Tak jsem ze zvědavosti koukl na první Americký ročník Eurovise, American Song Contest a dopadlo to přesně jak jsem čekal. Polovina všech songů je country. Na pódiu stojí nějaký cowboy v klobouku (nebo kšiltovce) v kostkované košili a brnká něco na kytaru. Druhá polovina čísel vypadá jako když tam zabloudila z the Voice. Do toho nějaké to rapování, RnB, trocha toho latin popu a k mému překvapení i jeden k-pop. A naštěstí to AleXa i vyhrála. Ale jak se to říká? :3eyed: mezi slepými :king: .
Hlavne Sud s tými prestrihmi na hádku v krčme je podarený. "Naľej, lebo bue zle." Občas sú tie verše trochu kostrbaté, nie najšťastnejšia voľba slov a tak, ale až by som povedala, že tá neučesanosť je tak trocha súčasťou kúzla, ide s tou živelnosťou. A napríklad v Kat a vrah to zborové opakovanie slov počas refrénu, to je úplné zaklínanie.
Komentáře
Guilty pleasure: Norsko, Španělsko
Lehký palec nahoru: Albánie, Finsko, Řecko, Irsko
Líbí se mi: Arménie, Bretaň, Portugalsko
A kupodivu nejvíc se mi líbí chrochtací z Nizozemí.
novinka od Elise
Občas sú tie verše trochu kostrbaté, nie najšťastnejšia voľba slov a tak, ale až by som povedala, že tá neučesanosť je tak trocha súčasťou kúzla, ide s tou živelnosťou.
A napríklad v Kat a vrah to zborové opakovanie slov počas refrénu, to je úplné zaklínanie.