Povídka č. 7 /4. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky
imagePovídka č. 7 /4. kolo/ - Ice & Fire

Zvonivý zvuk kovu narážejícího na kov se mi rozléhal uvnitř přilby. Úder, odražení, protiúder. Střídaly se s železnou pravidelností. Dobrých 20 minut čistého času v zápřahu. V uších mi už chrastilo z neustálého hluku, kůže pálila potem, který mi stékal i do očí. Ruce už pořádně brněly a od inkasování pár ran do zbroje jsem byl trochu přiomráčen.

Read the full story here

Komentáře

• Tak už konečně vím, kam to ty děvky chodí - do práce :-D Opět kvalitní povídka, napínavá a zajímavá, velmi povedené :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Výskyt jmen Brandon a Alisia je zárukou kvality, takže ani u této povídky jsem nepochybovala, že bude skvělá a taky, že byla :)
    Zajímalo by mne, zda předlohou pro Rickona byl jistý opeřenec (hecování při tréninku).
  • Tak já se teda taky připojím s chválou, tato povídka si zaslouží víc, než jen 2 komentáře. :-) Samozřejmě to bylo skvělé, mnohem lepší než povídka první a ještě o vlásek povedenější než ta druhá (vyskytovali se tu mimo psa a Jiných ještě nějací lidé :-D) Nějak mi dochází slova, ale bylo to super!
  • Se chystám pět chválu určitým způsobem a někdo mě zas předběhne... :roll:

Jak píše Lady výše- mnohem lepší než první povídka s těmito hrdiny a také (tady se tak úplně neshodneme) podstatně lepší než druhá. Kde byla no. 2 zárukou kvality, tam je tato zárukou kvality s magickým "něčím navíc", tvořícím z velmi dobrého dílka výborné. :applause:
    Hodnoceno po prvním, zběžném přečtení, ve chvíli, kdy jsem se ještě neobeznámila s jedním z konkurentů- žhavý kandidát na čelní příčky. ;)
  • @MissUtahraptor Hihihi (ne, nepíšu zbytečný komentář a nezatěžuji počítač zbytečnými daty, pouze chci, aby tato povídka byla oceněna náležitým počtem komentářů :-P )
  • Nádherná povídka, navíc v mém oblíbeném městě Bílém přístavu. Považuji ji za nejlepší ze soutěžních povídek.
  • Tiež ma práve táto poviedka zaujala najviac :) Pútavé čítanie
  • Autorovi se do povídky podařilo šikovně propašovat děvky i "Šejkspíra", lásku i spiknutí, přátelství i zradu, napínavou zápletku, svižnou akci, břitké dialogy, vtip a postavy z masa a kostí.
    Dlouhé, důvtipné a výborné. ;-)
  • Co dodat, co tu ještě nebylo? GRRM by si měl vzít z autora příklad, jak sepsat poutavou povídku o turnaji, kde se nebude vyskytovat stovka jmen. ;-)
    Líbí se mi, že se autor neopakuje a jeho Brandon pokaždé zápasí s jiným nebezpečím, tentokrát se dokonce musí obávat soka v lásce. :-)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @heavy_head Šejkspír? Neznám, kdo to napsal?
  • Hen ten, Gillam Thrownpike.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. listopadu 2013
    Jo tén, nojo, mistr Aemos Kometský mně to přece lil do hlavy...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.