Na Kecálišti se řeší taková fúra věcí... Ale momentálne prevažujú sťažnosti na pasivitu vlád a médii a bezpečnostných orgánov, zatiaľ čo sa utečenci začínajú vymykať spod kontroly a deiskutuje sa o tom, aký postoj zaujať a čo by mohlo byť tým správnym riešením. Ešte stále neviem ako to spojiť s Valar špekulujúcimi kedsi za koncom sveta o tom, čo urobiť so zbytkami porazenej armády v podobe kedysi regulérneho obyvateľstva dávno pradávno zmeneného na verejnú hrozbu. I mean without leader their troops, that are already deceased and broken apart, are going to hide away and slowly decrease or just stagnate and either way it has no impact on Ainur since they removed Valinor from the rest of Arda.
Na Kecálišti se řeší taková fúra věcí... Ale momentálne prevažujú sťažnosti na pasivitu vlád a médii a bezpečnostných orgánov, zatiaľ čo sa utečenci začínajú vymykať spod kontroly a deiskutuje sa o tom, aký postoj zaujať a čo by mohlo byť tým správnym riešením. Ešte stále neviem ako to spojiť s Valar špekulujúcimi kedsi za koncom sveta o tom, čo urobiť so zbytkami porazenej armády v podobe kedysi regulérneho obyvateľstva dávno pradávno zmeneného na verejnú hrozbu. I mean without leader their troops, that are already deceased and broken apart, are going to hide away and slowly decrease or just stagnate and either way it has no impact on Ainur since they removed Valinor from the rest of Arda.
Ohledně těch utečenců, jak říká můj kolega zeměpisář, ti to tady zaberou, ženy budou chodit zahalený a bude se chodit do mešity Ohledně těch skřetů, kteří zbyli. To nebyli jen armády. Existovali skřetí ženy, děti, kriplové a dokonce i zemědělci (i když je pravda že skřetí národy z mlžných hor a mordoru používali otroky, nicméně nikdo netvrdí že všici skřeti jsou líní jak Jabba the Hutt). Je to prostě celá velká rasa a dle mého názoru je někdo musel začlenit do normálního života
Žádne takové. Ne a ne. Mám takovej dojem, že skřeti dopadnou jak Indiáni.
A že by to bylo dokonalý. A pak zůstali stejně jako oni v rezervacích a začali se mísit s lidskou rasou. Tímto křížením vznikali baddas borci jako Sagga, syn Dolfův a zůstali jim barbarské zvyky jako například originální způsob krmení koz
Jinak Tyrion rozhodně Hobit není, je tam myslím někde přímo popsáno, že má v poměru k tělu větší hlavu, Hobiti byly jen zmenšené kopie lidí, všechno hezky souměrné, spíš takové Děti lesa, když už. A Tyrionův přístup k životu fakt není "hobití", teda nevím kolik bordelů je v Hobitíně =D a Hobiti myslím ani nejsou nijak náruživí čtenáři nebo nějak prudce inteligentní, Frodo je spíš výjimka.
Jinak Tyrion rozhodně Hobit není, je tam myslím někde přímo popsáno, že má v poměru k tělu větší hlavu, Hobiti byly jen zmenšené kopie lidí, všechno hezky souměrné, spíš takové Děti lesa, když už. A Tyrionův přístup k životu fakt není "hobití", teda nevím kolik bordelů je v Hobitíně =D a Hobiti myslím ani nejsou nijak náruživí čtenáři nebo nějak prudce inteligentní, Frodo je spíš výjimka.
He is not the first. Tyrion zcela jistě není hobit, ale čo taká veštiaca víno popíjajúca piesne počúvajúca starenka drobná ako dieťa, za ktorou zvykli chodiť Thoros a Beric?
To svítí jen speciální meče když jsou nepřátelé (převážně skřeti) na blízku. Pokud ale hraješ LOTR hry jako já, tak si asi myslíš že tam taky svítí pomalu vše.
He is not the first. Tyrion zcela jistě není hobit, ale čo taká veštiaca víno popíjajúca piesne počúvajúca starenka drobná ako dieťa, za ktorou zvykli chodiť Thoros a Beric?
