Ne, už takhle je těžké tam vybrat jednoho, pro kterého ještě mám lístek. A ještě dělat veřejný předvýběr, to fakt ne. Není to až tak zajímavý ;-) spíš by to člověk chtěl dát všem...
A já blázen myslel, že první díl režíroval Van Patten, nevěděl jsem, že pilotem myslíte ten původní nezveřejněný :(( tak škoda, nestihl jsem odpovědět na uvolněné místo na waitlistu, čímž mě smazali a takhle hloupě sem propásl i tuhle soutěž :D já mám vyloženě dneska štěstí, škoda, první kinomaraton byl super:)
@Phoebea Uprimne, ja som ju este nikde nevidela hrat, nemozem posudit, ale GRRM sa o nej ako o Daenerys vyjadroval dost pochvalne, preto by ma to zaujimalo
Ani som nevedela, ze Daenarys povodne v pilotovi hrala Tamzin Merchant. Zaujimalo by ma, preco ju preobsadili.
Tamzin M. na to asi neměla, obávám se - alespoň to vyznívalo mezi řádky z vyjádření lidí okolo produkce. Jiný případ byla Jennifer Ehle jako Catelyn - tam byl důvod časového zaneprázdění. Bohužel, byla by jistě skvělá Cat. Ne že by ta současná nebyla ok, ale JE by seděla líp fyzicky popisu.
Komentáře
Vtiiip... samozřejmě hlavně se cení originalita, nápad a entuziasmus.
Pravidelní přispěvatelé jistě vědí, že na ně nedáme dopustit. ;-)
Každopádně by vás mohly zajímat odpovědi na mé záludné otázky:
1. McCarthy
2. Taylor
Z toho můžete poznat i to, zda jste ve hře :-) Těch správných odpovědí bylo překvapivě málo, takže kdo odpověděl takto, má velkou šanci očekávat mail.