Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1173174176178179367

Komentáře

• @Thorar No jo, být obdivovatelem Cersei, to je holt práce na plný úvazek. To jeden kolikrát ani neví nejen co je za den, ale ani kde mu hlava stojí.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young kdyby jenom hlava... Je to břímě které nesu s hrdostí! =D
  • @Katy Kdyby to byla pravda, tak by byl aspoň další důvod, proč mi Talisa leze na nervy. Řešení by to bylo zajímavé. :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • Martin má nový vzhled stránek http://www.georgerrmartin.com/
  • Tak mne napadlo, pokud by byla Talisa opravdu Lannisterská špionka, tak asi padá teorie
    o těhotné Jeyne prchající s Bryndenem z Řekotočí
    . Tohle by se jim asi už nepodařilo logicky dát dokupy a předpokládám, že by GRRM naznačil, že takhle ne.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. března 2013
    Nebo hodlá GRRM vyřešit svoje pomalé tempo tím, že od událostí Tance s draky bude seriál naprosto samostatný a D+D si udělají konec - nebo nekonečnou telenovelu - dle svého uvážení a přání ;)
    (Solidně našlápnuto k tomu mají už teď.)
  • @Everett_Young
    @Gardien
    taky matka a otec Húrin tomu všemu nasadil korunu :-)
  • brbr napsal(a):

Tak mne napadlo, pokud by byla Talisa opravdu Lannisterská špionka, tak asi padá teorie

. Tohle by se jim asi už nepodařilo logicky dát dokupy a předpokládám, že by GRRM naznačil, že takhle ne.
    Prípadne sa môže stať, že Talisu odhalia a Robb sa ešte do
    svadby
    stihne zoznámiť a zobrať s Jeyne.
  • @Arutha2321 Bohuzial oficialne ma Talisa prebrat ulohu Jeyne a pochybujem, ze by stihol Robb druhu robu nacat :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Montezuma3 Konecne nejaky fan art, kde su vidiet tahy stetcom :)
  • upraveno 27. března 2013
    Hildegarda napsal(a):

pochybujem, ze by stihol Robb druhu robu nacat :)

Benioff a Weis: Challenge accepted!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Možná sedělá za komára velbloud, např. tam říkají, že Jeyne se nechá oddat podle obřadu sedmi, ale to samý Robb - já bych v tom zas tolik nehledal, maximálně to, že se autoři s detailními reáliemi moc nebabrají.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Arutha2321 napsal(a):

brbr napsal(a):

Tak mne napadlo, pokud by byla Talisa opravdu Lannisterská špionka, tak asi padá teorie

Prípadne sa môže stať, že Talisu odhalia a Robb sa ešte do
    svadby
    stihne zoznámiť a zobrať s Jeyne.
    Aha, je slobodný, má šancu sľub dodržať a on ho poruší znova? :D To mi pripomína

image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. března 2013
    flanker.27 napsal(a):

Možná sedělá za komára velbloud, např. tam říkají, že Jeyne se nechá oddat podle obřadu sedmi, ale to samý Robb - já bych v tom zas tolik nehledal, maximálně to, že se autoři s detailními reáliemi moc nebabrají.

Ako som písal, väčšina z toho sú skôr veci čo pobabrali tvorcovia než nejaká konšpirácia :D
    Napríklad aj ten prízvuk.
  • Chudák Rickon, co se s ním stalo? :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Rickon, princ lidojedů.
  • @MissUtahraptor u všech Sedmi, co to sakra je? =D
  • @Dreamer Deanerys propadla Dothrácké módě.
  • @Everett_Young a dráček povyrostl
  • upraveno 27. března 2013
    Mě tak štve, že všichni Dany zobrazují (malují, kreslí...) jako kozatku, co vypadá, že někde šlape... Dany je malé děcko. Je malá a "něžná" s asi dost naivním výrazem. Ne žádná (s prominutím) ku*vička. Seriálová Dany vcelku (víc než) dobře zobrazuje mou představu. Kdyby ji nehrála ona, tak bych na jejím místě ráda viděla např. Fialku Cassie Hannah Murray.
    image

(ale ten Balrog je hezký :D)
  • @Kolikokoli tahle silikonová vysolárkovaná Daenerys v potrhaných bikinách sedící na hřbetě prskajícího Balroga se mi taky vůbec nelíbí, vlastně mě docela děsí.
  • @Dreamer Ovšem musíš uznat že přitáhnout si do Westerosu Balroga je plán vskutku ďábelský, a řekl bych že je silnější než její draci.
  • @Everett_Young Nevím nevím, když ho složí i stoletý stařík s hůlkou.
  • @Dreamer Ten stoletý stařík s hůlkou by jim všem natrhl prdel :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.