Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
tohle, debilů je mezi lidma pořád habaděj.
S Lukjaněnkem nevím, první dojem z knížek, když je vezmu do ruky, se mi obvykle potvrzuje.. Je ovšem pravda, že Píseň se mi na první nahlédnutí taky celkem pozdávala. :))) Hmm, ok, zkusím si Hlídky někde půjčit.
Tak především Yeskovova kniha NENÍ parodie.
Sorry, já vim, ale nenapadlo mě lepší slovo pro použití (zneužití) postav včetně jmen, k čemuž tady došlo, ne? A to mi prostě tak nějak vadí asi víc, než doplňující průvodci o tvorech v HP či průvodci světem Pána prstenů, kteří sice parazitují na autorovi, ale aspoň mu nekroutí jeho postavy a svět. A dost, skutečně jsem to nečet, takže na to nemůžu házet špínu...jen říkám, že se mi do toho čtení prostě nechce, protože se mi ten přístup k postavám a jménům trochu hnusí.EDIT: No Tolkien je imo skutečně už odbočka, která by za nové téma stála, protože kdyby se tu začal probírat i on, bude ta diskuze už trochu nepřehledná.
(Jediná správná Cola která není špatná je Coca Cola, a její různé příchuti, nepijte nic jiného protože to je hyenismus, plagiátorství a parazitování).Smůla. Mám raději Pepsinu. IMHO je na člověku aby to posoudil a ne že mu někdo bude kázat jak to má dělat. Což není tvůj případ, ty nikomu názor že je to nesprávné jako závazný nevnucuješ. Je to jen Tvůj názor. A já se jen snažím ukázat na argumentech, že nemáš pravdu a nesouhlasím s Tebou. Jelikož souhlasu nedosáhneme, nemá cenu pokračovat. Kolik procent naspal Tolkien a kolik dopsal jeho syn a vnuk? Včem je to jiné, že jsou to jeho dědicové? Imho zorvna za Húrinovými dětmi je komerční důvod vydání k vidění několikanásobně více nže v knize která má s LOTRem společný jen jeden svět.