Nakonec jo, ale dalo mi to zabrat (výsledek jsem odhadla před luštěním, ale chtěla jsem si to vyluštit). Potřebuješ s něčím pomoci? Já některé věci vygůglila, tak aby to nevypadalo, že machruju :P
Kvet. Nejaký kvet. A to nejaký, to je tam staršně blbě zobrazeno. Keré místo má takové barvy, takový květ to je. Ovšem jestli na to chceme jít obsahově, tak kytka je hodně často metaforou ženy, moc hezké ženy. Story o krásnej žene z miesta, ktorého farbu ten kvet má, je dosť známa.
@Aviv Jo, to mě taky úplně nebavilo, ale pak jsem si všimla, že klikám i na audioknihy a většinou je to první česká verze v pevné vazbě (u teba asi slovenská).
nedavno som cital preklad zaujimavej poviedky od Eliezera Yudkowskeho(Hpmor, From AI to Zombies) Srážka tří světů a taketo dobre sci-fy som uz dlho necital.
Jedine ak som ich napísala nesprávne. Alebo došlo k nejakej poruche. Ale inú odkrytú knihu mi to tohto dňa vzalo, len všemožné názvy, čo mohli súvisieť s jabloňou a párikom homo sapiens, nie.
Komentáře
Potřebuješ s něčím pomoci? Já některé věci vygůglila, tak aby to nevypadalo, že machruju :P
Ovšem jestli na to chceme jít obsahově, tak kytka je hodně často metaforou ženy, moc hezké ženy. Story o krásnej žene z miesta, ktorého farbu ten kvet má, je dosť známa.
Jdu se podívat na dnešní hádanku - tak dnes to je docela jiná písnička.
@Aviv podivej se na ten obrazek jako celek a zkus to, co vidis.