Ach jo, no lidsky je smutné, nic s tím nenaděláme Ale aspoň co se týče Epizody VIII, tak částečně už na place točili a teď se (bohužel v rámci trendu) řeší dotáčky, takže Carrie ještě uvidíme? Leie předepsali dost důležitou roli (s tím se budou muset poprat) a těšila jsem se na nějakou interakci se synem (což, pravda, může fungovat i s Lukem, ale je to stejně škoda).
https://www.youtube.com/watch?v=paSJk793gWU J. J. Abrams řekl, že Reyini rodiče nejsou v epizodě VII, pokud je to skutečně pravda, tak mám zajímavou teorii o tom, kdo by mohl hrát Reyina otce Jak můžete krásně vidět, Benicio del Toro a herečka Daisy Ridley mají velmi podobnou barvu očí. Ve Star Wars měli třeba stejnou barvu oči Hayden Christensen a Mark Hamill, kteří hráli otce a syna. Věřím Benicio del Toro by mohl hrát otce Rey. Docela se mi to líbí, když už musí být vesmírná válka o rodinných dramatech, proč do toho konečně nedat taky někoho jiného než Skywalkery?
Věřím Benicio del Toro by mohl hrát otce Rey. Docela se mi to líbí, když už musí být vesmírná válka o rodinných dramatech, proč do toho konečně nedat taky někoho jiného než Skywalkery?
Protože Hvězdné války jsou ságou rodu Skywalkerů. Nebo aspoň v prvních šesti sedmi dílech byly. A jestli je pravda, že princezna Leia měla velkou roli i v ep. 8 (a dá se předpokládat, že ji tam bude mít i její syn), tak není důvod čekat, že v devátém díle bude najednou středobodem úplně cizí, navíc doteď nepředstavená, rodina. A když si k tomu přičteš, že dějová zápletka se navíc bude stáčet i k Lukovi... Resp. bylo by značně nelogické, kdyby se z toho najednou stalo rodinné drama cizích postav. Ale pravda, při slabomyslnosti současných tvůrců se může stát cokoliv...
@Nevada no dobre ale koho dcera to potom bude? Ci zrazu sa objavi nejaky bratranec z 150 kolena? to radsej nech to je niekto, kto so Skywalker-cami nema nic spolocne.
@Edem Ví bůh, co si ti dementi vymyslí. Můj tip je, že vytěží staré epizody do mrtě a Rey bude dcera Lei a Hana, kterou v dětství unesli, a která je považovaná za mrtvou. Další variantou je, že to bude Lukova dcera, o které on neví. Každopádně to její opuštění na písečné planetě bude mít nějaký hlubší důvod.
Může to taky prostě být jen dívka nadaná v Síle, jejíž největší role bude přivést Bena Sola zpátky ke Světlé straně a tím přispěje k velkému usmíření Skywalkerů. Tady se zase dostáváme k mému předchozímu příspěvku - je otázkou, zda některý z jejích rodičů je i něčím významný (případně oba).
@Nevada Rey určitě není dcera Hana a Lei. Scénáristi by museli být hodně dementní, aby nám tvrdili, že Han ji nepoznal - má vlastně i pořád stejný účes. Mimochodem - dost to na mě působilo, že i Ben Solo ji znal jako malou holku, ale ne tak dobře jako sestru.
Mezi únosem a opuštěním mohla uběhnout řada let. Mohli ji unést doslova v kolébce - třeba během letu s chůvou, loď poté vybuchla, dítě bylo považované za mrtvé. Han neměl důvod v ní cokoliv poznat. Dementních a přitom zdánlivě logických vysvětlení existuje řada. Ano, demence při psaní scénářů, které mají působit bombasticky jsou v dnešní době ve velké módě.
Neviem, či to tu už bolo. Nový diel som ešte furt nevidel, seriály nekukám, takže neviem do akej miery je to blbosť, navyše tie filmografické paralely sú niekedy prišvihnuté, ale znie to srandovne.
