Nemusí všichni hrát hru o trůny. Přeju jí, ať se dobře provdá a je spokojená a jedno, jestli za krále nebo slouhy. I když mám strach (pocit), že ji nechá Martin umřít při porodu.
Kdyby neměla Sansa hrát o trůny, tak je to celkem zbytečná postava. Já právě naopak očekávám, že bude mít ještě klíčovou úlohu.
Minimálně zplození dědice Severu.
Jinak jestli tam má bejt později nějaká erotická scéna Tywina a Shae, tak se jí trochu bojim; vizte http://youtu.be/TbwroS0YP54
Nemusí všichni hrát hru o trůny. Přeju jí, ať se dobře provdá a je spokojená a jedno, jestli za krále nebo slouhy. I když mám strach (pocit), že ji nechá Martin umřít při porodu.
Kdyby neměla Sansa hrát o trůny, tak je to celkem zbytečná postava. Já právě naopak očekávám, že bude mít ještě klíčovou úlohu.
Minimálně zplození dědice Severu.
To by ale znamenalo doopravdy odepsat Brana i Rickona. Pokud se nepletu, mají nárok i před jejím případným potomkem. Ten by měl i jistou teoretickou naději na dědictví Casterly Rock, ale taky to není žádná velká naděje.
@MissUtahraptor a pak ze nejsme RomanTYCky :-) (Kurna, bez te diakritiky to tak nevyzni - mam komp z Anglie a uz ani nevim, co jsou hacky a carky :-( )
:-) jeste, aby se nam Ramsik zamiloval...to by bylo. Jak nezne laskal ty devky po zadeckach - to bude milovnik na jednicku s hvezdickou....nezny, mily, laskavy, prahnouci jen po zenskem uspokojeni, na sve nehledic
Nakonec vsechno dobre dopadne, Theon s Ramsikem si odpusti Ramsik: "je mi to lito, zaslouzil sis to" Theon: " ja vim, ja vim, dekuji ti, kamarade....muj ud mi zaslepoval mozek" pak se chytnou za stazene ruce a pujdou spolu divokym severem za zpevu pisne: http://www.youtube.com/watch?v=K9YZTAxrgTI
Bran a Rickon maj' přednost, to je fakt. Poslední dobou už jsou tak mimo všechno dění, že na ně úplně zapomínám - chtěl jsem prostě říct, že od Sansy očekávám, že bude mít ještě nějakou důležitou úlohu. Jsem docela zvědavej, jak to Martin hodlá završit, protože může nastat opravdu cokoliv.
@esed Přesně tak, teďka čtu celou knihu povídek od GRRM a všechny maj fakt hodně depresivní konce. Pochybuju, že Píseň ledu a ohně na tom bude jinak...
Dle mého příjdou Jiní, všechno srovnaj se zemí, všechno povražděj a poučení z toho bude: Tak vidíte , lidi, když se mezi sebou furt jen handrkujete a neumíte táhnout za jeden provaz , tak všichni chcípnete, je to vaše přirozená povaha.
Myslím že všichni nepomřou. Minimálně lidi co utekli za úzké moře jako Tyrion nebo Jorah by přežít mohly. Tohle už se tu řešilo mnohokrát, a pravda je taková že kdyby GRRM všechny zabil tak by celou ságu odepsal. Nikdo by to už nečetl.
To už by mu mohlo být jedno, už by tu poslední knihu měli všichni koupenou :-)
tak Bran se už zpátky nevrátí, takže ten je "odepsaný". Role Sansy bude nejspíše spočívat v likvidaci Malíčka (až si oblíbí Roberta). Navíc je stále právoplatnou manželkou Tyriona.
Může to udělat jen nejvyšší septon, který nevypadá, že by byl podobným experimentům zrovna nakloněný. Navíc je Sansa pořád (spolu)obviněná z vraždy krále.
Podle mě to můžou i zpochybnit, kdyby přijala víru v Rhollora. Protože byl obřad jiného náboženství. P.S. Tuším, že Stannis se musel oženit znova, ale nehledal jsem to, takže to není ověřené.
Komentáře
(Kurna, bez te diakritiky to tak nevyzni - mam komp z Anglie a uz ani nevim, co jsou hacky a carky :-( )
Ramsik: "je mi to lito, zaslouzil sis to"
Theon: " ja vim, ja vim, dekuji ti, kamarade....muj ud mi zaslepoval mozek"
pak se chytnou za stazene ruce a pujdou spolu divokym severem za zpevu pisne:
Dle mého příjdou Jiní, všechno srovnaj se zemí, všechno povražděj a poučení z toho bude: Tak vidíte , lidi, když se mezi sebou furt jen handrkujete a neumíte táhnout za jeden provaz , tak všichni chcípnete, je to vaše přirozená povaha.
P.S. Tuším, že Stannis se musel oženit znova, ale nehledal jsem to, takže to není ověřené.