Nebyla jsem si jistá, jestli tam bylo "Sever si pamatuje" nebo "Sever nezapomíná", ale jinak ano - pamatuju si že jedno z toho řekl a kdy to řekl. Přesné znění jsem si dohledala
A za pozornost stojí, že mu to navrhoval Brynden Tully.
Teda, Arya vypadá naprosto úžasně. Varys jako by jeho oblíbený tým právě prohrál derby, Tyrion arogantně, Joffrey jako Joffrey a Daenerys tak nějak divně.
Teda, Arya vypadá naprosto úžasně. Varys jako by jeho oblíbený tým právě prohrál derby, Tyrion arogantně, Joffrey jako Joffrey a Daenerys tak nějak divně.
já bych řekl že tady je Tyrion spíš zamyšlený, v podstatě celou dobu 2. sérii bude něco vymýšlet..ale i obecně si myslím, že Tyrion je přesný opak namyšlenosti:)
Jo, a fotky z první série. Snad vydají i plakáty vztahující se plně ke druhé sérii.
čože? Ja by som povedal, že sú to fotky z druhej série.. máš pocit, že by v prvej sérií sedel Tyrion na kresle pobočníka ako na tej fotke? Ja nie... Varysov ksicht z trailera tiež... A Arya tiež...
Řekla bych, že Tyrion sedí v křesle v lannisterském stanu před bitvou v první sérii. Za Daenerys se mi zdá, že sedí Drogo. Arya byla ostříhaná už v závěru první série. Joff mi taky podle oblečení připadá jako z první série. Varys nevím.
Áno, mne sa zdalo, že má špicatý koniec na vrchu, ale snažil som sa to ignorovať Ale máte pravdu, teraz keď sa na to pozriem naozaj za Dany stojí ktosi, čo sa podobá na Droga... A Varys bude zrejme vtedy, keď kanec zaútočil na Roberta
Nevím, jestli to tu zaznělo, ale Rose Leslie alias Ygritte jste si mohli užít v seriálu Panství Downtown I. řada (docela příjemný seriál) a působí opravdu moc mile a je hezká.
jj, Rose Leslie mi docvakla asi až v půlce Panství na ČT, pořád jsem si řkal, že to jméno mi něc říká :-) Jinak seriál super, moc mě baví, hlavně prof. McGonnagalová je dokonalá. A teď se těším na nástup Iana Glenna.
Komentáře
Mne sa len marí, že to padlo viackrát, či?
A za pozornost stojí, že mu to navrhoval Brynden Tully.
Brynden Tully si zapřemýšlel na lannisterský způsob? No nic, doufám, že nakonec něco zdědí. Třeba Dvojčata, aby byla nějaká sranda
A tak opět za nás ubohé, jazykově nedokonalé, prosím o toleranci při diskuzích. Díky.