Mezi únosem a opuštěním mohla uběhnout řada let. Mohli ji unést doslova v kolébce - třeba během letu s chůvou, loď poté vybuchla, dítě bylo považované za mrtvé. Han neměl důvod v ní cokoliv poznat. Dementních a přitom zdánlivě logických vysvětlení existuje řada. Ano, demence při psaní scénářů, které mají působit bombasticky jsou v dnešní době ve velké módě.
V této vizi, Rey je minimálně osm (alespoň té herečce je) a v tomhle videu jasně pozoruje loď, která odletá a ona křičí COME BACK, což znamená, že jí určitě tam nechali úmyslně, ať už z jakéhokoliv důvodu. Což mne přivadí na myšlenku, jestli by si neměla pamatovat, jak její rodiče vypadali, konec konců osm let, to už nebyla zas tak malá. Rodičovství Hana a Leii je opravdu blbost, byť stále možná, Kylo Ren by v příštím díle mohl říct I am your brother!!! Navíc Han má taky stejnou barvu očí jako Rey Na druhou stranu Leia je schopná vycítit Hanovu smrt na světelné roky daleko, ale není schopná poznat vlastní dceru WTF!!! Luke je samozřejmě navzdory všemu stále nejpravděpodobnější možnost, ale to zas odporuje tomu, co řekl Abrams, pokud nás tedy netrolí, což je dost možné. Třetí možnost je někdo nový, ano Star Wars byly vždycky o Skywalkerech, ale nebyly jenom o nich a myslím si, že pomalu přichází doba, kdy by se příběh mohl stočit trochu jiným směrem. Už teď v Rogue One nehráli Skywalkerové žádnou úlohu (objeví se jen jeden ) Změna je život a po sedmi filmech je potřeba změnit schéma a tady přichází nová postava Benicia del Tora, je potvrzené, že Snoke má krom Bena alespoň jednoho dalšího učedníka sám Benicio řekl, že jeho postava nebude čistý záporák To by mohlo odpovídat roli Reyina otce, který bude mít možná složitější motivy. Faktem, že kdokoliv jí na ty zatracený planetě nechal je rodič na ho*no Což není jediný problém epizody VII, kterou nedávno viděl podruhé a upřímně vůbec mne nebavila. Zatímco ostatních šest filmů jsou pro mne kultovní záležitostí (a můžu si je pouštět pořád dokola a neomrzí), tak sedmičku už si prostě znova nepustím, zvlášť ve srovnání s Rogue One a vlastně s jakýmkoliv SW filmem - dost slabota.
@Tyrion Lannister Já osobně stále věřím teorii, že del Toro bude hrát staršího Ezru z rebels na temné straně síly, který sice není mojí oblíbenou postavou, ale je vidět, že tvůrci s ním mají větší plány, než jen další jedi do počtu. Tudíž by klidně mohl být otec Rei, kterou se třeba snažil ochránit před Snokem. Nicméně více se mi líbí teorie, že Rei je další reinkarnací vyvoleného, jako byl Anakin a narozená bez otce...
