Je děsivý, jak moc dobře všechny ty algoritmy už dobře znají můj hudební vkus. Třeba YT mi občas něco nahodí. Něco co je aktuální novinka. Skoro nikdo to nezná a já už vůbec ne. Přesto se mi s tím často trefí přímo přes chlopeň. Třeba tohle. Vyskočilo to na mne už před měsícem. Jo, docela fajn, ale tentokrát ti to moc nevyšlo, Jutube. Řekl jsem si a šel dál... Ale až dnes jsem si to dal znovu. Pořádně se zaposlouchal a zjistil, že mi tyhle ostružiny od Palomy chutnají hodně, i když se mi její trny derou až na krev. https://youtu.be/jvU4xWsN7-A
Gotická princezná Zora má nový album. Temná Eufónia je v zásade nežná záležitosť, ale v tomto konkrétnom kuse sa do toho opiera viac a ide o hororovú skladbu.
Komentáře
Zbytek alba zde.
Třeba tohle. Vyskočilo to na mne už před měsícem. Jo, docela fajn, ale tentokrát ti to moc nevyšlo, Jutube. Řekl jsem si a šel dál... Ale až dnes jsem si to dal znovu. Pořádně se zaposlouchal a zjistil, že mi tyhle ostružiny od Palomy chutnají hodně, i když se mi její trny derou až na krev.
Můj nejoblíbenější je tenhle track.
Zazní u kulminace příběhů hned dvou postav, u každé v jiném provedení a kontextu.
Alan Wake se nám po třinácti letech vrátil, aby nás opět stáhl do temnot Cauldronského jezera.
Cauldronské jezero přitažlivě snové.