No budiž. Tak Tyrion ne Ale ta stařenka na kopcu, to není náhoda
Opakujem, že se k tvé uloz.to teorii dostat nemohu, protože moje mašinka to odmítá stáhnout. No tak elfovia nezvyknú starnúť a tak, ale potomkovia elfov a ľudí aka Númenorčania hej a celá tá asociácia s drakmi a otroctvo a aj neskoršie nie tak celkom kladné pôsobenie Targaryenov len nahráva teórii o temných odnožiach najvyššieho z národov, čo pobývali na juh od Mordoru. K elfom majú ďaleko bližšie Deti lesa. Mňa osobne by zaujímalo kde hľadať trpaslíkov. Ja som nepovedala, že sú ohyzdní. To povedal ten, čo LOTR preložil do Slovenčiny. Ozaj, čo Reedovci? To vyzerá na rod vo veľmi blízkom spojení s dávnymi dobami magickými.
Opakujem, že se k tvé uloz.to teorii dostat nemohu, protože moje mašinka to odmítá stáhnout. No tak elfovia nezvyknú starnúť a tak, ale potomkovia elfov a ľudí aka Númenorčania hej a celá tá asociácia s drakmi a otroctvo a aj neskoršie nie tak celkom kladné pôsobenie Targaryenov len nahráva teórii o temných odnožiach najvyššieho z národov, čo pobývali na juh od Mordoru. K elfom majú ďaleko bližšie Deti lesa. Mňa osobne by zaujímalo kde hľadať trpaslíkov. Ja som nepovedala, že sú ohyzdní. To povedal ten, čo LOTR preložil do Slovenčiny. Ozaj, čo Reedovci? To vyzerá na rod vo veľmi blízkom spojení s dávnymi dobami magickými.
Pozor, nůmenorejci nejsou potomky elfů a lidí. To byli jen jejich králové (elros). Jinak to byli lidé z prvního věku kteří bojovali proti Velkému Jinému alias Morgothovi. Jinak, trpaslíci určitě žijí na druhém konci světa, jejich hlavní sídliště budou v Orocarni. A Reedovci mají jistě styky s elfy, přeci jenom v těch bažinách si jich mohou pár chovat O ohyzdnosti skřetů se mluví ve všech jazycích ale já tomu nevěřím a Petr Jackson můj názor utvrdil
Říkám, já to věděl Akorát tu mapu mám popsanou trochu jinak. Pokud skutečně toužíš si přečíst moji celou obsáhlou teorii¨, tak mi zjisti zda jde přes txyto profili posílat dokumnty a budeš mít tuto jedinečnou teorii i ty
Komentáře
Ohledně těch skřetů, kteří zbyli. To nebyli jen armády. Existovali skřetí ženy, děti, kriplové a dokonce i zemědělci (i když je pravda že skřetí národy z mlžných hor a mordoru používali otroky, nicméně nikdo netvrdí že všici skřeti jsou líní jak Jabba the Hutt). Je to prostě celá velká rasa a dle mého názoru je někdo musel začlenit do normálního života
Mám takovej dojem, že skřeti dopadnou jak Indiáni.
Tyrion zcela jistě není hobit, ale čo taká veštiaca víno popíjajúca piesne počúvajúca starenka drobná ako dieťa, za ktorou zvykli chodiť Thoros a Beric?
Takže shrnuto, teorie je prokázána. Od nynějška se bude Martinův svět nazývat Arda, jak mu právem náleží
No tak elfovia nezvyknú starnúť a tak, ale potomkovia elfov a ľudí aka Númenorčania hej a celá tá asociácia s drakmi a otroctvo a aj neskoršie nie tak celkom kladné pôsobenie Targaryenov len nahráva teórii o temných odnožiach najvyššieho z národov, čo pobývali na juh od Mordoru. K elfom majú ďaleko bližšie Deti lesa. Mňa osobne by zaujímalo kde hľadať trpaslíkov.
Ja som nepovedala, že sú ohyzdní. To povedal ten, čo LOTR preložil do Slovenčiny.
Ozaj, čo Reedovci? To vyzerá na rod vo veľmi blízkom spojení s dávnymi dobami magickými.
O ohyzdnosti skřetů se mluví ve všech jazycích ale já tomu nevěřím a Petr Jackson můj názor utvrdil
Říkám, já to věděl