Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jinak převážně Rock a Metal, i když u knížek, aby mě to nerušilo (čímž myslím abych si nezačal pobrukovat oblíbené melodie a knížku nepřestal vnímat) si pouštím internetová jazzová rádia. Převážně Sky.fm
Jinak co se Rocku a Metalu týče tak z českejch: Landa, Komunál, Harlej, Tři Sestry, Arakain, Synové Výčepu, Wanastovi Vjecy, Kabát apod.
Zahraniční: Edguy, Avantasia, Shaaman, Europe, Freedom Call, Judas Priest, Iron Maiden, Sirenia, Skid Row, Quiet Riot, Kiss, ACDC, Twisted Sister, Aerosmith, Cradle of Filth, Gamma Ray, Helloween, Scorpions, Nightwish, Black Sabbath, Guns n' Roses, Wasp...
Stačí? :D
Nohavicu
Výběr nezáležíc na stylu - mám rád vše od klasiky přes cimbálovku a starý disko po hard rock...
Momentálně - Dádu Patrasovou (musím kvůli dceři a strašně u toho trpím:-) a Nickelback (ředím tím právě tu Dádu:-)
Jmenovitě: Amelie, Dragon, LOTR, Vesnice, Tron, Fontana, MovieCamera, Koyaanisqatsi, Secret of Kells, Tudors, Two Steps, Hero, Max Richter, Celtic Woman, Omnia, Faun, Eluveitia, Nosaj Thing, Matrix & Futurebound, Sub Focus, State of Mind, B-Complex, Kosheen, Blue Foundation, Björk, Massive Attack, The XX, Metric, Frou Frou, Zero 7, Yellow Sisters, Fine Frenzy, Enigma, Capercaillie, Hooverphonic, Smoke City, Fever Ray, Sigur Rós, Transglobal Underground, The Asteroids Galaxy Tour, Ratatat, Dub FX & Stamina MC, MC Xander, ...
já jsem se k téhle písničce dostala přes trilogii o Hlídkách, kde o ní v jedné knížce autor mluví, ale bez porozumění textu písničky to není ono
a když ne ji, tak metal a filmové soundtracky, viz. http://www.last.fm/user/Vesman17
A TEĎ SE MI UŽ DELŠÍ DOBU LÍBÍ DEVIN TOWNSEND NA MNOHO ZPŮSOBŮ, PÁČ ZAZPÍVÁ COKOLIV -
Kdo to má pořád taky stahovat, že? :)
Třeba se někdo chytne...