Přeskočit na obsah

Jon Sníh

14749515253

Komentáře

• upraveno 21. December 2012
    @MissUtahraptor Nojo, tak sorry :-). A já zapomněl že Rhaegar je vlastně ve skutečnosti drak, takže tady se to přímo nabízí...
  • Jenže ta plíseň na poličce právě podle mě nemá schopnost cestovat v čase. :D
    Jediným místem, kde na jihu rostou čarostromy, je Ostrov tváří... Hmm. :-k
    @sveva Nepodceňuj plíseň. :onfire:
  • Plíseň ledu a ohně
    @Norvos97 No, kdyby to byla plíseň napadající převážně čarostromy, zavlečená ze severu... :king:

@Branislav_Gepeto =D
  • Plíseň ledu a ohně

A máš námět na další literární šílenost. Co když bylo proroctví špatně zapsáno a skutečně mělo jít o plíseň- symbol nákazy a zmaru- namísto poetické písně?! ;)
  • @sveva Všichni mrtvý nejsou. Do věže s Nedem vstoupil Howland Reed a ten ještě žije.
    A když už jsme u toho, tak nakonec třeba ještě žije i Rhaegar. :-) Jak znám Martina (po zkušenosti v Tanci), tak ten je klidně schopnej napsat, že byl pod maskou, a Robert na trojzubci zabil někoho jemu podobnýho, zatímco Rhaegar se schovával někde v jeskyni a smál se mu. =D
  • @Norvos97 Jasně! Když tam nemusel být Robert, tak proč Rhaegar? To by vysvětlovalo tu obhrublou mluvu při finálním souboji s Tonym! =D
  • @Norvos97
    A když už jsme u toho, tak nakonec třeba ještě žije i Rhaegar.
    To je prý Mance Rayder. :-D Ty nic nevíš!
    (Já si dělám srandu, ale už jsem viděla hodně šílený teorie. Tyhle se asi vyrojily po Tanci - postava, která umřela s rubínem na krku/hrudi, vlastně neumřela, protože to byl někdo jiný, začarovaný rudým knězem...)

@Everett_Young Myslela jsem ty, kteří mohli být svědky toho sňatku... Dayne, Whent a možná nějaký septon, pokud to bylo před Sedmi.
  • MissUtahraptor napsal(a):

Plíseň ledu a ohně

A máš námět na další literární šílenost. Co když bylo proroctví špatně zapsáno a skutečně mělo jít o plíseň- symbol nákazy a zmaru- namísto poetické písně?! ;)
    A Velký Zhnitý je vlastne Shireen :)
  • Nechte už chudáka malou holku...
  • Ozaj čo je s Hovlanom Reedom teraz?
  • @Gardien Teraz je zalezlej doma a čeká až ho Martin pošle na hřiště.
  • upraveno 30. December 2012
    @Everett_Young Stráž je úžasna nikto sa tam nedostane
  • Gardien napsal(a):

Ozaj čo je s Hovlanom Reedom teraz?

Zrovna čtu Střet a teď když se objevili Reedové na Zimohradě tak o nich dost dumám.Jestli mají bažináři nějaké zvláštní povědomí o Jiných,Dětech lesa a spol.Co dělá Howland po RW,jestli třeba není v kontaktu s Manderlym...
  • Možná to je moje zbožné přání projevující se jako halucinace, ale viděla jsem kdysi s GRRM nějaký rozhovor, kde říkal, že Howlanda vytáhne z klobouku, jen ještě neví, jestli ve Vichrech nebo ve Snu. Bylo to možná před rokem (snad na nějakém conu), ale to video už asi nevyhrabu.

Primárně se Reed asi objeví kvůli té Robbově závěti. Představuju si to nějak tak, že jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem tomu, kdo se bude zrovna prohlašovat za pána Zimohradu...
  • NesijícíKraken napsal(a):

Gardien napsal(a):

Ozaj čo je s Hovlanom Reedom teraz?

Zrovna čtu Střet a teď když se objevili Reedové na Zimohradě tak o nich dost dumám.Jestli mají bažináři nějaké zvláštní povědomí o Jiných,Dětech lesa a spol.Co dělá Howland po RW,jestli třeba není v kontaktu s Manderlym...
    Na malou část otázky se dozvíš odpověď v Tanci, nad ostatním dumáme taky dál marně.
    sveva napsal(a):

Možná to je moje zbožné přání projevující se jako halucinace, ale viděla jsem kdysi s GRRM nějaký rozhovor, kde říkal, že Howlanda vytáhne z klobouku, jen ještě neví, jestli ve Vichrech nebo ve Snu. Bylo to možná před rokem (snad na nějakém conu), ale to video už asi nevyhrabu.

