Přeskočit na obsah

who is who

12425272930

Komentáře

• M1on napsal(a):

@Blackfish tlustochu =D

Vychrtlíku :D
  • Blackfish napsal(a):

M1on napsal(a):

@Blackfish tlustochu =D

Vychrtlíku :D
    Nikdy si mě neviděl a nikdy jsem se neprokec :-P
  • @Riv Jsi to pod svým fungl novým jménem Ty i na ČSFD? :?:
  • @MissUtahraptor Rozhodně nejsem, čsfd jsem zavrhl jako baštu pseudointeligentních hovad, která si nedokáží užít film :D
  • @Riv Tak ty už jsi četl moje tamní komentáře? :D
  • @flanker.27 Ještě jsem se k tomu nedostal, ale tak, když říkáš, že tam tomu šéfuješ v tomhle směru, tak si to i odpustím :D
  • upraveno 8. May 2013
    @MissUtahraptor Ale hodnocení má celkem dobrý, holomek jeden :D někde bych trochu přidal, někde ubral, ale v zásadě se shodnem.
    Moc mě potěšil odpad u Warriora :D ale přidal bych třeba u potomků lidí a tak
    A moc kouká na animáky a moc vysoko je hodnotí :)
  • Riv napsal(a):

... Moc mě potěšil odpad u Warriora :D ...

Právě proto jsem Tě podezřívala. :D
  • @MissUtahraptor Ty jo, já na to csfd snad vlezu, aby viděli, jak se to má dělat :D
  • @Riv Fajn, když tak pak dej vědět jak si tam říkáš. ;)
  • @MissUtahraptor Určitě dám vědět, jen co to vymyslím, Riv už tam je a Anvila mi zabral nějakej chytrák před měsícem a ani to nepoužívá :evil:
  • @Riv Dej oba s nějakým slušivým znaménkem -/_/. . ;D
  • @MissUtahraptor :D Díky díky, to si radši vymyslím něco nového a změním to na těch 2-3 místech, kde se na netu vyskytuju :D
  • upraveno 27. May 2013
    Občas- hlavně na databázích- narazím na povědomé přezdívky a dle údajů o oněch uživatelích nejsem schopna dát dohromady, jestli znám, nebo ne. Tak si říkám- než se ptát zvlášť, bude snazší hodit hromadný dotaz sem. :D
    Ze začátku tohohle topicu většina zmínila, zda a pod jakým jménem je lze najít na ČSFD. Co ale ti další? A co jiná místa? ČBDB, databazeknih, Legie? :)
    Ptám se, poněvadž na výše zmiňovaném ČSFD už mi můj "seznam známých jmen" kolikrát pomohl v rozhodování vidět/nevidět, případně vnukl návrhy nových zajímavých filmových zážitků a jsem si jistá, že jinde by něco podobného mohlo být stejně užitečné. :weirwood:

Budou místní ochotni se podělit o (jména a) další konkrétní místa výskytu? :-k
    Předem dík. :)
  • @MissUtahraptor
    Legie: ZLOMYSLENA :-)) Ale nepíšu tam, jen kontroluju a zjišťuju, co potřebuji vědět :-)) Jsou to vynikající účelné stránky.
  • @Miss_Utahraptor Já jsem pod stejným nickem na ČBDB, SerialZone, Geocaching.com i cz, fóru BBT
    A další místa jako fóra mých oblíbených knížek, ale tam spíš koukám a moc nepíšu :) Na ČSFD mám taky účet, ale na psaní komentářů tam nemám nárok :D
  • @Černá_Alison Dík.
    Taky už tam chodím spíš na výzvědy. Tak nějak jsem emigrovala sem. :D
  • @Melindaaaa napsal(a):

@Miss_Utahraptor Já jsem pod stejným nickem na ČBDB ...

Tam už jsem Tě našla, heč! :D
    @Melindaaaa napsal(a):

... Na ČSFD mám taky účet, ale na psaní komentářů tam nemám nárok :D

A jméno? Samotné hodnocení leckdy bohatě stačí. :)
  • @Miss_Utahraptor Jo? Já tebe ne! :D Ty nemáš stejný nick? :D A na ČSFD mám taky stejný :) Kdo by si pamatoval více nicků :D a jaký má kde :D A na serialzone nejsi? :) Tam jsem našla jen Koli
  • @Melindaaaa Mám všude stejný, liší se jen v přítomnosti/absenci mezery a na ČSFD jsem musela vypustit "is" z Miss. :( Na serialzone nejsem.
    Na ČBDB mě teď najdeš v oblíbených uživatelích- je tam "Koho mám v o. u." a pod tím "Kdo mě má v o. u.".

Už jsem to našla! :D Ten zatracený vyhledávač trvá na přesném počtu opakujících se písmen! =D
  • @Miss_Utahraptor Já už tě taky našla :D Na ČBDB se musí hledat přímo v uživatelích :)
  • Já jsem na čsfd Falco araea, kde mám ohodnocených asi tak 10 filmů, ale předtím jsme měli jeden účet s bráchou a ten mi teď řekl, ať si založím hezky svůj. :-)
  • Já jsem všude Chmur
  • I doma? :-)
  • @heavy_head Chmur to prostě prožívá víc než my okolo :P
  • @Chmur napsal(a):

Já jsem všude Chmur

A jsou všeichnyi Chmuryové Tebou?
  • Já jsem taky na většině fór co působím Vlcacka. Proč to taky měnit...
  • Ja som saz poväčšinou Darkgumi
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.