@Sagart Napsal jsem fanfikci, kde jsou del Toro se Snokem bývali inkvizitoři, co se pokusili svrhnout Císaře a po pádu Impéria založili první řád , ale samozřejmě Ezra Bridger je perfektní volba, mohla by být dcerou jeho a Sabiny . Ale pochybuji, že Filloni a spol budou mít koule na to, ukončit seriál Ezrovým přechodem na temnou stranu. Když už jsme u Rebels https://www.youtube.com/watch?v=upN-7ALj2OU Doufám, že Obi-wan tentokrát Maula rozkrají na hodně malinké kousky, ty kousky spálí a popel rozsype do vesmíru =D
V této vizi, Rey je minimálně osm (alespoň té herečce je) a v tomhle videu jasně pozoruje loď, která odletá a ona křičí COME BACK, což znamená, že jí určitě tam nechali úmyslně, ať už z jakéhokoliv důvodu. Což mne přivadí na myšlenku, jestli by si neměla pamatovat, jak její rodiče vypadali, konec konců osm let, to už nebyla zas tak malá. Rodičovství Hana a Leii je opravdu blbost, byť stále možná, Kylo Ren by v příštím díle mohl říct I am your brother!!! Navíc Han má taky stejnou barvu očí jako Rey Na druhou stranu Leia je schopná vycítit Hanovu smrt na světelné roky daleko, ale není schopná poznat vlastní dceru WTF!!! Luke je samozřejmě navzdory všemu stále nejpravděpodobnější možnost, ale to zas odporuje tomu, co řekl Abrams, pokud nás tedy netrolí, což je dost možné. Třetí možnost je někdo nový, ano Star Wars byly vždycky o Skywalkerech, ale nebyly jenom o nich a myslím si, že pomalu přichází doba, kdy by se příběh mohl stočit trochu jiným směrem. Už teď v Rogue One nehráli Skywalkerové žádnou úlohu (objeví se jen jeden ) Změna je život a po sedmi filmech je potřeba změnit schéma a tady přichází nová postava Benicia del Tora, je potvrzené, že Snoke má krom Bena alespoň jednoho dalšího učedníka sám Benicio postava, že jeho postava nebude čistý záporák To by mohlo odpovídat roli Reyina otce, který bude mít možná složitější motivy. Faktem, že kdokoliv jí na ty zatracený planetě nechal je rodič na ho*no Což není jediný problém epizody VII, kterou nedávno viděl podruhé a upřímně vůbec mne nebavila. Zatímco ostatních šest filmů jsou pro mne kultovní záležitostí (a můžu si je pouštět pořád dokola a neomrzí), tak sedmičku už si prostě znova nepustím, zvlášť ve srovnání s Rogue One a vlastně s jakýmkoliv SW filmem dost slabota.
Mohli by sme namietať, že potlačila bolestivé spomienky, ale ak tám ešte ďalších 12 či koľko rokov čakala, znamená to, že sa k tej spomienke upínala. Na druhej strane, možno ju tam nenechali rodičia. Tí mohli byť už dlho indisponovaní a zložil ju tam niekto, komu bola zverená. Asi tak. To by sa núkalo, aj tá záverečná scéna bola dosť emotívna, aby k tomu viedla. Ale naozaj dúfam, že to tak nebude. Objeví se dva, když už. Akorát, že druhá pouze na pár sekúnd závěru a s jedinou replikou. Yop, líbí, líbí. Ikdyž, jestli to nebude trochu jako Erso linie z Rogue One, hmm?
@SagartNapsal jsem fanfikci, kde jsou del Toro se Snokem bývali inkvizitoři, co se pokusili svrhnout Císaře a po pádu Impéria založili první řád , ale samozřejmě Ezra Bridger je perfektní volba, mohla by být dcerou jeho a Sabiny . Ale pochybuji, že Filloni a spol budou mít koule na to, ukončit seriál Ezrovým přechodem na temnou stranu.Když už jsme u Rebels https://www.youtube.com/watch?v=upN-7ALj2OU Doufám, že Obi-wan tentokrát Maula rozkrají na hodně malinké kousky, ty kousky spálí a popel rozsype do vesmíru =D
A ty ji tu nezveřejníš
Podle mě k tomu celý seriál směřuje a pokud se to v něm neobjeví, klesne to u mne tam, kde to bylo za doby první série
Trailer jsem viděl, upřímně, trailery k rebels jsou dle mého skromného a zcela nepodstatného názoru super, ovšem za topku považuju trailer k 2. polovině 2. série.
