@suertuda Proč je tam blázinec? V Jihlavě je lepší, je tam i protialkoholní léčebna
Tady je všechno :-D :-D hlavně slušní lidi co nemají žádný problém. Navíc, ráno (ted když to píšu) jsem dostal léky a jenom mě zavřeli do klece jinak v pohodě :-D. Protialkoholní, proti blbosti, proti politická :-D co chceš.
@suertuda Proč je tam blázinec? V Jihlavě je lepší, je tam i protialkoholní léčebna
Na Kopeček, tam hodně z nás skončí, až skončí Píseň :DD U nás je prosím špičková léčebna, i Hanychová tu byla... ne že by jí to pomohlo xD Jemnice, kraj Vysočina, tak necelá hodinka od Třebíče (Ale od září bohužel Znojmo... a internát).
@Nevada: No, co se dá dělat, džihád, křížovou výpravu ani nic podobného kvůli tomu vyhlašovat nebudu.... Hmmm, ale výprava do kofolárny.... dělají tam exkurze? :-P
No, co se dá dělat, džihád, křížovou výpravu ani nic podobného kvůli tomu vyhlašovat nebudu.... Hmmm, ale výprava do kofolárny.... dělají tam exkurze? :-P
Já taky ne. Jen to považuju za (chuťový) hnus a nehodlám to pít :-D (A řadím se k těm, komu šišlavá reklama připadá nevtipná, až debilní.)
Těch pár reklam na kofolu, co jsem viděl, by mě od jejího pití tak akorát odradily. Šišlavé naštěstí neznám - televizi nemám doma cca 3roky, takže jsem vlivu postupující mediální debilizace vystavován jen ojediněle.
Kofola je chuťově dost specifická, málokdo k ní má neutrální postoj, na rozdíl od většiny ostatní nápojové produkce.
Komentáře
(jinak je tady jen minigolf a má asi 10 "jamek", podle mě ho nikdy nikdo nehrál :-D)
:-D to si řekneme pak :-D
U nás je prosím špičková léčebna, i Hanychová tu byla... ne že by jí to pomohlo xD Jemnice, kraj Vysočina, tak necelá hodinka od Třebíče
(Ale od září bohužel Znojmo... a internát).
(A řadím se k těm, komu šišlavá reklama připadá nevtipná, až debilní.)
Kofola je chuťově dost specifická, málokdo k ní má neutrální postoj, na rozdíl od většiny ostatní nápojové produkce.