
  • @Everett_Young: tak toho jsem se obávala. Blahopřeji ti, že jsi takovou ženu dokázal najít!
  • @Everett_Young: ženu, která splňuje tvé požadavky na partnerku a stala se tvou přítelkyní :)
  • @Kajoush Ani nevíš jak jsem za to rád.
  • vysoké schody
    Ty potřebuješ, aby tvoje partnerka měla vysoké schody?:-) Na co? Nejsou lepší nízký? Člověk nevydá při jejich výšlapu tolik energie:-)

Jsem rád, že tu jsi...:-)
  • Isca napsal(a):

@Everett_Young Jojo, zákony evoluce, mršky jedny..u Vás, logických a racionálních pánů tvorstva, to prostě nemůžou být nízké pudy, alébrž "zákony " a navíc "evoluce" k tomu ;-)

Víš, není od věci se inspirovat klasikou. Zkus třeba takový film Kristián a zamysli se nad tam užitou větou větou "podívej se na sebe do zrcadla" :)
    Hlavně abysme se měli rádi a to mi stačí.
    :applause:

IQ je dobrý tak na to správně zakroužkovat odpověď, o schopnosti vést partnerský život vypovídá dost kulové.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.