@Gepeto Ne, jen ho zajal Maul zdrhl z vězení a po mnoha událostech vylíčených v komixu Son of Danthomir odešel do exilu a znovu se objevil ve Star Wars Rebels
@Sagart Ve starým kánonu, Maul taky vystopoval Obi-wana až na Tatoonie, střetnou se, Obi-wan mu usekne několik rohů z hlavy a porazí ho, slituje se nad ním a chce ho ušetřit, ale Owen Lars Maula střelí do hlavy a řekne Obiwanovi, ať už se k Lukeovi nepřibližuje Samozřejmě jak bylo řečeno v HISHE na Skrytou Hrozbu, možná bude opět zachráněn bandou fanoušků
V této vizi, Rey je minimálně osm (alespoň té herečce je) a v tomhle videu jasně pozoruje loď, která odletá a ona křičí COME BACK, což znamená, že jí určitě tam nechali úmyslně, ať už z jakéhokoliv důvodu. Což mne přivadí na myšlenku, jestli by si neměla pamatovat, jak její rodiče vypadali, konec konců osm let, to už nebyla zas tak malá. ... Faktem, že kdokoliv jí na ty zatracený planetě nechal je rodič na ho*no
Taky ji tam nemuseli opouštět skuteční rodiče, ale lidé, které za rodiče považovala. Nebo aspoň někdo, koho považovala za svým způsobem rodinu. Teď si nevzpomínám přesně, říkala přímo Rey, že čeká na rodiče? Mám dojem, že ne.
Rodičovství Hana a Leii je opravdu blbost, byť stále možná, Kylo Ren by v příštím díle mohl říct I am your brother!!! Navíc Han má taky stejnou barvu očí jako Rey Na druhou stranu Leia je schopná vycítit Hanovu smrt na světelné roky daleko, ale není schopná poznat vlastní dceru WTF!!!
Není problém nepoznat, co nehledáš. Jestli Leia věří, že je její případná dcera mrtvá, nemusela by ji "vycítit". Hana milovala, navíc byla jeho smrt doprovázená bouřlivou emoční reakcí jejich syna.
ano Star Wars byly vždycky o Skywalkerech, ale nebyly jenom o nich a myslím si, že pomalu přichází doba, kdy by se příběh mohl stočit trochu jiným směrem. Už teď v Rogue One nehráli Skywalkerové žádnou úlohu (objeví se jen jeden )
Rogue One je jen příběh ze světa Star Wars, ne součást ságy. Stejně jako třeba plánovaný film o Solovi. Tam se Skywalkerové taky neobjeví (maximálně se možná jeden mihne).
Což není jediný problém epizody VII, kterou nedávno viděl podruhé a upřímně vůbec mne nebavila. Zatímco ostatních šest filmů jsou pro mne kultovní záležitostí (a můžu si je pouštět pořád dokola a neomrzí), tak sedmičku už si prostě znova nepustím, zvlášť ve srovnání s Rogue One a vlastně s jakýmkoliv SW filmem - dost slabota.
Též jsem ep.7 viděna před svátky shodou okolností znovu a moje výhrady a znechucení taky přetrvávají.
Komentáře
Taková škoda, že se tohle nestalo to by byl překvapivý twist
Say uncle!!!
Z tohohle fakt nemůžu
J. J. Abrams řekl, že Reyini rodiče nejsou v epizodě VII, pokud je to skutečně pravda, tak mám zajímavou teorii o tom, kdo by mohl hrát Reyina otce
Jak můžete krásně vidět, Benicio del Toro a herečka Daisy Ridley mají velmi podobnou barvu očí. Ve Star Wars měli třeba stejnou barvu oči Hayden Christensen a Mark Hamill, kteří hráli otce a syna. Věřím Benicio del Toro by mohl hrát otce Rey. Docela se mi to líbí, když už musí být vesmírná válka o rodinných dramatech, proč do toho konečně nedat taky někoho jiného než Skywalkery?
šestisedmi dílech byly. A jestli je pravda, že princezna Leia měla velkou roli i v ep. 8 (a dá se předpokládat, že ji tam bude mít i její syn), tak není důvod čekat, že v devátém díle bude najednou středobodem úplně cizí, navíc doteď nepředstavená, rodina. A když si k tomu přičteš, že dějová zápletka se navíc bude stáčet i k Lukovi...Resp. bylo by značně nelogické, kdyby se z toho najednou stalo rodinné drama cizích postav. Ale pravda, při slabomyslnosti současných tvůrců se může stát cokoliv...
