Soutěž o lístky na kinomaraton - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
imageSoutěž o lístky na kinomaraton - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

Komentáře

• Ring volný...
  • Velice rafinovaná třetí otázka. =D
  • Aaa, zapomněl jsem dodat, že poradní hlas při vyhodnocování bude mít @heavy_head a tak můžete podkuřovat nejen mě, ale i jemu :-)

Vtiiip... samozřejmě hlavně se cení originalita, nápad a entuziasmus.
  • Fuj, to jsem se lekl. :-o
    Pravidelní přispěvatelé jistě vědí, že na ně nedáme dopustit. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Si prostě rovnou řekněte kam poslat ty úplatky a nedělejte cavyky s nějakou jako soutěží ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    5 v českých na stole?
  • @flanker.27 Tos měl napsat do formuláře, ne tady.Teď tě může kdokoli přehodit ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr Neboj, kapříci poplují tak nebo tak :)
  • smeagollk dostane lístek *insert jedi mind trick here* 8D
  • No koukám koukám, že první otázka je obzvláště zapeklitá. Rozhodně to ještě nevzdávejte, pořád máte šanci :-)
  • kurňa a ja před chvílí zapl pc, o 55sec mi to uteklo :D
  • Uff, já tam neměl tu poslední otázku dávat. Ještě že ty první dvě otázky to samy o sobě dost vytřídily :-)
  • @alek Bude vyhodnocení a přehlídka nejzajímavějších odpovědí? :?: :D
  • To ne :-) Maily vítězů předám HBO a ti je budou kontaktovat.
  • To se jednou nějaké soutěže neúčastním a zrovna z toho nebude nic pro ostatní? Aleku, prosím, jenom ty nejlepší... :-) :anxious:
  • Ne, už takhle je těžké tam vybrat jednoho, pro kterého ještě mám lístek. A ještě dělat veřejný předvýběr, to fakt ne. Není to až tak zajímavý ;-) spíš by to člověk chtěl dát všem...
  • A můžu se zeptat kdy přibližně ty e-maily budou rozesílány? :-)
  • Předpokládám, že během zítřka, nejpozději úterý.

Každopádně by vás mohly zajímat odpovědi na mé záludné otázky:

1. McCarthy
    2. Taylor

Z toho můžete poznat i to, zda jste ve hře :-) Těch správných odpovědí bylo překvapivě málo, takže kdo odpověděl takto, má velkou šanci očekávat mail.
  • upraveno 25. března 2013
    A já blázen myslel, že první díl režíroval Van Patten, nevěděl jsem, že pilotem myslíte ten původní nezveřejněný :(( tak škoda, nestihl jsem odpovědět na uvolněné místo na waitlistu, čímž mě smazali a takhle hloupě sem propásl i tuhle soutěž :D já mám vyloženě dneska štěstí, škoda, první kinomaraton byl super:)
  • upraveno 25. března 2013
    Ani som nevedela, ze Daenarys povodne v pilotovi hrala Tamzin Merchant. Zaujimalo by ma, preco ju preobsadili.

image
  • Protože je ošklivá a nemá charizma
  • @Phoebea Uprimne, ja som ju este nikde nevidela hrat, nemozem posudit, ale GRRM sa o nej ako o Daenerys vyjadroval dost pochvalne, preto by ma to zaujimalo
  • Tak koukni na Tudorovce (HBO) - hraje tam jednu z manželek Jindřicha VIII.
  • @Phoebea Nieco mi hovori, ze si bola celkom rada, ze hra jeho manzelku :twisted:
  • jo tak původní pilot, tak nic :/
  • Hildegarda napsal(a):

Ani som nevedela, ze Daenarys povodne v pilotovi hrala Tamzin Merchant. Zaujimalo by ma, preco ju preobsadili.

Tamzin M. na to asi neměla, obávám se - alespoň to vyznívalo mezi řádky z vyjádření lidí okolo produkce. Jiný případ byla Jennifer Ehle jako Catelyn - tam byl důvod časového zaneprázdění. Bohužel, byla by jistě skvělá Cat. Ne že by ta současná nebyla ok, ale JE by seděla líp fyzicky popisu.
  • Tak podle mých informací vám maily měly odejít dnes. Nakonec to nebylo sedm kousků, ale devět. Tak si to užijte.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.