Řekl bych, že to bylo o prsa, ale raději si tuto odpověď odpustím. Mohla by být považována za neuctivou. Tak, zkrátka, o několik vteřin před sarvenem to zvládla lady Dandali. A má už 800 bodů.
Beru v úvahu, že sarven je mrtvý. Promyslím si, zda se hry mohou účastnit také zemřelé subjekty (viz případ lid vs. Dondarrion). 8)
Bryce Caron by členem Duhové gardy, pak se přidal ke Stannisovi a byl zabit v bitvě o Královo přístaviště. Leobald Tallhart a Cley Cerwyn byli zabiti Bastardem z Hrůzova, patřili k velitelům Rodrikova vojska. Robara Royceho zabil Loras Tyrell v žalu nad Renlyho smrtí, byl to taktéž člen Duhové gardy. Daryn Hornwood byl zabit... eh... v bitvě. Tuším, že v Šeptajícím lese. Je logicky mrtvý, když lady Hornwood byla poslední ze svého rodu, že ano? A Eon Hunter je též mrtvý, pravděpodobně ho zabil jeho vlastní syn, Malíček to v Hostině říká Sanse.
Jednou jsem na krakowském nádraží (Kraków - Główny Osobowy) viděl dva Poláky, kteří si úslužně dávali přednost při nástupu tak dlouho, až jim ten vlak ujel. :twisted:
Nezastavitelný Dandalostroj pokračuje ve své spanilé jízdě!
Ano, přesně tak, je to růůůžová. Lord Gyles, jak známo, vychrchlával krvavé hleny. Tuto skutečnost se snažil zakrýt barevně sladěným kapesníkem, na němž nebyla barva jeho hlenů a kousků plic tak dobře vidět.
Jestli to takhle půjde dál, asi té omnistientní dámě budu muset předat správu kvízu. :twisted:
Mnohé slečny a dívky jistě podvědomě zvažují možnost, že podobné zahleněné kapesníky budou jednoho dne musiti prát a žehlit... takže ano, dost možná i vůči těm krvavým hlenům. :twisted:
Komentáře
Ponožka? Nebo Podnožka? Arya Podnožka?

Lady už to má naneštěstí za sebou, chudák holka.
Kdo chcete. 8)
Dáma se sekačkou na trávu za 500! :shock:
Kdo z těchto mužů se dožil konce Hostiny pro vrány (respektive, nemáme zprávy o jeho smrti)?
a) Bryce Caron
b) Leobald Tallhart
c) Cley Cerwyn
d) Robar Royce
e) Daryn Hornwood
f) Eon Hunter
g) Všichni jsou mrtví
g) ? :twisted:
všichni jsou mrtví. a ak nie tak ja áno. idem spať. dobrú noc.
Neznám žádného z nich. :twisted:
Ale per to ďas, tak třeba za bé (to už se jednou ujalo
Řekl bych, že to bylo o prsa, ale raději si tuto odpověď odpustím. Mohla by být považována za neuctivou.
Tak, zkrátka, o několik vteřin před sarvenem to zvládla lady Dandali.
A má už 800 bodů. 
Beru v úvahu, že sarven je mrtvý. Promyslím si, zda se hry mohou účastnit také zemřelé subjekty (viz případ lid vs. Dondarrion). 8)
Bryce Caron by členem Duhové gardy, pak se přidal ke Stannisovi a byl zabit v bitvě o Královo přístaviště. Leobald Tallhart a Cley Cerwyn byli zabiti Bastardem z Hrůzova, patřili k velitelům Rodrikova vojska. Robara Royceho zabil Loras Tyrell v žalu nad Renlyho smrtí, byl to taktéž člen Duhové gardy. Daryn Hornwood byl zabit... eh... v bitvě. Tuším, že v Šeptajícím lese. Je logicky mrtvý, když lady Hornwood byla poslední ze svého rodu, že ano?
A Eon Hunter je též mrtvý, pravděpodobně ho zabil jeho vlastní syn, Malíček to v Hostině říká Sanse.
Dneska prostě nemám šanci.
chmmm... pár vteřin... chmm... neexistují nějaká speciální pravidla pro tyto případy? Aby se Sarven z mrtvých neprobudil a mě pak strašit nechodil...
bych mohla i zkusit položit otázku? :oops:

a že bych po tomhle krásně morbidním tématu :twisted: zkusila splnit "svou roli"?
Móda za 200
Dneska vám lady Dandali solidně vytírá zrak. :twisted: 8)