Můj tip je, že vytěží staré epizody do mrtě a Rey bude dcera Lei a Hana, kterou v dětství unesli, a která je považovaná za mrtvou.
Další variantou je, že to bude Lukova dcera, o které on neví.
Každopádně to její opuštění na písečné planetě bude mít nějaký hlubší důvod.
Může to taky prostě být jen dívka nadaná v Síle, jejíž největší role bude přivést Bena Sola zpátky ke Světlé straně a tím přispěje k velkému usmíření Skywalkerů. Tady se zase dostáváme k mému předchozímu příspěvku - je otázkou, zda některý z jejích rodičů je i něčím významný (případně oba).
@Aviv
Samozřejmě.
EDIT:
I když v té teorii možná spíš myslí, že by mohla být jeho vnučkou, že?
V této vizi, Rey je minimálně osm (alespoň té herečce je) a v tomhle videu jasně pozoruje loď, která odletá a ona křičí COME BACK, což znamená, že jí určitě tam nechali úmyslně, ať už z jakéhokoliv důvodu. Což mne přivadí na myšlenku, jestli by si neměla pamatovat, jak její rodiče vypadali, konec konců osm let, to už nebyla zas tak malá.
Rodičovství Hana a Leii je opravdu blbost, byť stále možná, Kylo Ren by v příštím díle mohl říct I am your brother!!! Navíc Han má taky stejnou barvu očí jako Rey
Luke je samozřejmě navzdory všemu stále nejpravděpodobnější možnost, ale to zas odporuje tomu, co řekl Abrams, pokud nás tedy netrolí, což je dost možné.
Třetí možnost je někdo nový, ano Star Wars byly vždycky o Skywalkerech, ale nebyly jenom o nich a myslím si, že pomalu přichází doba, kdy by se příběh mohl stočit trochu jiným směrem. Už teď v Rogue One nehráli Skywalkerové žádnou úlohu (objeví se jen jeden
Změna je život a po sedmi filmech je potřeba změnit schéma a tady přichází nová postava Benicia del Tora, je potvrzené, že Snoke má krom Bena alespoň jednoho dalšího učedníka sám Benicio řekl, že jeho postava nebude čistý záporák
To by mohlo odpovídat roli Reyina otce, který bude mít možná složitější motivy.
Faktem, že kdokoliv jí na ty zatracený planetě nechal je rodič na ho*no
Doufám, že Obi-wan tentokrát Maula rozkrají na hodně malinké kousky, ty kousky spálí a popel rozsype do vesmíru =D
Miluji prequelové hlášky v hávu originální trilogie
Asi tak.
To by sa núkalo, aj tá záverečná scéna bola dosť emotívna, aby k tomu viedla. Ale naozaj dúfam, že to tak nebude.
Objeví se dva, když už. Akorát, že druhá pouze na pár sekúnd závěru a s jedinou replikou.
Yop, líbí, líbí. Ikdyž, jestli to nebude trochu jako Erso linie z Rogue One, hmm?
Podle mě k tomu celý seriál směřuje a pokud se to v něm neobjeví, klesne to u mne tam, kde to bylo za doby první série
Trailer jsem viděl, upřímně, trailery k rebels jsou dle mého skromného a zcela nepodstatného názoru super, ovšem za topku považuju trailer k 2. polovině 2. série.
I tak by Maula oživili
Samozřejmě jak bylo řečeno v HISHE na Skrytou Hrozbu, možná bude opět zachráněn bandou fanoušků
Rogue One je jen příběh ze světa Star Wars, ne součást ságy. Stejně jako třeba plánovaný film o Solovi. Tam se Skywalkerové taky neobjeví (maximálně se možná jeden mihne). Po sedmi, resp. osmi epizodách z devíti? Začínám si myslet, že prostě jen trolluješ