Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A zdecimovaní nebo ne, pořád jsou lépe vyzbrojeni, organizovaní a mají lepší zázemí i pozice k útoku proti Zdi.
Ale je mi jasné, že se pokoušíme odhadnout vývoj událostí, které si Martin v jakémkoliv bodě uzpůsobí jak je bude potřebovat. Rozsoudí nás až Vichry zimy.
Od Skahaza ruky preč! :evil: Keď hovoril o tom, že aj keď je Daby mŕtva, musia udržať Meereen slobodný, keď poukázali, ako má Mosazných v rukáve, jeho úroveň u mňa stúpla... Nechcem, aby to bola všetko lož a pretvárka... To si človek nemôže užiť v Piesni trocha pravdy?
To skôr tá Zelená milosť, mne sa videlo, že ona čosi chystá... Okrem toho vyznáva boho Ghisu...
Ad Divokí:
Lenže Divokí sú premnožená bandička bojovníkov s kostičkami a len máloktorí sú bojaschopní. Možno tak Theni, a tí sú prakti-prakt Severania s kvázi "hradom", rodom a lord-pánom.
Bolton má vycvičených bojovníkov v zbroji a tiež celkom dosť. Teda, uvidíme, ako dopadne Bitva na Jazere u Stannisovej vežičky
IMHO z toho budú ďalšie intrigy. Marsh bude klamať, nikto mu nebude veriť, no neodvážia sa ísť proti nemu, Jon bude zatiaľ v kóme, zatiaľ sa ho budú pokúšať kilnúť. Alebo sa dočkáme Prológu z pohľadu Marsha.
Disciplína je veľmi dôležitá, keď ide ruka v ruke so stratégiou, ktorú IMHO Bolton môže proti Divokým mať. Thormund by sa len pozbieral a vrhol do boja.
"sám jsem historickým šermířem a disciplína zdaleka není vše"
bavíš :o)))
Ale to už jsme hodně odbočili, popojedem ;-)
http://s33.beta.photobucket.com/user/deadjuggalo666/media/Random Stuff/illidan-3.jpg.html
Nu, nečuduj sa Gardienovi, Keď ho Arthas v animácií trafil mečom do rokroku, aj ja som si myslel, že je mŕtvy :D
Ale on zhybol až v Black Teple z dataáču The Burning Crusade z roku asi 2006? Alebo 2007. Potom v 2009 myslím sa hráči vrhli na Arthasa vo WotLKu
BTW: Vzhľadom na veľký offtopic, môžeme sa presunúť sem?
http://www.icefire.cz/forum/discussion/51453/warcraft-world-of-warcraft
Jinak se mi asi líbily stejný části knihy jako Tobě... Theon, Cersei, Jaime... Stručně bych řek, že nejvíc mě bavilo dění na jih od zdi a na sever od Dorne. Naopak jestli bych měl některý označit za rozpačitý, tak kapitoly Jona a Daenerys.
Jak nemám Theona ráda, tak jeho POV byly naprosto skvělé a pořád udržovaly v napětí a postupem času jsem se dopracovala k tomu, že mi ho začalo být i líto - je to takový klasický příklad zločinu a trestu, otázka je, jestli byl trest adekvátní ke zločinu :-k
Jinak nevím proč, ale dění v Dorne, kolem Dany, Arya v Braavosu...mě to prostě nějak nebaví, přijde mi to nudné a nemůžu se do toho začíst...
Tyrion se pohoršil, hlavně na začátku jsem ho začínala mít plné zuby, chyběl mi ten starý, dobrý, sarkastický skřet 8-)
Chyběl mi Jaime, ale Cersei jsem si užívala, konečně začíná užívat svoji medicínu =D .... z Jona jsem taky na rozpacích a tlustého lorda Manderlyho jsem si užívala....má vskutku neotřelé nápady :-D
Manderly 4ever! :-D