Nechtěl bych se s ní dostat do křížku. :shock:
Na sarvenova ducha by mohl platit posvěcený korbačík. :idea:
Otázka:
Jakou barvu měl kapesník lorda Gylese?
a) bílou
b) růžovou
c) mořsky zelenou
d) pískově žlutou
e) nebesky modrou
Neidentifikovatelnou.
Když se nad tím pořádně zamyslíme, není to až tak těžká otázka.
Stačí se pořádně zamyslet nad tím, co bylo Gylesovou hlavní devizou. :!: 8)
já měla tip, který mě napadl hned, ale teď mě matete
a ještě bych se trefila a to už nemůžu ctěnému serovi udělat... počkám... dám mu prostor :P
Máte přednost, lady.
To jsem naň zvědav. Jen ať se ukáže!
8) Ukaž se, sere! Lady Dandali a já voláme zvučnými hlasy: "We want it all!" 
To zpíval Freddy Mercury, ne?
tolik prostoru, že mi raději dáváte přednost?
nechci :P
Jednou jsem na krakowském nádraží (Kraków - Główny Osobowy) viděl dva Poláky, kteří si úslužně dávali přednost při nástupu tak dlouho, až jim ten vlak ujel. :twisted:
Neměl bych to srdce neprávem vám odejmout body, které si jistě zasloužíte, má lady.

To vypadá na dlouho.
ale no tak... pomohl jste mi v první otázce... dobrá tedy, já pomohu Vám
nebudu tak tvrdohlavá, jak si asi myslíte :P
jen růžová to může být? :oops:
Ó hrůzo! :shock: :evil:

Nezastavitelný Dandalostroj pokračuje ve své spanilé jízdě!
Ano, přesně tak, je to růůůžová. Lord Gyles, jak známo, vychrchlával krvavé hleny. Tuto skutečnost se snažil zakrýt barevně sladěným kapesníkem, na němž nebyla barva jeho hlenů a kousků plic tak dobře vidět.
Jestli to takhle půjde dál, asi té omnistientní dámě budu muset předat správu kvízu. :twisted:
No vidíš, a já bych tipoval tu zelenou.
Fuj! :twisted:
mně to právě přišlo tak logické, že jsem v tom čekala nějaký chyták
heavy: ale no tak... sere... zelenou jste rozhodně nechtěl
Ženy se obecně vyznačují vyšší vnímavostí vůči oblečení a společenským doplňkům popisovaných v knihách. To je známo.
Sere Heavy, tvoje hleny mají zelenou barvu? To je dobré vědět, jak by jistě řekl Laskavý muž. 8)
hmmm... a co takhle vyšší vnímavostí vůči krvavým hlenům? :roll:
jak pravil ser Heavy head - fuj!
Mnohé slečny a dívky jistě podvědomě zvažují možnost, že podobné zahleněné kapesníky budou jednoho dne musiti prát a žehlit... takže ano, dost možná i vůči těm krvavým hlenům. :twisted:

Ale dosti o tom!
Nerad bych měl těžké sny. :roll:
měj tedy lehké sny, drahý Léto

a jestli sem ještě nakoukne ctěný ser, tak i jemu dobrou noc
bylo mi potěšením, pánové...
Taktéž děkuji za příjemnou podvečerní společnost. 8)
:arrow:
Nechť tvá srst nikdy nevylíná a stisk tvých čelistí ať je vždy pevný!
Zlovlk se loučí.
Dobré nocování vespolek!
Ha, já jsem drahý, zatímco on je "jenom" ctěný! :twisted:
Byl to zase jeden z těch večerů, které dávají tomuto fóru smysl. 8)
Ha! Jak to, že on je drahý a já jen ctěný? Drahý ser Léto! To zní hrozně. Dearwolf! :twisted:

Čest je víc než dráha! Na ajznboňáky není spoleh. :idea:
Nebo není? NENÍ?
:P
ale no tak, sere a zlovlku.. přece byste se nehádali, to by mě opravdu mrzelo
dobrý úmysl se nesetkal s pochopením... příště budete jeden levný a druhý hanebný... :?
možná je
hmmm... co takhle Architektura za 400?