Přeskočit na obsah

Hra o trůny 3x02 - Temná křídla, temná slova - Ice & Fire

1234689

Komentáře

• @Branislav_Gepeto Nazaložíme debatu o nejhezčí herečku v seriálu? Takový malý mužský koutek uprostřed těch všech žen tady? ;)
  • Kalam Mekhar napsal(a):

No nevím, ale v knize je to popisováno tak,že je to naprosto vyrovnané čili je lepší Jaime jelikož má okovy. Tady ho ta "kráska" zmlátila jak nějaké štěně.Ten souboj mě totálně znechutil další pokračovaní.

Dosť veľa ľudí sa na ten boj sťažuje a mne práveže pripadal zbytočne dlhý, stačilo, že si dá raz pauzu, aby bolo vidieť, že po väzení už nie je taký, aký býval a potom ho Brienne zloží. Okrem toho, tu nejde o to, či bol v reťazoch, vo väzení sa moc nepohyboval, mal chidobnú stravu a necvičil, to spraví svoje.
  • @Anvil napsal(a):

@Branislav_Gepeto Nazaložíme debatu o nejhezčí herečku v seriálu? Takový malý mužský koutek uprostřed těch všech žen tady? ;)

Někde už tu je téma o nejhezčí osobu ženského pohlaví. A není zas až takový problém dodat do komentáře "dle seriálu". ;)
  • Anvil napsal(a):

@Branislav_Gepeto Nazaložíme debatu o nejhezčí herečku v seriálu? Takový malý mužský koutek uprostřed těch všech žen tady? ;)

Marí sa mi, že tu už čosi také je, ale nie som si istý. A ešte som zabudol Ygritte, tá sa mi páčila aj v Downton Abbey.
  • @MissUtahraptor O nejhezčí osobu ženského pohlaví... hm, tak mě napadá, uploadují tam zde přítomné dámy své fotky nebo se stydí? :twisted: :king:
  • upraveno 10. April 2013
    Viděl bych to nějak takhle:
    1) Cersei
    2) Margaery
    3) Dany
  • 1) Ygritte
    2) Dany
    3) Magraery
  • 1) Nikolaj Coster-Waldau
    2) Richard Madden
    3) Iain Glen/Ian Rheon :twisted:
  • 1) Nikolaj Coster-Waldau
    2) Iain Glen (teda v Ripper Str. byl lepší :-)
    3) Richard Madden/Jason Momoa/Gethin Anthony (poněkud větší rozptyl, ale nemůžu se rozhodnout 8-O
  • :)
    1) Nikolaj Coster-Waldau
    .
    .
    .
    2) Harry Lloyd
    3) Richard Madden zhruba tak od druhé řady
  • samozrejme, je to to čo píse mrcel17.
  • skôr som prekvapený - nemilo - že súboj aj nákup bude až v 4 diely.
  • Anvil napsal(a):

1) Ygritte
    2) Dany
    3) Magraery

Mám to stejně tak :D
  • Dreamer napsal(a):

1) Nikolaj Coster-Waldau
    2) Richard Madden
    3) Iain Glen/Ian Rheon :twisted:

A cenu za najkrajšiu ženu získava Nikolaj C. W. Gratulujeme.
  • @Branislav_Gepeto Mluví z Tebe čirá závist... Taky bys chtěl být tak krásná... :twisted:
  • @Sens Skvělý vkus!

@MissUtahraptor A ty ne? 8-)
  • @Anvil Po takřka celoživotních úvahách a pečlivých filosoficko-praktických rozborech jsem došla k závěru, že vlastně nechci vypadat jako chlap... :twisted:
  • ...po praktických rozborech... aha je mi to jasné =D
    1) Dany
    2) Ygritte
    3) Jaqen
    + bonus - Daario :D
  • Když už jsme u nejhezčího chlapa - dívky, slečny a dámy, kam se poděl khal Drogo?
    @Branislav_Gepeto a do háje, on je žena? 8-O

Co se sympatických ženských představitelek týče :)
    1) Margaery
    2) Doreah
    3) Cersei/Ygritte
  • @Anvil Khal? Takovej macho... To Rakharro byl nej sexy Dothrak!
  • brbr napsal(a):

1) Nikolaj Coster-Waldau
    2) Iain Glen (teda v Ripper Str. byl lepší :-)
    3) Richard Madden/Jason Momoa/Gethin Anthony (poněkud větší rozptyl, ale nemůžu se rozhodnout 8-O

tvárim sa, že sa mi Kingslayer páči... ale dýcha mu na krk Jon Snow
    2. môže byť + seriálový bastard Bolton
    3. áno, celkom môže byť len tu nastupuje môj kink na vysokých chlapov tak aj Sandor aj Jacquen (ten 1. samozrejme)
  • 1) Maisie
    2) Rose Leslie
    3) Lena (ale s černými vlasy jako má normálně, ne blond)
  • Takže vysoký a silný? Co Wun wun? :twisted:
  • Anvil napsal(a):

Takže vysoký a silný? Co Wun wun? :twisted:

Kto alebo čo je Wun wun? :O
  • @Marci pan Obr z tance
  • @Anvil tak až na takej úrovni nie som (možno, keď obsadia do role niekoho zaujímavého... ktovie... :D )
  • 1.Margaery
    2.Mellisandra
    3.Dany

:-D :-D
  • Ygritte, Dany a její khalasarky, to jsou pro mě děti. Ještě tak Talisa alias Oona mi nepřipadá až tak mladá. Margaery nebo Cersei (tedy herečky) jsou prostě ženský v mým zorným úhlu pohledu, kde bych si nepřipadal pedofilně :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.