TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já s tím byla hodně spokojená.
A Sherlock je výborný.
Jsou tu nějaké hudebně citlivé duše, kterým se při hraní základního motivu vybavovala (Zimmerova?) hudba z toho nového filmu o Holmesovi?
Jo a jedna zajímavost z Guardianu. Aneb jak vytvořit ze zdánlivého propadáku hit.
Btw, ten má co série 6 dílů. Člověk zhýčkaný/zblbnutý 20dílnými sériemi se cítí ochuzen, ale imo lepší míň dílů, ale našlápnutých bez hluchých míst.
Jekyll
A co se týče pokračování, to asi není v nejbližší době ve hře. Pokud vím, tak tvůrci se vrhli na lehce jiný projekt a sice Borgias. Natáčí se to na podzim u nás a v hlavní roli je Jeremy Irons.
Jak jsem psal o tý podobnosti hudby filmu a seriálu o Homesovi, tak to jsem měl na mysli tuhle, http://fffilm.fuxoft.cz/2010/09/sherlock-holmes-hans-zimmer-hudebni.html.
Dočet jsem se to náhodou u jiné zajímavé zprávy a sice, že Kingova Temná věž bude zfilmována. Mají být tři filmy a k nim ještě seriál. To vše pod vedením Rona Howarda. Mno, to máme dalšího vážného konkurenta pro GoT. :-)
http://kultura.ihned.cz/c1-46344910-kingovi-fanousci-si-drzi-palce-kultovni-temna-vez-pujde-do-kin-i-do-televize
Meh.
seriál by mohol byť fajn, film bude veľký nápor na kvalitnú adaptáciu. aj keď je čo zosekať nepochybne. špeicalne 5 a 6 mali dosť vaty.
Z těch upířích jsou na tom Vampire Diaries o dost líp, sexu tam je míň a to násilí tam je jen jeden z prvků dějové linie...
...teď sem zkouknul první díl Jekylla a je to... takové divné, ten první díl je očividný intro, nedotažený, jestli je to dobrý nebo špatný ukážou až další díly.