TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://www.csfd.cz/film/91632-deadwood/recenze/
Což mi připomíná, že mám na seznamu i Into the West.
https://www.csfd.cz/film/175926-na-zapad/recenze/
Westerny znám spíš jen ty nejznámejší (V pravé poledne, Tenkrát na západě, Velká země), ale asi jim teď dám větší šanci. Díky za tipy. K Hell on Wheels jsem se ale dostala proto, že jsem byla zvědavá, kde a jak hrál ještě Anson Mount. A že tady byl opravdu dobrý. Když někdo zvládne scény jako třeba tu poslední noc s Ruth, tak je jasné, proč Mount dokázal tak zvednout druhou řadu Discovery a proč potom dostal i svůj vlastní seriál (Strange New Worlds přes pár úletů ve scénáři dopadlo hodně slušně i u kritiky a to už je co říct).
Pýcha a předsudek s Colinem Firthem - "Asi nejlepší adaptace Austinové vůbec."
Jako seriál určitě. Z filmů potom Rozum a cit 1995 (Emma Thompson, Alan Rickman, Kate Winslet, Hugh Grant). Docela slušná byla i filmová adaptace Mansfieldského panství. Přitom tahle knížka se musela zpracovávat hodně těžko vzhledem k tomu, jak rozvláčně je napsaná a typický austenovský přístup je v ní navíc (zřejmě schválně) schovaný dost hluboko ;-)
Jsme u nějakého pátého dílu, otázky spíše přibývají, než že bychom na ně nalézali odpověď, ale vcelku nás to zaujalo. Jsem zvědavá,
Ředitelka:
Jako odesílatel výhružné sms by se mi líbil buď šerif (důvodů by k tomu měl mraky) nebo některý z hodně konzervativních "poutníků" z Jericha :).
Co se monstra týče,
Jsem zvědav jestli si to udrží sledovanost a hodnocení až do poslední epizody. A hlavně jsem zvědav, jestli si po tomto úspěchu HBO vyžádá druhou sérii a posléze, poučeni ze Hry o trůny, seriál ukončí. Nebo že by Druckmann a Naughty Dog do té doby přišli s třetím dílem?
Líbí se mi, jak se snaží, aby současní herci vypadali jako tehdejší herci. V některých záběrech "Al Pacina" jsem si říkala, že snad vytáhli archivní záběry.
Jako bonus pro mě bylo, když se v prvních dvou dílech objevili čtyři herci z Bratrstva neohrožených. Tři z nich jen ve štěcích, ale i tak :)
První dvě série Picarda byly.. Druhá byla vyloženě špatná, ale třetí mě baví moc. Myslím že by se daly ty první dvě v klidu ignorovat a sledovat jen třetí. Strange new worlds je taky dobrý počin. Postavy strčily do kapsy STD hned po pár dílech..
Jestli je tohle poslední série Picarda tak to bude velmi kvalitní farewell
Úplný konec – za mě dobrý nápad, který je rozdílný od románu.
Stalo se to na Ischii, takže budu předpokládat, že to nebyl ostrý náboj místo slepého, v Evropě jsme na to striktnější. Pravděpodobně pád něčeho nebo on spadl :(