Každá legenda má svůj konec Přestože Ramsay na konci minulé série totálně vytrolil Mannise, vítezství ho stálo vlastní ženu a oblíbenou hračku. Rozzuřený válečník nemá čas ani zapřáhnout holky, protože osud před něj nemilosrdně postavil dosud největší výzvu. Zbytek padleho rodu Starků pod sebou shromáždil zbylé sily, aby si vydobyli zpátky své místo. Největší nebezpečí ovšem čeká, pragmatický Malíček tajně vyjel s vojskem s cilem zaútočit na Zimohrad. Budoucnost rodu Boltonů visí na vlásku a Walda, Roose i Ramsay musí odložit vzajemné spory, aby mohli čelit společněmu nepříteli. Mladý Bolton se musí se svými 20 udatnými druhy znovu vrhnout do svého závěrečného boje. SER TWENTY GOODMAN: POSLEDNÍ VEPŘOVÁ KLOBÁSA http://www.youtube.com/watch?v=RB4c2dXNQkU Již tento duben
Já železný přímo nenávidím. Doufám že všichni vymřou... Jedinýho jsem začal akceptovat Theona, který si za to co provedl prošel hrůzou a dejme tomu se reformoval (= Theon je hodnej, protože místo Brana a Rickona zabil úplně cizí kluky ke kterým jsme jako čtenáři/diváci neměli vybudované pouto)
@hodor_the_king Já Jaimemu změnu chování rozhodně nežeru. U toho Theona zrovna tak.. Jen si myslím že Theon byl narozdíl od Jaimeho potrestán/vytrestán. Jaimemu usekli ruku a z šermíře se stal mrzák a když zjistil že není žádnej mastermind, započal duševní obrodu?? Pfff... Ale myslím že na Theona už můžu pohlížet s větší lítostí. A možná právě jenom u něj nějaká obroda alespoň byla Theon -> Reek -> Theon.. Trochu jako kdyby byl Ramsay Potopený bůh..
A snowflake landed on the letter. As it melted, the ink began to blur. Jaime rolled the parchment up again, as tight as one hand would allow, and handed it to Peck. “No,” he said. “Put this in the fire.”
Jaime a Cersei, Hra o trůny, 6. série
D a D zase něco vylepšili, protože kreativně jim to dávalo smysl.
@svoa00 Nuž, Myrcella vraj evidentne zomrela, takže je to "logický výsledok nelogického výmyslu". Plus musím povedať, že Cersei nevyzerá nadšene, tak možno práveže toto bude moment, kedy ho pošle do prčic a on odíde robiť... čosi... do Riečnych krajín.
Ach už to vidím... Měla se vrátit ona a ne ty!. Zajímalo by mě jestli může hrát roli že Mycina umřela na lodi s Jaimem, už když opustili Dorne.. Že by si nad tím ještě Doran umyl ruce, že to co se stalo na moři už není záležitost Dorne.. což jiného mu asi zbude.. Zase na druhou stranu možná pošle Elariinu hlavu Cersei darem. Víme že dává druhé šance, ale třetí už ne
@svoa00 Jop, je to telenovela. Chvíli to vypadalo nadějně. Jenže když mají v seriálu furt tendece Cersei omlouvat, tak asi na Jaimeho nemůže působit dostatečně odpudivě (hloupý výraz, ale lepší mě teď nenapadá).
Hmm tak už jí zbylo jenom poslední dítě, to jde rychle, ačkoliv v kniz očekávám, že ji taky žádný potomek nezbude. Inak jsem zvědav, jak tam vyřeší margery, neb v seriálu už měla s princem techtle mechtle a v knize ji zaktli za cizoložství (nebyla už panna) což tady očividně není, tak nevím za co ji chtějí zatknout
@hodor_the_king To sice jo, jenže to aspoň DD vyřešili křivou přísahou, což dává smysl...Jinak si myslím, že smrt Myrcelly bude docela nemastná neslaná, protože většina diváků už na to, že byla v Dorne, zapoměla...
Komentáře
SER TWENTY GOODMAN: POSLEDNÍ VEPŘOVÁ KLOBÁSA
Již tento duben
http://www.ew.com/article/2016/01/22/game-thrones-season-6-house-teasers
nevíte, co tam říkal Ramsay - po tom "Winterfell is mine" říkal, mám dojem, ještě něco, ale nejsem to schopen rozluštit...
Díky
A Myrcella je asi fakt mrtvá, pokud nehodlá udělat na Cersei apríííííííííííííííííl
Bran roste fakt rychle.
proč všichni tu změnu v chování žerou jenom Jaimemu?edit: pardon, to je tak, když si někdo přečte jen poslední komentář :wall:
Zachraň se kdo můžeš!
edit: Sansa to asi rozchodí, ale Theon vypadá že už ne.
D a D zase něco vylepšili, protože kreativně jim to dávalo smysl.
...jo, je to pěkně chabé ....
Ježiši, kdyby už radši vypustil trajler... Tahlencta nic neříkající videa jsou k ničemu