@MissUtahraptor Ale hodnocení má celkem dobrý, holomek jeden někde bych trochu přidal, někde ubral, ale v zásadě se shodnem. Moc mě potěšil odpad u Warriora ale přidal bych třeba u potomků lidí a tak A moc kouká na animáky a moc vysoko je hodnotí
Občas- hlavně na databázích- narazím na povědomé přezdívky a dle údajů o oněch uživatelích nejsem schopna dát dohromady, jestli znám, nebo ne. Tak si říkám- než se ptát zvlášť, bude snazší hodit hromadný dotaz sem. Ze začátku tohohle topicu většina zmínila, zda a pod jakým jménem je lze najít na ČSFD. Co ale ti další? A co jiná místa? ČBDB, databazeknih, Legie? Ptám se, poněvadž na výše zmiňovaném ČSFD už mi můj "seznam známých jmen" kolikrát pomohl v rozhodování vidět/nevidět, případně vnukl návrhy nových zajímavých filmových zážitků a jsem si jistá, že jinde by něco podobného mohlo být stejně užitečné. :weirwood:
Budou místní ochotni se podělit o (jména a) další konkrétní místa výskytu? :-k Předem dík.
@Miss_Utahraptor Já jsem pod stejným nickem na ČBDB, SerialZone, Geocaching.com i cz, fóru BBT A další místa jako fóra mých oblíbených knížek, ale tam spíš koukám a moc nepíšu Na ČSFD mám taky účet, ale na psaní komentářů tam nemám nárok
@Miss_Utahraptor Jo? Já tebe ne! Ty nemáš stejný nick? A na ČSFD mám taky stejný Kdo by si pamatoval více nicků a jaký má kde A na serialzone nejsi? Tam jsem našla jen Koli
@Melindaaaa Mám všude stejný, liší se jen v přítomnosti/absenci mezery a na ČSFD jsem musela vypustit "is" z Miss. Na serialzone nejsem. Na ČBDB mě teď najdeš v oblíbených uživatelích- je tam "Koho mám v o. u." a pod tím "Kdo mě má v o. u.".
Už jsem to našla! Ten zatracený vyhledávač trvá na přesném počtu opakujících se písmen! =D
Já jsem na čsfd Falco araea, kde mám ohodnocených asi tak 10 filmů, ale předtím jsme měli jeden účet s bráchou a ten mi teď řekl, ať si založím hezky svůj. :-)
Komentáře
Moc mě potěšil odpad u Warriora
A moc kouká na animáky a moc vysoko je hodnotí
Ze začátku tohohle topicu většina zmínila, zda a pod jakým jménem je lze najít na ČSFD. Co ale ti další? A co jiná místa? ČBDB, databazeknih, Legie?
Ptám se, poněvadž na výše zmiňovaném ČSFD už mi můj "seznam známých jmen" kolikrát pomohl v rozhodování vidět/nevidět, případně vnukl návrhy nových zajímavých filmových zážitků a jsem si jistá, že jinde by něco podobného mohlo být stejně užitečné. :weirwood:
Budou místní ochotni se podělit o (jména a) další konkrétní místa výskytu? :-k
Předem dík.
Legie: ZLOMYSLENA :-)) Ale nepíšu tam, jen kontroluju a zjišťuju, co potřebuji vědět :-)) Jsou to vynikající účelné stránky.
A další místa jako fóra mých oblíbených knížek, ale tam spíš koukám a moc nepíšu
Taky už tam chodím spíš na výzvědy. Tak nějak jsem emigrovala sem.
Na ČBDB mě teď najdeš v oblíbených uživatelích- je tam "Koho mám v o. u." a pod tím "Kdo mě má v o. u.".
Už jsem to našla!
eichnyi Chmuryové Tebou?