@Everett_Young Jojo, zákony evoluce, mršky jedny..u Vás, logických a racionálních pánů tvorstva, to prostě nemůžou být nízké pudy, alébrž "zákony " a navíc "evoluce" k tomu ;-)
@Isca No, mysli si co chceš, jak říkám, mám úplně jiný vkus než většina lidí, a navíc mi jde hlavně o inteligenci (jo je to stejně pokrytecký jako když jde o vzhled já vím a je mi to celkem jedno), a pak taky o to mít co nejvíce společných zájmů ( = možnost založení vztahu především na pevném přátelství = větší pravděpodobnost výdže). Vzhled je třetí kritérium v pořadí a v případě vysoké schody v předchozích dvou bodech může být snadno zanedbán. Dále, úplný ultra racionalista nejsem.... bohužel, je to škoda. A moc bych chtěl vidět tebe jak se lísáš k takovému Tyrionovi se slovy: "na vzhledu přece nezáleží."
Nechci být hnusná, nebo grammar nazi, protože existují různé poruchy (dis-cokoli apod.) a jiné důvody. ALE neustálé popisování se jako proklatě inteligentní jedinec, který nebaží po kráse, ale po inteligenci, protože je prostě nehorázně chytrej a následné napsání "vysoké schody", mi přináší fyzické utrpení.
Taky mám často problém, že nevím, jestli se píše s/z, ě/ně...ale existují online slovníky spisovné češtiny, kam se není problém podívat.
Nemám ráda, když se na fórech zbytečně upozorňuje na pravopisné chyby druhých. Ale v kombinaci se zmínkou podmínky extrémní inteligence u své drahé polovičky to působí tak trošku jako chvástání se.
Znám jednu opravdu opravdu opravdu opravdu hrozně inteligentní holku, ale zdravý selský rozum jí nic neříká, hlavně že byla první v matematické olympiádě. Věřte mi pánové (adolescenti), že tu byste potkat vážně nechtěli. Jinak si dovolím použít slova svého bratříčka: Hlavně abysme se měli rádi a to mi stačí. Řekla bych, že je to asi nejchytřejší řešení.
Nerad to přiznávám ale i já jsem touto poruchou postižen.
Já jsem si to myslela, proto jsem to nechtěla původně psát. Ale v tomhle kontextu je to prostě hrozivé. Normálně mi to nevadí, ale ty doslova lynčuješ "hloupější" spolužačky a naflákáš u toho hrozné hrubky, to vypadá fakt blbě. Já taky neumím grmatiku tak dobře, jak bych si přála, ale jak jsem dodávala, když nevím, raději se někam podívám.
Nemám ráda, když se na fórech zbytečně upozorňuje na pravopisné chyby druhých. Ale v kombinaci se zmínkou podmínky extrémní inteligence u své drahé polovičky to působí tak trošku jako chvástání se.
To mám přesně na mysli. Normálně taktně neupozorňuji, maximálně soukromě pozdvihnu obočí, ale u tohoto tématu mi to nedalo.
@Isca Z mého každodenního pozorování zatím opravdu vyplynul tento výsledek. Pokud máš nějaké argumenty svědčící o jeho nesprávnosti, sem s nimi, samozřejmě je přečtu a vezmu v úvahu.
@Everett_Young Jojo, zákony evoluce, mršky jedny..u Vás, logických a racionálních pánů tvorstva, to prostě nemůžou být nízké pudy, alébrž "zákony " a navíc "evoluce" k tomu ;-)
Víš, není od věci se inspirovat klasikou. Zkus třeba takový film Kristián a zamysli se nad tam užitou větou větou "podívej se na sebe do zrcadla"
Hlavně abysme se měli rádi a to mi stačí.
:applause:
IQ je dobrý tak na to správně zakroužkovat odpověď, o schopnosti vést partnerský život vypovídá dost kulové.
Komentáře
To byla narážka na "průměrování" MV při kontole podpisů peticí prezidentských kandidátů. Popojedem.
Taky mám často problém, že nevím, jestli se píše s/z, ě/ně...ale existují online slovníky spisovné češtiny, kam se není problém podívat.
edit: Posláno před Krisou.
Jsem rád, že tu jsi...:-)
IQ je dobrý tak na to správně zakroužkovat odpověď, o schopnosti vést partnerský život vypovídá dost kulové.