TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1356357358359360362»

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Twilight of the Gods je nečekaně docela fajn. Je to první animovaný projekt od studia Stone Quarry Zacka Snydera ale naštěstí ten člověk nepsal scénář ani nerežíroval, takže je to jeden z mála jejich projektů, který se drží v červených číslech. Stylem to připomíná mé oblíbené Cartoon Saloon ale je to o dost jednodušší styl a hlavně pořádně brutální jak se na drsný sever sluší a patří. Množství vzduchem létajících vnitřností a červené barvy na jednu epizodu je solidní. Thor je totální hovado, Loki mazaný jako kohout, a hlavní hrdinka je každou chvilku buď nahá, nebo zbrocená krví (nebo obojí zároveň). Jen škoda že si Netflix ani u dospěláckého animáku neodpustil ty "modern audience" sračky a opět udělali z Ásů bílý zlouny a z Vanů multi-kulti hippíky.
  • Zkáza bohů mě teda úplně neuchvátila je maximálně zajímavá. Pokud bych měl doporučit animovaný seriál se severskou tématikou, tak Vinland Saga, mě přišla výrazně lepší. První série kde se z hlavního záporáka stane v podstatě druhý hlavní hrdina. Celkově hodně válečná - plná soubojů první série v protikladu s druhou výrazně protiválečnou. Další + jsou zajímavé postavy ve druhé sérii jako Had. Pokud bych měl doporučit hraný seriál se severskou tématikou, tak Poslední království. Jinak jsem znovu viděl 1883 a líbilo se mi to ještě o něco více. Taky Elsa mě vadila o něco méně. Taky jsem viděl první dvě série Yellowstone a taky mě to bavilo. Ten posun hlavních hrdinů ( generací Duttonových) mě přišel zajímavý. James z 1883 je jednoznačně kladný hrdina oddaný rodině, ale ochotný pomoci ostatním. Tvrdý, ale ne krvežíznivý. Současná generace Duttonových Yellowstonu jsou takový Borgiové z Montany a John je hovado jsoucí přes mrtvoly.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Trailer na finálovú 5. sériu Stranger things ešte nevyliezol ako "Demogorgon z trhliny", ale už boli oznámené oficiálne názvy na epizódy. :-)
  • Tohle vypadá dobře Kdysi dávno v Americe . Připomíná to Sheridana, ale není to do něho. Indiáni, osadnicí a jako bonus fanatičtí Mormoni.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.