To jsem na to celá zvědavá. Bohužel se už netěším jako dřív, spíš jen čekám, jestli mě mile překvapí, nebo mě zase bude mrzet, že to jede v podobném duchu jako 3. série
"objektívne" je ta skladba trajlera dobrá. dobrá fráza na úvod, dobrá na záver. ale niečo mi tam chýba. možno je to moja apriori skepsa, ale proste nemám z toho žiadne zimomriavky, chvenie, nadšenie... najviac mi asi sedí Jamie v novej úlohe a najmenej princ Oberyn. inak neustála výmena herca, čo hrá Horu je niekedy celkom vhodná. aspoň pomôže čo to utajiť
Komentáře
První trailer (nikoli teaser) bude odvysílán už tuto neděli.
Jsi rychlý, sere...
Ne, že bych z toho šílela jako dřív, ale jsem zvědavá. Letos to utíká nějak rychle...
teoreticky je to trailer na trailer :-D
a celkom to nechápem, tučniak by tam bol lepší, určite by sa z neho stala obľúbená postava
Milostná óda na Tyriona (plus Lannistery obecně) a Daenerys pokračuje a Jaime vypadá pozoruhodně jako Edmure Tully. To by tak bylo za mě všechno.
najviac mi asi sedí Jamie v novej úlohe a najmenej princ Oberyn. inak neustála výmena herca, čo hrá Horu je niekedy celkom vhodná. aspoň pomôže čo to utajiť
vám sa ako páči trajler?