TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
12357362

Komentáře

• upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    V Umučení se hovoří aramejštinou a v Apacalyptu, pokud vím, nějakým aztéckým jazykem.
  • upraveno 20. září 2010
    V Umučení se mluví hebrejštinou, aramejštinou a latinou (Pilát, scénka s bičováním), u Apokalypta vážně nevím, kultura předkolumbovské Ameriky jde jaksi mimo mě. :-D
  • upraveno 20. září 2010
    Chmur: pěkný pokus, až na to, že nic jako Aztécký jazyk neexistoval.
  • upraveno 20. září 2010
    Nejsem lingvista, pouze jsem si myslel, že šlo o jazyk aztéků. Nicméně jsem se mýlil a Olorin měl pravdu, šlo o nějaký jazyk mayů (jakýsi Yucatec). Na rozdíl od mnohých zde, jsem ochotný uznat chybu:-)
  • upraveno 20. září 2010
    Však mě je to jedno, jenom jsem psal, co jsem si přečetl jinde, taky nepoznám rozdíl mezi jazyky Mayů a Aztéků a aramejštinu taky nedokážu identifikovat. :-D
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    Ano, chci si honit ego a myslí si, že tě to obohatí. Chci znát charakteristiku Blanokřídlých, respektive tu bohužel už znám, protože jsem z toho byl nucen udělat zkoušku.
  • upraveno 20. září 2010
    Vzbudil jsi mou zvědavost. Studuješ biologii či nějaký příbuzný obor?
  • upraveno 20. září 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. září 2010
    Ale ano, nechte se rušit. A vraťte se k doporučením nějakých seriálů ;o)
  • upraveno 20. září 2010
    NCIS
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    Já naposledy sledoval Teorii velkého třesku. Díval jsem se na první díl seriálu Prava krev a přišlo mi to hloupé.
  • upraveno 20. září 2010
    Deadwood je už pomnalu klasika, jen je škoda, že skončil neplánovaně už po 3 sezonách. Myslím, že by si z něj mohli vzít příklad i tvůrci Game of thrones - Deadwood měl větší počet postav než obvyklé seriály (já napočítal asi 18-20 hlavních postav), ale všichni byli perfektně obsazení (nejraději jsem měl Brada Dourifa a Iana McShanea) a každá postava dostala svůj prostor a příběh, což není při tolika postavách a omezeném prostoru jen tak.
  • upraveno 20. září 2010
    upraveno 20. září 2010
    upraveno 20. září 2010
    Teď přes léto jsem sledovala ještě Eureku - ta se po příšerné první polovině třetí série zase zvedla, a White Collar, který se mi taky dost líbí. První série byla takový lehčí nadprůměr, ale druhá mě chytla víc.
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    Nevada: možná díky bohu, bůh-ví, jaká hrůza by z té pandořiny skříňky mohla nakonec vylétnout.
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    Sirien: jo, ale víš jak se po druhé sérii věci často zvrhnou? Sám jsi o tom napsal blog. Možná je lepší, že je takhle Firefly skvělý od začátku do konce, než "Jo, první dvě série byly perfektní, ale pak je to šlo do kytek, no a šestá série je už totální sračka, neměli zabíjet Mala", ta hořká pachuť zklamání by nebyla příjemná...
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
    Jak říkám, Fringe se zlepšuje postupně. Taky BSG je dobrý, i když pro mě by bylo lepší, kdyby to skončilo v polovině 4. sezony. Kdy to mohl být geniální konec, ale pak to pokračovalo ještě 10 dílů a ten závěr teda nic moc.
  • upraveno 20. září 2010
    A ještě dobrý seriály jsou Entourage a Californication.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.