TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mimochodem, kdo to minul, tak Netflix dodatečně doplnil ještě 11. bonusovou epizodu, která obsahuje dva menší příběhy. Jaký byl původní trest?
ten člověk se nechutně rozpadl, nebo mu něco nepříjemného odpověděl, no tak jak ve snu). Tím se Alex probudil, ale zase si to jen myslel, pak se probudil, atd., atd. Prostě nekonečná noční můra s falešnou nadějí.
S Galadriel jsem celkem spoko. Ale ten Elrond je takový divný. Trpaslíci strašně super a v Morii zazněl i fajn soundtrack. Navíc jsou v tom velký prachy, takže některé obrázky jsou hodně kůl.
"The Eagles are coming!"
Myslím že než série skončí budou víc tlačit na woke pilu. Náznaky jsou u Galadriel, u Elronda, u Arondira i u Durinovi manželky Nevimjaksejmenuje.
Je to nějaká předražená Bezosova fanfikce.
- GilGalad a vlastně i Elrond se snaží zbavit Galadriel
- Elronda zase diskriminují za to že není čistokrevný elf
Galadriel je teda mimochodem vybraná z herců opravdu asi nejlíp, ale zase motiv té postavy je totálně mimo. Má jít po Sauronovi kvůli pomstě za smrt Felagunda (který umřel úplně jinak). Myslím že z ní chtěli udělat absolutně kladnou postavu. Přitom Galadriel a její motivace byla touha vládnout vlastní zemi. Být královnou svého království. Takže mladá Galadriel asi nebyla úplně ta sympaťanda kterou známe z LOTRa. To mohlo být zajímavé sledovat, ale ne, dostali jsme spravedlivou parkouristku toužící po pomstě :D Tenhle seriál asi nedám.
A keď už chcú mať niekoho zbavujúceho sa Galadriel, je zde přece Celebrimbor. Tam aspoň byly nějaké spekulace o tom, zda odešla z vlastní vule, nebo ji někdo vystrnadil.
Kruci, nekoukám to a stejně nad tím ztrácím čas...
Každopádně 3. díl je totální bizár, i to cgi je tam hodně přepálený, Arondir is the new Legolas co dělá přemety, a vůbec celý je to úchylně zlý. Takže s tim končim. Což je dost zvláštní. GoT jsem zvládnul dokoukat a do 6. série skoro bez kritiky :D
Normálne som šla na TV Tropes, co k tomu mají říct, a tam čtu, že prý teda kombinace obou faktoru - pôvod aj titul.
Angela Lansbury 1925 - 2022
Má nejlepší přítelkyně z dob, kdy jsem jako školák marodil a koukal doma u toho odpoledne na televizi. Trochu mě překvapilo že teda ještě žila (měl jsem jí za zesnulou už léta)
A při sledování občas zpětně doceňuji různá setkání herců v jiných seriálech - hlavně Allison Janneyovou ve Studiu 60 a Bradleyho Whitforda v Mámě :D
https://www.cbr.com/netflix-the-witcher-writers-room-disliked-books-games/
Podle mne Henryho odchod tedy může být ovlivněn nejenom jeho návratem do role Supermana, ale i tímto odhalením (pravděpodobně o tom věděl delší dobu ostatně některé scény byly změněny na jeho žádost). Přece jenom nějakou dobu to potrvá než se s ním v DC začne něco točit, kdyby opravdu chtěl čas si i jako fanda pravděpodobně udělá. Vskutku nejhorší katastrofa od Dana s Danielem.
Pozitivní zpráva je menší konkurence pro House of the Dragons :twisted:
Jo, to o tom, že víceri producenti předlohou pohrdají, to jsem už taky zachytila a myslím, že to nikoho ani nepřekvapuje.
Ale o titul "největší katastrofa" se to pere s Rings of Power.
Naopak Sandman dostal oficiálně 2. sérii.
Chutnalo a moc. Kromě kulek, šípu a smrti čekající za dvěma ze tří rohu (jak vidět v traileru), je to taky docela citlivá podívaná o ztrátě a vyrovnání s ní, o porozumění a vstřícnosti, o chránění střípku, co zbyly po ranách osudu. Je tam moc povedený ďábel v lidské koži a dojde dokonce i na vyšetřování podezřivých okolností. Minulost a role ruznych lidí v ní je zajímavě postupně odhalována.