Trailer na 3. řadu Hry o trůny /rozšířená verze/ - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageTrailer na 3. řadu Hry o trůny - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

135

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @FireAndBlood
    Na konci třetí knihy by se tam měl ještě objevit. A pak až v Tanci, tam dostane trochu víc prostoru a dovíš se tam něco málo o něm a měničích.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @FireAndBlood
    Čítal si to pozorne? Pokiaľ viem tak ho spomínali už keď
    Jon prišiel medzi Divokých. Dokonca ho Jon videl z diaľky majestátne si sedieť na medvedici.
    :)
  • Detailní rozbor traileru najdete také na EDNA.cz, ale pozor na spoilery.
  • upraveno 26. února 2013
    @bechr05 jaký spoilery ;-) Tady jsou, až na pár výjimek, knihomolové =D
  • M1on napsal(a):

@bechr05 jaký spoilery ;-) Tady jsou, až na pár výjimek, knihomolové =D

No je tu dost čistě seriálových návštěvníků, takže je upozornění na místě ;-)
  • Mám tu dotaz - kdo dabuje Robba? :-)
  • Mám tu dotaz - kdo dabuje Ros? :)
  • @M1on Díky, užitečný odkaz.
    @Everett_Young Si to najdi, ne? =D
  • Tak mě napadá, pojďme založit anketu o herce/herku s nejvíc charizmatickým/sexy hlasem. :idea:
    Everett_Young napsal(a):

Mám tu dotaz - kdo dabuje Ros? :)

Ju ktosi dabuje? Ja som myslel že jej zvuky miešajú len počítačovo. Ako keď, napríklad, šteká pes.
    PS: Len menší vtípek na účet postavy Ros, nech si to nikto nevezme osobne.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    heavy_head napsal(a):

Tak mě napadá, pojďme založit anketu o herce/herku s nejvíc charizmatickým/sexy hlasem. :idea:

Týkalo by se to pouze GoT nebo celkově všech?
  • Své poznatky směřujte do čerstvého topiku. :arrow: ;-)
  • @Branislav_Gepeto
    Čítam to v origináli a niekedy sa mi stane, že nejakej vete nevenujem veľkú pozornosť a potomsa mi to takto vypomstí, že sa musím pýtať vo fóre :D
  • Kamoška mi dnes písala, že 22. marca do jej školy príde sám spisovatel G. R. R Martin !! Aj ja chcem študovať v Texase :(
    upraveno 27. února 2013
    FireAndBlood napsal(a):

Kamoška mi dnes písala, že 22. marca do jej školy príde sám spisovatel G. R. R Martin !! Aj ja chcem študovať v Texase :(

Dávam ti bojovú úlohu nech sa ho za mňa čosi spýta :D

1. Ako si písal históriu? Tvorím si svet pre jednu knihu a aby som si zapamätal históriu, píšem to do samostatného zošita, len mám problém sa v tom orientovať, pretože je tam viac rás a každej história sa začína v skoro rovnaký čas. Kdesi spomínal, že má akési kartičky. Ako to robí?

2. Ako tvoril názvy a mená? Ja väčšinou nahádžem náhodne vedľa seba písmená, potom spájam a volím varianty alebo sa inšpirujem latinčinou. Viem akurát, že 'Styr', ktoré použil ako meno znamená v nórštine Železo alebo Pevný alebo čosi také. Má aj on nejaký taký systém alebo je to skôr pokus omyl?

3. Nechcel najskôr pomenovať celú ságu Hra o tróny? Pretože je to téma, ktorá sa netýka len prvého dielu, ale celého príbehu a príde mi to, že to bol taký hlavný názov hoden všetkých kníh, nie len jednej. Teda skôr či názov Pieseň ľadu a ohňa vymyslel pre ságu keď už Hra o tróny bolo obsadené pre prvý diel alebo či uprednostnil názov Pieseň ľadu a ohňa pre celú ságu, pretože v tomto názve je niečo kľúčové?

4. Kde väčšinou píše? Najskôr rukou a potom dáva do elektronickej podoby? Alebo už rovno v nejakom textovom editori alebo určenom programe? V poďakovaní alebo venovaní spomína DOS.

