No nevím, ale v knize je to popisováno tak,že je to naprosto vyrovnané čili je lepší Jaime jelikož má okovy. Tady ho ta "kráska" zmlátila jak nějaké štěně.Ten souboj mě totálně znechutil další pokračovaní.
Dosť veľa ľudí sa na ten boj sťažuje a mne práveže pripadal zbytočne dlhý, stačilo, že si dá raz pauzu, aby bolo vidieť, že po väzení už nie je taký, aký býval a potom ho Brienne zloží. Okrem toho, tu nejde o to, či bol v reťazoch, vo väzení sa moc nepohyboval, mal chidobnú stravu a necvičil, to spraví svoje.
1) Nikolaj Coster-Waldau 2) Iain Glen (teda v Ripper Str. byl lepší :-) 3) Richard Madden/Jason Momoa/Gethin Anthony (poněkud větší rozptyl, ale nemůžu se rozhodnout 8-O
@Anvil Po takřka celoživotních úvahách a pečlivých filosoficko-praktických rozborech jsem došla k závěru, že vlastně nechci vypadat jako chlap... :twisted:
1) Nikolaj Coster-Waldau 2) Iain Glen (teda v Ripper Str. byl lepší :-) 3) Richard Madden/Jason Momoa/Gethin Anthony (poněkud větší rozptyl, ale nemůžu se rozhodnout 8-O
tvárim sa, že sa mi Kingslayer páči... ale dýcha mu na krk Jon Snow 2. môže byť + seriálový bastard Bolton 3. áno, celkom môže byť len tu nastupuje môj kink na vysokých chlapov tak aj Sandor aj Jacquen (ten 1. samozrejme)
Ygritte, Dany a její khalasarky, to jsou pro mě děti. Ještě tak Talisa alias Oona mi nepřipadá až tak mladá. Margaery nebo Cersei (tedy herečky) jsou prostě ženský v mým zorným úhlu pohledu, kde bych si nepřipadal pedofilně
Komentáře
1) Cersei
2) Margaery
3) Dany
2) Dany
3) Magraery
2) Richard Madden
3) Iain Glen/Ian Rheon :twisted:
2) Iain Glen (teda v Ripper Str. byl lepší :-)
3) Richard Madden/Jason Momoa/Gethin Anthony (poněkud větší rozptyl, ale nemůžu se rozhodnout 8-O
1) Nikolaj Coster-Waldau
.
.
.
2) Harry Lloyd
3) Richard Madden zhruba tak od druhé řady
@MissUtahraptor A ty ne? 8-)
2) Ygritte
3) Jaqen
+ bonus - Daario
Co se sympatických ženských představitelek týče
1) Margaery
2) Doreah
3) Cersei/Ygritte
2. môže byť + seriálový bastard Bolton
3. áno, celkom môže byť len tu nastupuje môj kink na vysokých chlapov tak aj Sandor aj Jacquen (ten 1. samozrejme)
2) Rose Leslie
3) Lena (ale s černými vlasy jako má normálně, ne blond)
2.Mellisandra
3.Dany
:-D :-D