No teda, to jsou fakt parádní fota :dance: Mě osobně se z nových postav moc líbí Beric, mám pro něho zvláštní úchylku, i když mu Martin zrovna moc prostoru nedal a ten herec mi tam sedí mnohem víc, než ten v první řadě...ten mi přišel jako taková houžvička a ne rytíř ;-) Thorose jsem si představovala asi jako takového pohublého pátera Tucka z Robina Hooda, na kterém plandaj obrovské hadry z dob jeho vykrmenosti... Olenna se mi vůbec nelíbí....podle knihy jsem si ji představovala jako malinkou, vyschlou stařenku s jiskrou v oku a ostrým jazykem... naopak Brynden Blackfish je přesně podle mého gusta :applause: Reedovi mi sedí, spíš jsou mi tak nějak jedno...zaleží na projevu těch herců... ovšem Mance to je jiná.....souhlasím tady s některýma, že mi přijde starej a strhanej...představovala jsem si ho trošku prošedivělého se strništěm a dlouhým hárem a s pohledem a pohyby šelmy....no, necháme se překvapit, jak se s tím Ciarán popere :-D Stannis mi sedí už od začátku, Mel taky, Jon vypadá jako vždy skvěle a ani jeho typický výraz tváře ho neopustil...no a Jaime je naprosto jedinečnej...a ještě má ruku :twisted:
Představitel Berica z první série mi seděl zatím asi nejvíc ze všech postav. Ach jo..
Reedovci celkem jdou, zbytek nových herců na mě moc věrohodně nepůsobí, z části asi kvůli kostýmům - Brynden vypadá, jako když právě zběhnul od Hlídky.
... Brynden vypadá, jako když právě zběhnul od Hlídky.
A to by byl vynikající zvrat! Aby se divák nemusel zatěžovat úvahami nad Blackfishovou další rolí v ději, bude jednoduše v X-té sérii po svém útěku z Řekotočí omylem zastřelen jako zběh Noční hlídky! =D
Komentáře
Mě osobně se z nových postav moc líbí Beric, mám pro něho zvláštní úchylku, i když mu Martin zrovna moc prostoru nedal a ten herec mi tam sedí mnohem víc, než ten v první řadě...ten mi přišel jako taková houžvička a ne rytíř ;-)
Thorose jsem si představovala asi jako takového pohublého pátera Tucka z Robina Hooda, na kterém plandaj obrovské hadry z dob jeho vykrmenosti...
Olenna se mi vůbec nelíbí....podle knihy jsem si ji představovala jako malinkou, vyschlou stařenku s jiskrou v oku a ostrým jazykem...
naopak Brynden Blackfish je přesně podle mého gusta :applause:
Reedovi mi sedí, spíš jsou mi tak nějak jedno...zaleží na projevu těch herců...
ovšem Mance to je jiná.....souhlasím tady s některýma, že mi přijde starej a strhanej...představovala jsem si ho trošku prošedivělého se strništěm a dlouhým hárem a s pohledem a pohyby šelmy....no, necháme se překvapit, jak se s tím Ciarán popere :-D
Stannis mi sedí už od začátku, Mel taky, Jon vypadá jako vždy skvěle a ani jeho typický výraz tváře ho neopustil...no a Jaime je naprosto jedinečnej...a ještě má ruku :twisted:
Reedovci celkem jdou, zbytek nových herců na mě moc věrohodně nepůsobí, z části asi kvůli kostýmům - Brynden vypadá, jako když právě zběhnul od Hlídky.