5. Dozvieme sa v knihách niečo viac o Ašaji alebo Melinej minulosti?

A jedna dôležitá na tvoju kamošku - Kdeže to študuje konkrétne a čo?
  • @Branislav_Gepeto
    Hneď ťa sklamem :D ja som jej hneď odpísal, že nech mi zoženie autogram a čo tam pán spisovateľ vlastne bude robiť a odpísala mi toto:

Yes, he's giving a lecture and then there's going to be a pre-screening of the new season. I probably won't go. I've never read the books or watched the show, but I hear it's really good!

v preklade, že tam má prednáška a že tam bude premietanie novej série (predpokladám, že myslelasi asi prvý diel). Ona pravdepodobne nepôjde lebo nikdy nečítala knihy alebo nevidela seriál ale počula,že je to skvelé.

Ja som jej na to hneď odpísal, že nech si to okamžite prečíta a pozre lebo takúto príležitosť na stretnutie s Georgom už podla mna viac nebude mať. Ona tam študuje na Texas A&M University. Neviem konkrétne čo ale tak sklamala ma !!!!
    Tak jej napíš, že nikoho nezaujíma, či knihu čítala alebo nie, ja ju tam skrze teba posielam ako hovorkyňu a messengerku :D
  • Amaroun napsal(a):

Mně se líbí poslední dobou trend dávat moderní hudbu k naprosto netématickému videu. Většinou je to u her teda. Viz.

Má to něco zajímavého do sebe. :-)

To mi připomělo

• nevím jestli jsem jen slepá nebo co, ale
    nevšimla jsem si, že by měl Jon u oka svou novou jizvu, kterou mu způsobil Orell... možná nechtěli spoilerovat dopředu, tak to snad nevynechali
  • Názvy epizod třetí série jsou následující:

•S03E01 Valar Dohaeris (ve vysoké valyrijštině – Všichni musí sloužit)
    •S03E02 Dark Wings, Dark Words (Temná křídla, temná slova)
    •S03E03 Walk of Punishment (Cesta potrestání)
    •S03E04 And Now His Watch is Ended (A nyní jeho stráž skončila)
    •S03E05 Kissed by Fire (Políbená ohněm)
    •S03E06 – název zatím není znám
    •S03E07 The Bear and the Maiden Fair (Medvěd a krásná panna)
    •S03E08 – název zatím není znám
    •S03E09 The Rains of Castamere (Deště Kastameru)
    •S03E10 Mhysa (v ghiskarštině – Matka)
  • smeagollk napsal(a):

nevím jestli jsem jen slepá nebo co, ale

nevšimla jsem si, že by měl Jon u oka svou novou jizvu, kterou mu způsobil Orell... možná nechtěli spoilerovat dopředu, tak to snad nevynechali
    v tomto na 0:26 vidno pod okom jazvu
  • Finrod napsal(a):

smeagollk napsal(a):

nevím jestli jsem jen slepá nebo co, ale

v tomto na 0:26 vidno pod okom jazvu
    to má být ono? :(
    ten pták mu málem vyškrábnul oko :/
    no, uvidíme, jak to bude vypadat v seriálu, ale čekám od toho trochu víc

• a Orell nebol zabitý v druhej sérii keď v druhej knihe bol? mal by ho nahradiť Varamyr nie?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @smeagollk Když to srovnáš s Tyrionovým ušmiknutým nosem, tak tahle jizvička vypadá skoro smrtelně :D
  • @FireAndBlood Už to tady několikrát bylo.Varamyr nebude bude Orell.Varamyr má malou zoo, která se nevejde do rozpočtu HBO.
  • M1on napsal(a):

@ FireAndBlood Už to tady několikrát bylo.Varamyr nebude bude Orell.Varamyr má malou zoo, která se nevejde do rozpočtu HBO.

No co, jeden medvěd, tři vlci a stínokočka by je taky nevytrhli... =D
  • CGI je drahé
  • @JoeGyry A Bart je mrtvý :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.