Tu informaci jsem taky zaregistrovala, tak snad to není další skupinová halucinace icefire fóra :o))
    sveva napsal(a):

Primárně se Reed asi objeví kvůli té Robbově závěti. Představuju si to nějak tak, že jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem tomu, kdo se bude zrovna prohlašovat za pána Zimohradu...

Ha, ha, ha, ha, hahahahá (škodolibé pobavení) ;)
  • Pri mávaní papierom som si spomenul na.. Emonda? Jak sa volal ten Frey, čo si teraz zohrieva svoju freyovskú prdel v Riekotočí.. Ten tiež furt mával :D
  • upraveno 30. December 2012
    No tak jsem to trochu přehnala s tím optimismem. :) Ale Maege Mormont s Reedem určitě něco kuchtí, ne že ne. Jinak moc nechápu, proč se tak dlouho neobjevila na scéně. Medvědice by se přece neschovávala v bažinách... (za předpokladu, že do Stráže vůbec došla)
  • Pokud by to Martin napsal stylem "jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem", tak bych tipla, že jeden z nich přijde o hlavu hned, druhý skončí za neveselých podmínek v zajetí
    a třetí bude na útěku, pravděpodobně zraněný a bez větší šance na brzkou pomoc (asi Reed) :)
  • Reed must not die
  • Jo, a s tou poslední vůlí ohledně Jona bych to stejně neviděla až tak růžově. V Bouři mečů si ji sice Robb nechá potvrdit od svých vazalů, ale nevypadá to, že by ji dal Maege nebo Gloverovi. Když jim krátce předtím oznamoval, že pojedou do Šedé stráže, tak taky sdělil, že písemné rozkazy budou všechny falešné pro případ, že by padli do zajetí. Pokyny pro Reeda byly jen ústní. Takže pochybuju, že by některého z nich vybavil jedinou verzí své poslední vůle.
  • @Gardien
    Ale to víš, že může.
  • Však já nenapsala, co se stane potom. :D
    Naprosto ale odmítám uvěřit tomu, že Boltonové se na Zimohradu udrží nějak dlouho. (Možná byla chyba se do Písně vůbec pouštět :D) A Manderly nebo Stannis by je mohli přijmout přívětivěji.
  • sveva napsal(a):

Však já nenapsala, co se stane potom. :D
    Naprosto ale odmítám uvěřit tomu, že Boltonové se na Zimohradu udrží nějak dlouho. (Možná byla chyba se do Písně vůbec pouštět :D) A Manderly nebo Stannis by je mohli přijmout přívětivěji.

To je pravda, nepsala :-D
    Co se Boltonů týče, tak Ramsay pro to udělá co bude v jeho silách. A toho bastarda se hned tak nezbavíme. Pokud vůbec, tak až v poslední knížce, to se klidně vsadím.
  • Mne len neda spať to jazero, bažinar.. ľad... jazero
  • Mávání papírem se zatím vůbec neosvědčilo. Mnohem jistější je usekat uchvatitelům hlavy a těmi pak zamávat lidu. Ten papír je pak taková třešnička na dortu..
  • Nevada napsal(a):

Pokud by to Martin napsal stylem "jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem", tak bych tipla, že jeden z nich přijde o hlavu hned, druhý skončí za neveselých podmínek v zajetí
    a třetí bude na útěku, pravděpodobně zraněný a bez větší šance na brzkou pomoc (asi Reed) :)

:D:D Tak toto ma pobavilo... To sa dá úplne perfektne predstaviť... Skoro ako ten obrázok...
    ,,Môžu nás zabiť, ale slobodu nám nevezmú."
    Druhý obrázok - spútaní a jeden vojak hľadí na Bravehearta s takým vyčítavým pohľadom..
    Len neviem, kde to je...
    Gardien napsal(a):

Reed must not die

Reed has not to die mi znie lepšie, vždy ma strasie pri Must not
    Nevada napsal(a):

sveva napsal(a):

Však já nenapsala, co se stane potom. :D

To je pravda, nepsala :-D
    Co se Boltonů týče, tak Ramsay pro to udělá co bude v jeho silách. A toho bastarda se hned tak nezbavíme. Pokud vůbec, tak až v poslední knížce, to se klidně vsadím.
    Alebo ho nahradí iný bastard.. No čumte.. Jofrey je dole tak GRRM vykúzlil iného bastarda, ktorého máme nenávidieť.. Obaja zlí, obaja masochistickí, obaja úchylní, obaja nemanželskí... Obaja princovia...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.