TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
BTW, četl jste někdo předlohu Pilířů země od Folletta? Měl bych jeden dotaz, protože sic se mi seriál hodně líbí, je tam jedna rovina, která to imo podkopává a zajímalo by mě, je-li tomu tak i v předloze.
Ale přesto se mi to moc líbí a doporučuju, herci jsou výborní (u McShana, Sewella či McFadyena se to dalo čekat, ale dobří jsou i ti méně známí), jen škoda, že Donald Sutherland si moc nezahrál.
O Sherlockovi už jsem slyšel, jdu na něj.
Boardwalk Empire - je jasným HBO favoritem. Právě do ní vkládají největší naděje. No považte samy, pilotní díl točí Scorsese a jedná se o oblíbenou tématiku Mafiánů ala Kmotr.
Pillars of the Earth - Teprve uvidím, ale podle všeho to je něco jako ASOIAF, jen víc historicky věrný, takže tady konkurence může být taky.
Camelot - o tomhle seriálu nevím prakticky nic, ale opět možná konkurence.
Spartacus - pokud se z toho chudák vylízal, což bych mu moc přál, tak bych druhou sérii bral, páč konečně dojde na trochu více toho bojování (pokud si z dějepisu ještě něco pamatuju ;-))
Borgias - po Hře o trůny asi můj nejočekávanější seriál, jednak v něm hraje můj oblíbený herec a i tohle období mě velice láká. Pozn. tento papež myslím hraje hlavního záporáka ve hře Assassin's Creed 2. :-D :-D
Takže abych to shrnul, konkurenci pro A game of thrones vidím úplně ve všem, hofk! :-) Takže zase jednou jsem toho napsal strašně moc a neřekl téměř nic, to je moje specialita.
snad kromě Spartaka a toho jeho blonďatýho kámoše, mi všichni ostatní byli děsně nesympatičtí
A to já tam pár sympaťáků našel. Třeba ta otrokyně, co si začla s Crixem a pak hlavně Doctore, ten byl výbornej.
Chtěl jsem se zeptat, je forum na icefire.tym.cz už asi aktivní není, když automaticky nasměrovává sem, co? Já jen, že některý některý diskuse by mě lákaly, ale vypadá to, že že už je hooodně dlouho nikdo nenavštěvoval. No, snad se k vám hoši s vydáním Tance budu moct přidat alespoň tady. :-D
Breaking Bad
Rubicon
Mad Men
enjoy...