Přeskočit na obsah

Hra o trůny 3×07 – Medvěd a krásná panna - Ice & Fire

1456810

Komentáře

• @Askia aha, dobrý a přesný :)
  • @skelet Napadla mě ďábelská myšlenka, zeptat se na to gůglu :twisted: ale...NE,ne,ne,ne,ne,ne nechci to vidět ani vědět :)
  • Kolikokoli napsal(a):

Nemusí všichni hrát hru o trůny. Přeju jí, ať se dobře provdá a je spokojená a jedno, jestli za krále nebo slouhy. I když mám strach (pocit), že ji nechá Martin umřít při porodu.

Kdyby neměla Sansa hrát o trůny, tak je to celkem zbytečná postava. Já právě naopak očekávám, že bude mít ještě klíčovou úlohu.
    Minimálně zplození dědice Severu.

Jinak jestli tam má bejt později nějaká erotická scéna Tywina a Shae, tak se jí trochu bojim; vizte http://youtu.be/TbwroS0YP54
  • @Davus Tohle video jsem už zaregistrovala na tumblr a nejradši bych zapoměla, že jsem to kdy viděla :-D
  • Doufám, že budou v oddělených místnostech a dočkáme se (s pár úpravami) této scény :D.
  • Davus napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Nemusí všichni hrát hru o trůny. Přeju jí, ať se dobře provdá a je spokojená a jedno, jestli za krále nebo slouhy. I když mám strach (pocit), že ji nechá Martin umřít při porodu.

Kdyby neměla Sansa hrát o trůny, tak je to celkem zbytečná postava. Já právě naopak očekávám, že bude mít ještě klíčovou úlohu.
    Minimálně zplození dědice Severu.
    To by ale znamenalo doopravdy odepsat Brana i Rickona. Pokud se nepletu, mají nárok i před jejím případným potomkem. Ten by měl i jistou teoretickou naději na dědictví Casterly Rock, ale taky to není žádná velká naděje.

• Ja myslim, ze Sansa
    odstrani Malicka...v me snove realite Tyrion najde, kde chodi devky a Sansa bude se Sandorem
    Okej, vstavej blbko, je to Martin :D
  • @jenProTenDnesniDen To je dobré, takových je tu víc. Takže aspoň budou ramena na poplakání... =D
  • @MissUtahraptor a pak ze nejsme RomanTYCky :-)
    (Kurna, bez te diakritiky to tak nevyzni - mam komp z Anglie a uz ani nevim, co jsou hacky a carky :-( )
  • Furt nějaká láska, k čemu to...
  • :-) jeste, aby se nam Ramsik zamiloval...to by bylo. Jak nezne laskal ty devky po zadeckach - to bude milovnik na jednicku s hvezdickou....nezny, mily, laskavy, prahnouci jen po zenskem uspokojeni, na sve nehledic :D
  • upraveno 16. May 2013
    Nakonec vsechno dobre dopadne, Theon s Ramsikem si odpusti
    Ramsik: "je mi to lito, zaslouzil sis to"
    Theon: " ja vim, ja vim, dekuji ti, kamarade....muj ud mi zaslepoval mozek"
    pak se chytnou za stazene ruce a pujdou spolu divokym severem za zpevu pisne:
    http://www.youtube.com/watch?v=K9YZTAxrgTI
  • @Hzrdandy
    Bran a Rickon maj' přednost, to je fakt. Poslední dobou už jsou tak mimo všechno dění, že na ně úplně zapomínám - chtěl jsem prostě říct, že od Sansy očekávám, že bude mít ještě nějakou důležitou úlohu. Jsem docela zvědavej, jak to Martin hodlá završit, protože může nastat opravdu cokoliv.
  • Blackfish napsal(a):

Myslím že takhle věta naprosto vystihuje celou sérii :-(
  • upraveno 16. May 2013
    @esed Přesně tak, teďka čtu celou knihu povídek od GRRM a všechny maj fakt hodně depresivní konce. Pochybuju, že Píseň ledu a ohně na tom bude jinak...

Dle mého příjdou Jiní, všechno srovnaj se zemí, všechno povražděj a poučení z toho bude: Tak vidíte , lidi, když se mezi sebou furt jen handrkujete a neumíte táhnout za jeden provaz , tak všichni chcípnete, je to vaše přirozená povaha.
  • @Davus
    Jinak já také věřím, že její chvilka ještě příjde. Můj osobní tip je, že bude Achilovou patou Malíčka.
  • upraveno 16. May 2013
    @Phoebea Myslím že všichni nepomřou. Minimálně lidi co utekli za úzké moře jako
    Tyrion nebo Jorah by přežít mohly.
    Tohle už se tu řešilo mnohokrát, a pravda je taková že kdyby
    GRRM všechny zabil tak by celou ságu odepsal. Nikdo by to už nečetl.
  • @Everett_Young
    Tyrion za mořem je spoiler.
    ;)
  • upraveno 16. May 2013
    Everett_Young napsal(a):

@Phoebea

Myslím že všichni nepomřou. Minimálně lidi co utekli za úzké moře jako Tyrion nebo Jorah by přežít mohly. Tohle už se tu řešilo mnohokrát, a pravda je taková že kdyby GRRM všechny zabil tak by celou ságu odepsal. Nikdo by to už nečetl.
    To už by mu mohlo být jedno, už by tu poslední knihu měli všichni koupenou :-)

• Ja myslim, ze Sansa

odstrani Malicka...v me snove realite Tyrion najde, kde chodi devky a Sansa bude se Sandorem
    Okej, vstavej blbko, je to Martin :D
    Mam taky pocit, ze niekto tu necital 4.kolo poviedok ;)
  • tento diel som preskipoval... :(
  • tak Bran se už zpátky nevrátí, takže ten je "odepsaný". Role Sansy bude nejspíše spočívat v likvidaci Malíčka (až si oblíbí Roberta). Navíc je stále právoplatnou manželkou Tyriona.
  • @skelet
    Kdyby se zjistilo, že spolu nespali, je možné svatbu lehce zneplatnit.
  • upraveno 16. May 2013
    Až tak lehce ne.
    Může to udělat jen nejvyšší septon, který nevypadá, že by byl podobným experimentům zrovna nakloněný. Navíc je Sansa pořád (spolu)obviněná z vraždy krále.
  • upraveno 16. May 2013
    Podle mě to můžou i zpochybnit, kdyby přijala víru v Rhollora. Protože byl obřad jiného náboženství.
    P.S. Tuším, že Stannis se musel oženit znova, ale nehledal jsem to, takže to není ověřené.
  • @Askia Ježiši nestraš! Sansa-Chrchlistka nám tu ještě chyběla! Stačí Selyse... :roll:
  • @MissUtahraptor :D Jenom říkám, že je to možné, ale vzhledem k tomu, že v Údolí ta víra ještě není, tak je to vysoce nepravděpodobné.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.